Дякую, дівчата, за рецепти!
Настрій на торт знайшла, продукти купила і тут таке... В одному рецепті коржі треба змащувати гарячими, в іншому - холодними. Шось гарячими страшнувато, як себе поводитиме масло, затиснуте гарячими коржами...
розтане, то ладно, а чи не зміниться смак?
Торт Мікадо. Дався мені тяжко. Тісто дуже ніжне, не хотіла обтяжувати борошном, на деко перенести майже нереально, зняти також, кришться.... Крем мені здався занадто простим, добавила маскарпоне. Але чи то згущене молоко не вмію вибирати ( Ічня), чи просто смак його якийсь став не такий, не знаю.... Є відчуття, що дарма старалася...
Поставила в холодильник, спробуємо на свято. Але завтра для перестраховки ще один спечу))
Дякую дівчатам за рецепт і за поради!
Такий досвід також повинен бути у житті)