Девочки, пока не перечисляем. Я так и не поняла точно еще какую сумму + у Насти было 5 лишних елок, три из которых она продала и разделила сумму между участниками, а две еще не проданные, но они есть и они лишние , продав их, получится еще 140 грн. у Насти
Думаю, до понедельника надо обождать, а там как скажете. Какую сумму будем перечислять? 600? или 600-140?
вот, я писала об этом всем, а то так и чувствовала, что от какого-то человека да полетят камни в мою сторону

сейчас я буду виновата с этими двумя елками.
я ж и пишу, у Насти есть 2 лишние елки по 90 см, о которых в посте с расчетами ничего не указано. я так поняла потому, что они не проданы, но они есть и они продадутся по 70 грн. каждая, насколько я поняла, пусть уже и к следующему новому году.
Всего было 5 лишних елок, 3 продались - 210 грн. 210 грн / 4 участников сп, оставшихся без елок и без денег = 52, 5 грн. - эти деньги Настя уже вернула участникам + по 20 грн. за доставку, которую они оплатили наперед. Но осталось еще 2 невостребованные елки. т.е. 600 грн. если мы возвращаем, то у Насти бонус в виде этих елок, насколько я поняла.ранее было в теме написано, я спросила в личке, Настя подтвердила. Остались.
А это из лички:
Цитата: Dgessica от Сегодня в 11:16:25
я не можу зрозуміти. ми тобі перерахуємо увесь твій борг і різницю між тим,що ти заплатила і тим, що ти отримала. ці дві ялинки- бонусні, за них ти не платила дівчата пропонували віддати їх у дитячий будинок
ну чому я за них не платила? дивись - мені повинна була прийти ялинка кедр 130 см, вона не прийшла. зате прийшли зайві п"ять сосен 90 см. Три я продала, гроші перерахувала замовникам, дві собі залишила, бо їх продати не вдалося. Правильно, чи я не так зробила? Я сама вже заплуталась..
Цитата: Dgessica от Сегодня в 12:01:44
ялинка кедр не прийшла, але за її ми тобі повертаємо гроші, вона входить у ці 600 грн., чи ні?
якщо не входить, тоді ти права, але якщо входить іі ми тобі за неї повертаємо гроші, тоді дві ялинки зайві - бонусні.
в цю суму вона не входить. по моєму замовленню (тобто як воно в мене записано, і як мав відправити поставщик) виходить 2555, 30 грн. Я цю суму йому і перерахувала. А він прислав ялинок на суму 1950 грн. - це сума з тими п"ятьма зайвими. Отже повинен повернути 605, 30 грн. Я в нього накладні просила прислати, але він же не прислав їх. Я б їх оприлюднила, якби були. Зі своїх грошей я виділю 30 грн., щоб повернути борг дівчатам (вже скільки можу, бо взимку важкувато в нас з фінансами). Зайві гроші будуть, бо багато хто перераховує по 10 грн. я потім все підрахую, поверну борг замовникам, а решту відправлю на благодійність. І вже потім, коли поставщик поверне гроші, а я думаю, поверне, то я їх теж перерахую на благодійність.