Коли сказала чоловікові, що в мене подруга народжувала не сама, він запропонував піти зі мною. Я погодилася, хоча була здивована і на всі 100% у певнена, що він простоїть під родзалом. Мало того, що він о третій ночі приїхав до мене на пологи (бо вже не спав далеко не першу ніч - я на зберіганні лежала), так і коли пропонували вийти, відмовився. За весь час не відійшов від мене ні на крок - і в туалет, і на утку, і тужитися вчилися разом... Я була шокована. Я народила майже через 12 годин, і він за цей час не поскаржився жодного разу. А після пологів дзвонить йому знайомий із роботи, який теж вирішував: піти йому через 3 місяці з дружиною на роди, ні. І тут фраза, яку я пам'ятатиму до кінця життя: "Обов'язково треба йти, без цього ти не зрозумієш, наскільки важливіша їх роль у житті. Це неможливо описати, це треба пережити разом. Я відчуваю, що зіграв чималу роль у появі на світ нашого сина". Мораль у всьому цьому одна: не варто силою тягти чоловіка туди, він повинен зрозуміти, що це важливо для вас, що без його підтримки вам не обійтися, а не тому, що всі подруги народжували не самі, то чому я повинна сама.