Девочки дайте рецепт вкусной пасхи. ПОЖАЛУЙСТА.
Я здобну випічку печу постійно по одному рецепту , він називається - на око.
Просто є стандартні пропорції, а я потім по ходу дивлюсь чого добавити чого убавити.
Я печу на львівських сирих дрожжах і вони мене ніколи не підводили
головна пропорція це 100грм дрожжей на 3 літра кефіру (але це буде дуже багато)
Основні секрети це: тісто погано сходе коли сильно солодке і жирне тому тут потрібно бути уважним
А ще вимішувати нада доти поки тісто не почне відставати від рук. Це дуже важливо від цього воно буде м"яким, пухким і не черствітиме
якщо заколочувати на 1 літр кефіру то вимішувати нада хвилин 40 мінімум на три то годину півтори (від ваших навичок залежить)
а після випікання нада легенько змочити водою, накрити вологим рушником, а зверху сухим (махровим, але не важким) і хай так остигає.
Уже слюнки біжать, як згадую
