Наташа, в мене таке відчуття, що ви підозрюєте мене в чомусь. Я роблю все, що можу на даний момент. Документи, виписки з привату винесу сюди завтра. Поки зкопіюю лист, який я відправляла поставщику на ел. пошту. там все розписано про замовлення:
Надіюсь на вашу чесність і дуже надіюсь, що ви повернете мені гроші за ті ялинки, які не прийшли.Мені треба їх віддати своїм замовникам. Розписую все по порядку:
Я оплатила вам на карту спочатку 2282,60 20 грудня. Потім ще 272,70 23 грудня. В сумі 2555, 30
В першій посилці ви прислали:
Сосна розпушена:
90 см - 10 шт. -
110 см - 4 шт.
130 см - 2 шт.
230 см - 1 шт
В сумі 1790 грн.
В другій посилці прислали 2 ялинки, з яких одна Оксанина. Для мене прийшла Ялинка стандарт 180 см - 160 грн.
1790+160=1950 - загальна сума за ці дві посилки
2555, 30-1950= 605, 3 - Ви маєте цю суму переслати мені на карту
Останню посилку, яку ви прислали вчора,Оксана забрала собі, то вона і має віддавати за неї гроші. Подзвоніть до неї, і вирішуйте з нею це питання. Хоча одна моя замовниця хотіла б забрати той кедр 230 см замість ялинки, яку вона замовляла
Завтра предоставлю виписки з привату і, коли додзвонюсь до поставщика, буду вимагати скан-копії документів і вирішувати ситуацію взагалі. І чесно, з такою зацікавленістю у вирішенні ситауції ... ни я, ни остальные девочки совсем не хотим вникать в разборки. Нам нужен либо товар, либо деньги. ... я мабуть плюну на всі ці розбірки і перечислю свої гроші замовникам, зроблю з цього певні висновки, щоб більше не влипнути в таку халепу