Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 392834 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Хиппуня

• Звезда форума
Re: Вопрос-ответ
« Reply #6495 : 08 Листопада 2023, 20:18:04 »
У меня тоже дорого с мобильного звонить. По телефону не видно варианты времени ни фамилии врачей. Дурня. Медкарт был очень удобный. Еще не устраивает, что на всех ресурсах оставляешь свои данные, кто потом пользуется этой информацией? И паспортные данные им давай и номер декларации >:D
« Останнє редагування: 08 Листопада 2023, 20:23:31 від Хиппуня »

Dgessica

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #6496 : 08 Листопада 2023, 22:01:06 »
А хтось вже пробував записатись до лікаря через новий додаток Askep?  :walldash: в мене не працює  >:D
Що, також туди ж? Та скільки ж можна ото вже усім хворіти  :cray2:

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6497 : 08 Листопада 2023, 22:03:31 »
В смысле зачем?  ;D А украсть снова при созданиии системы
не кажи, ото ми наївні не розуміємо чому...
а мед.персонал сидить потім і сам не може розібратися з тими комп"ютерами, як і що внести туди....і увагу приділяє більше не паці
єнту, а тому, щоб усе занести правильно, бо постійній зміни і їм треба постійно змінюватись ) лишень одну систему вивчили, гайда наступну вчити )

Katrin

• Звезда форума
« Reply #6498 : 09 Листопада 2023, 15:47:38 »
не кажи, ото ми наївні не розуміємо чому...
а мед.персонал сидить потім і сам не може розібратися з тими комп"ютерами, як і що внести туди....і увагу приділяє більше не паці
єнту, а тому, щоб усе занести правильно, бо постійній зміни і їм треба постійно змінюватись ) лишень одну систему вивчили, гайда наступну вчити )
Моя на прийомі казала, навіщо було 6 років вчитися, щоб 1 хвилину послухати пацієнта і 20 хвилин заносити дані в комп'ютер, особливо ті, що не стосуються теперішнього стану пацієнта. В Аскеп були запитання скільки зубів, обхват грудної клітки, ще якась дурня.

Katrin

• Звезда форума
« Reply #6499 : 09 Листопада 2023, 15:49:17 »
На стаціонарний тепер додзвонитися простіше, бо там цілу кімнату виділили і 5аче 6 операторів сидить, а не 2 як на реєстратурі. Ото й легше додзвонитися легше. Хоча в понеділок зранку я з 8 тільки о 10 додзвонилася

Sweet-girl

• Звезда форума
« Reply #6500 : 09 Листопада 2023, 15:55:17 »
Дівчата, підкажіть, чи є хто у нас тут побачить шоколадні набори цукерок чи подібне.
Потрібно на подарунки.
Дякую

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6501 : 09 Листопада 2023, 17:14:28 »
Моя на прийомі казала, навіщо було 6 років вчитися, щоб 1 хвилину послухати пацієнта і 20 хвилин заносити дані в комп'ютер, особливо ті, що не стосуються теперішнього стану пацієнта. В Аскеп були запитання скільки зубів, обхват грудної клітки, ще якась дурня.
:wacko:
отож
нічого, всі дані потрібні, мабуть
колись буде простіше, бо все буде вже введено, але наразі поки що саме так: основне - ввести дані  :wacko:

Len4ik4ik

• Местный житель
« Reply #6502 : 10 Листопада 2023, 12:52:15 »
Всім доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто буває на ЦР, ціни на сири (домашнього виробництва)? Якщо є змога, була б дуже вдячна за інформацію або ж фото з цінами.

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #6503 : 11 Листопада 2023, 15:11:03 »
Я заточувала в домі побуту ,начебто 3 поверх .
дякую :daisy:
Вайбер 0937717795 Катя

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #6504 : 11 Листопада 2023, 15:26:58 »
Підкажіть, будь ласка, як надійно викликати таксі о 5:30 ранку? Краще з вечора через якусь службу? (яку саме?) або ранком болт чи уклон через додаток?

скоріш всього вам вже не актуально, але хай люди почитають :D

до війни та зараз користуємось хопіном :)
є виклик на час, є залишити відгук, є залишити чайові
видно маршрут, ціну, авто, водія, його номер, рейтинг і т.д

але правильно писали раніше - таксисти ах..ли
чоловіків-водіїв у місті мало, перебирають районами, можуть спеціально не брати замовлення, щоб за вищу ціну викликали :negative: бо якщо у ваш район ніхто не бере замовлення, то вам пропонують список за вищу оплату, ви тицяєте на машину - обираєте її самостійно з переліку, ціна вища. Водій може відмінити замовлення... Але якщо ви тричі його робите і він його не бере чи відміняє, то падає його рейтинг ;D тому вони вам пишуть і складають казочки про "не вигідно, я далеко", але пам'ятайте - ви клієнт і всі ризики програма враховує, тому якщо водій починає нити, то запропонуйте йому самостійно скасувати замовлення - відшепче і він приїде, і дуже швидко

всі ці нюанси знаю, бо через перериту Любецьку чого вже з нами не трапяллось за весь час :wacko: головна проблема - немає водіїв, беруть з інших фірм, а там вони королі >:D
« Останнє редагування: 11 Листопада 2023, 15:29:32 від Kateryna »
Вайбер 0937717795 Катя

Соната

• Местный житель
  • 0933651668
« Reply #6505 : 11 Листопада 2023, 18:48:49 »
Підкажіть, будь ласка, хто стикався з проблемою внесення в Дію свідоцтва про народження дитини? Видає, що документ не знайдено...Як вирішити цю проблему?

♡ LeSa ♡

• Звезда форума
« Reply #6506 : 11 Листопада 2023, 18:54:21 »
Підкажіть, будь ласка, хто стикався з проблемою внесення в Дію свідоцтва про народження дитини? Видає, що документ не знайдено...Як вирішити цю проблему?
У мене так з першого разу не вийшло. Бо було незрозуміло, чи перша то літера І українська в серії свідоцтва, чи англійська, чи цифра 1. Тож я спробувала різні варіанти і вийшло. Можливо і у Вас так

Соната

• Местный житель
  • 0933651668
« Reply #6507 : 11 Листопада 2023, 19:01:51 »
У мене так з першого разу не вийшло. Бо було незрозуміло, чи перша то літера І українська в серії свідоцтва, чи англійська, чи цифра 1. Тож я спробувала різні варіанти і вийшло. Можливо і у Вас так
Дякую, але ота перша буква не видаляється, стоїть ,,намертво"!

Lika-Lika

• Звезда форума
  • 073-40-65-286(viber) Света
« Reply #6508 : 11 Листопада 2023, 19:09:32 »
В мене було. Написала в службу підтримки в Дії, вони дали запит в РАЦС, виявилося,  що в актовому запису неправильно вказана моя дата народження.  Виправляти актовий запис і робили нове свідоцтво про народження малому

Соната

• Местный житель
  • 0933651668
« Reply #6509 : 11 Листопада 2023, 20:56:29 »
В мене було. Написала в службу підтримки в Дії, вони дали запит в РАЦС, виявилося,  що в актовому запису неправильно вказана моя дата народження.  Виправляти актовий запис і робили нове свідоцтво про народження малому
Дякую! Але потім же треба документи всі переробляти під нове свідоцтво?