Да, хорошо хоть сейчас просвещать начали друг друга. Оказывается, выгоды в большинстве СП- 0! Обидно.
Я согласна, что читала невнимательно. Пришла с заказом в Катино СП по рыбе, когда там было уже много страниц, естественно, всего не перечитывала, только отзывы о рыбе. Люди заказывают, вот думаю, и я закажу. Я рыбу редко беру, цен не знаю, но раз люди заказывают, думаю, что они-то интересовались...
Зараз мене, мабуть, тут загризуть. Але і я все таки вставлю свої 5 коп.
Ассоль, правильно підмітила:"Оказывается, выгоды в большинстве СП- 0! "
Це точно, що стосується продуктових СП. Я в цьому переконалась і не беру в них участі взагалі. Вигідними для мене є СП по бактеріальним закваскам, колготочкам, одяг та взуття з іноземних та вітчизняних сайтів, іншим речам.
Стосовно СП по рибі, сирам, напівфабрикатам, вареникам, сухофруктам, цукеркам, чаям, товарам з Білорусі, то біля мене є один магазинчик, де ціни аналогічні з тими, що в цих СП. Думаю, що у приватного підприємця, який завозить товари в наш магазинчик мережа по усьому місту.
Просто можливо мало хто про ці магазинчики знає. Або ж спрацьовує автоматично думка, що СП - це ж має бути дешевше.
А виходить, що самообман.Правда цьому магазині де ціни, як в СП є один недолік. Вже не один раз помічала, що продавчині дурять, коли багато купуєш. Навіть ловила їх на цьому. Але я винайшла спосіб боротьби з цим негативним явищем. Купую невеликими порціями, щоб можна було в усно порахувати, наприклад, лише рибу і пачку вівсянки, або 20 грамм фундука і чай.