Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 392846 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Tamara

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Вопрос-ответ
« Reply #6480 : 06 Листопада 2023, 18:39:53 »
мы в воскресенье в 6.45 вызывали такси Уклон, машин было уже предостаточно, приехал за 5 минут

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #6481 : 06 Листопада 2023, 18:48:41 »
спізнення буде коштувати набагато дорожче, тому потрібне таксі, яке точно зможу викликати в цей час.
Я сьогодні додаток Болт відкривала о 5:15, писало, що час очікування машини 5 хвилин. Але чи можна вірити?
Може в цих мобільних додатках десь присутня функція виклику таксі на певний час?
Рано не пробувала, тільки вдень користувалась Болт. Так - 5хв, в основному. Але бувало декілька разів, що замовлення зробила - а воно якось відбивало. Тобто пише - водій почав рух, а потім відміна. Шукаємо іншого водія...і так декілька разів, в результаті хв 20-30 чекали,поки приїхав. І це в центр міста викликали. Не знаю - може вдень більше замовлень...
Просто майте на увазі, бо якщо в вашому районі поблизу машини не буде - доведеться чекати.
Про - на певний час - не в курсі,якщо дізнаєтесь - пишіть,самій цікаво.

ПРО ОПЛАТЫ И РАЗДАЧИ В ЛИЧКУ!

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #6482 : 06 Листопада 2023, 22:33:23 »
в уклоні при оформленні визову треба не поспішати натискати "замовити" чи як воно там називається, там є функція визову на певний час

тепер про те, як працюють уклон, болт і т.д. - водії поставили собі додаток і можуть таксувати, бачать вас в переліку людей, які замовили таксі (додаток в цей час "шукає" для вас водія), всі вільні водії не хочуть рано вранці їхати до вас на інший кінець міста... і при наявності вільних водіїв ви залишаєтесь ні з чим, тобто начебто і машин повно і в той же час ніхто не зобов'язаний...
це те, з чим я зіткнулась до війни
потім я дізналась, що принаймі в уклоні є можливість підвищити ціну, тобто водій не знаходиться, ви там відмічаєте, що згодні поїхати не за 50 грн, а за 100 грн, шанси знайти водія збільшуються
до речі замовлення на певний час означає, що додаток розмістить ваше оголошення про пошук водія за 30 хв. до вказаного часу, тобто це так само не гарантує, що водій буде...

я би радила або знайти сусіда, який погодиться підвезти вас за гроші "на бензин", або як домовитесь, або викликати таксі більш "стаціонарне" , ось бачила з номером 5333 у дворі (не реклама), щось таке

розумію, що не оптимістично, але як є...

Smorodina

• Местный житель
« Reply #6483 : 07 Листопада 2023, 08:49:55 »
все залежить від вибору методу лазерної корекції, його обирає лікар і це залежить від товщини рогівки ока)
сама операція тривала хвилин 5, було не боляче, скоріше неприємно і страшно. В перший день був сильний дискомфорт в очах, так ніби в око щось потрапило, і на наступний день ще був дискомфорт, а далі все було нормально. Перший час очі швидко втомлювалися. Це напевне і все з неприємних відчуттів  :-\ Мені давали краплі, іх потрібно було капати місяць, не можна було терти очі, користуватися косметикою та займатися спортом певний час. І ще потрібно одягати на вулицю окуляри від сонця.
дякую.

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #6484 : 07 Листопада 2023, 19:33:33 »
Дівчатка, що то за вірус такий? Вчора піднялась температура до 38, але ввечері була 37,3, перед сном 37,1. Вранці 36,7. Думала вилікувалась, аж ні, знову вдень 38, а зараз 38,6. П'ю чай з калиною, лимоном, обліпиховий, моркву з перцем, мед, смородиновий морс. Зараз ібупрофен 2 шт.прийняла, бо око ліве двоїть, не витримую. Дивно, що вчора температура спала сама, без ліків, а сьогодні ще гірше. Ледь зігрілася, при такій температурі дуже змерзла чомусь. Хтось хворів? Симптомів наче не було, але вже є заложений ніс, першіння у горлі, чхання при більш низькій температурі. В когось таке було?
Я уже тоже, кажется, в ваших рядах... Всем семейством!

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6485 : 07 Листопада 2023, 19:53:24 »
Я уже тоже, кажется, в ваших рядах... Всем семейством!
Одужуйте, Жанна.
Я наче вже відходжу, але якось незрозуміло.
Температура висока була 3 дні, на 4-ий вже краще, 37,5-37,7, далі пішла на спад.
І ось вже 3 дні десь у діапазоні 36,4-37,2.
Чого так - хз. Симптоми застуди зникли так само раптово, як і з"явилися з високою температурою.
Їх нема, лише слабкість, особливо коли підіймається температура. От зараз 37,2. Звідки воно?
Вдень нормально все було наче.

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #6486 : 08 Листопада 2023, 08:31:29 »
А хтось вже пробував записатись до лікаря через новий додаток Askep?  :walldash: в мене не працює  >:D

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #6487 : 08 Листопада 2023, 08:33:51 »
А хтось вже пробував записатись до лікаря через новий додаток Askep?  :walldash: в мене не працює  >:D
В мене теж... Ще й виходить, що в мене дві карточки. Коли мій енд створювала мені план лікування, ніяк не могла розібратись з моїми картками... За телефоном зручніше.

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #6488 : 08 Листопада 2023, 08:39:42 »
В мене теж... Ще й виходить, що в мене дві карточки. Коли мій енд створювала мені план лікування, ніяк не могла розібратись з моїми картками... За телефоном зручніше.
маєш на увазі звонити і записуватись?

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #6489 : 08 Листопада 2023, 08:44:14 »
Капєц накрутили з тими додатками  >:D з медкарт було дуже зручно і записатись, і інформацію про прийоми і направлення дивитись. А тепер  :walldash: в додатку хелсі у мене по моєму номеру підтягнута картка сина, але пише що картка не приєднана до системи і немає інформації навіть про задекларованого педіатра  >:D в аскеп (про який говорила зам.головного чи хто вона там) я зареєструвалась на себе, але теж ніякої інформації не підтягує і записатись до лікаря неможливо   >:D звонити в реєстратуру на міський номер у мене 5 грн хвилина  :walldash: воно мені треба? Ну от нащо було міняти?!!!  >:D >:D >:D

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #6490 : 08 Листопада 2023, 09:24:50 »
В смысле зачем?  ;D А украсть снова при созданиии системы

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #6491 : 08 Листопада 2023, 10:31:32 »
В смысле зачем?  ;D А украсть снова при созданиии системы
рука-обличчя

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #6492 : 08 Листопада 2023, 17:58:14 »
маєш на увазі звонити і записуватись?
Да. Звонить. 90-90-10 для взрослых.
НО тоже дурня полная теперь! Тоже никакой информации теперь посмотреть не могу!
Детям - Хелс24, взрослым - Аскеп. НО нигде ничего невозможно найти! >:D

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #6493 : 08 Листопада 2023, 19:49:38 »
Да. Звонить. 90-90-10 для взрослых.
НО тоже дурня полная теперь! Тоже никакой информации теперь посмотреть не могу!
Детям - Хелс24, взрослым - Аскеп. НО нигде ничего невозможно найти! >:D
ну таке собі зручніше, мені не зручно, мені зручно було записуватись онлайн, коли я бачу всі можливі варіанти по часу і тд

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #6494 : 08 Листопада 2023, 19:55:43 »
ну таке собі зручніше, мені не зручно, мені зручно було записуватись онлайн, коли я бачу всі можливі варіанти по часу і тд
Согласна с тобой полностью, что дурню полную наробили!
НО, я имела в виду удобство в том, что я всегда дозванивалась сразу. Наверное, многоканальный телефон этот. Раньше в регистратуру дозвониться было нереально!
Один раз пришла в поликлинику, забрала анализы и хотела сразу записаться... В регистратуре была очередь на пол коридора! Стоять было неохота... Я набрала номер этот с телефона, сразу же записалась и сразу пошла к врачу...
НО у меня в этом отношении легче. У меня в тарифе 200 минут в месяц на городские номера и других операторов. Так что, ничего не теряю...