Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 345232 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
Re: Вопрос-ответ
« Reply #6510 : 02 Листопада 2023, 23:29:53 »
Дівчатка, що то за вірус такий? Вчора піднялась температура до 38, але ввечері була 37,3, перед сном 37,1. Вранці 36,7. Думала вилікувалась, аж ні, знову вдень 38, а зараз 38,6. П'ю чай з калиною, лимоном, обліпиховий, моркву з перцем, мед, смородиновий морс. Зараз ібупрофен 2 шт.прийняла, бо око ліве двоїть, не витримую. Дивно, що вчора температура спала сама, без ліків, а сьогодні ще гірше. Ледь зігрілася, при такій температурі дуже змерзла чомусь. Хтось хворів? Симптомів наче не було, але вже є заложений ніс, першіння у горлі, чхання при більш низькій температурі. В когось таке було?
можливо ГРВІ, можливо ковід, він знову пішов в народ

Dgessica

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #6511 : 02 Листопада 2023, 23:46:18 »
можливо ГРВІ, можливо ковід, він знову пішов в народ
Ага, просто дивно, що без ліків наче нормалізувалось, а на наступний день гірше )
В мене якщо нормалізується, то вже менше і менше наче, а не то 36,7, то 38,7

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #6512 : 03 Листопада 2023, 08:08:47 »
За сентябрь-октябрь так 3 раза переболела, хотя вообще редко болею
Сейчас половина знакомых с такими симптомами, у одних ковид, у других - вирусная ОРВИ (по диагнозу)

Хиппуня

• Звезда форума
« Reply #6513 : 03 Листопада 2023, 11:24:39 »
В минулому році у мене при ковіді так було, цілий тиждень температура піднімалась і сама падала.

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #6514 : 03 Листопада 2023, 14:58:01 »
Підкажіть будь ласка, можливо хтось робив лазерну корекцію зору у нас в Чернігові. То до кого звертались? І як результат?
робила в серпні цього року в клініці Шевчина. Все пройшло чудово, результатом дуже задоволена  :girlsmile:
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6515 : 03 Листопада 2023, 15:47:47 »
За сентябрь-октябрь так 3 раза переболела, хотя вообще редко болею
Сейчас половина знакомых с такими симптомами, у одних ковид, у других - вирусная ОРВИ (по диагнозу)
Як до лікаря ото іти, коли погано і імунітет впав, ще там можна щось з ослабленим імунітетом підхопити, та й інших заразити) .поки вдома, там побачимо

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6516 : 03 Листопада 2023, 15:50:35 »
В минулому році у мене при ковіді так було, цілий тиждень температура піднімалась і сама падала.
Ой, то значить ще легко хворіли. Ми так хворіли, що ліками збивалася ненадовго і незначно, і знову треба збивати було.
У мене зранку сьогодні передишка була після нічних ліків, але вдень знову піднялась, поки тримає )

Хиппуня

• Звезда форума
« Reply #6517 : 03 Листопада 2023, 16:28:25 »
Ой, то значить ще легко хворіли. Ми так хворіли, що ліками збивалася ненадовго і незначно, і знову треба збивати було.
У мене зранку сьогодні передишка була після нічних ліків, але вдень знову піднялась, поки тримає )
Не сказала би що зовсім легко, більше дало на іншу симптоматику. Через тиждень тільки доповзла до лікаря, вичухувалася може півтора місяця. Думала що само якось пройде, потім зрозуміла що ні. Так що спостерігайте, але краще звернутися до гарного лікаря іякщо будуть інши симптоми, тут калина- малина, то "таке".. Одужуйте.

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6518 : 03 Листопада 2023, 17:54:24 »
Не сказала би що зовсім легко, більше дало на іншу симптоматику. Через тиждень тільки доповзла до лікаря, вичухувалася може півтора місяця. Думала що само якось пройде, потім зрозуміла що ні. Так що спостерігайте, але краще звернутися до гарного лікаря іякщо будуть інши симптоми, тут калина- малина, то "таке".. Одужуйте.
Зрозуміла, у кожного свій перебіг.
Мабуть, і мені треба, бо вже росте температура, а ще лише ранній вечір. Та вихідні ж попереду. Зранку більш -менш було, ще і працювала (маю можливість працювати з дому). А зараз вже погано. Вчора пігулки вночі пила, а сьогодні раніше прийдеться.
Дякую.
« Останнє редагування: 03 Листопада 2023, 18:05:49 від Dgessica »

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #6519 : 04 Листопада 2023, 19:04:06 »
Дівчатка, що то за вірус такий? Вчора піднялась температура до 38, але ввечері була 37,3, перед сном 37,1. Вранці 36,7. Думала вилікувалась, аж ні, знову вдень 38, а зараз 38,6. П'ю чай з калиною, лимоном, обліпиховий, моркву з перцем, мед, смородиновий морс. Зараз ібупрофен 2 шт.прийняла, бо око ліве двоїть, не витримую. Дивно, що вчора температура спала сама, без ліків, а сьогодні ще гірше. Ледь зігрілася, при такій температурі дуже змерзла чомусь. Хтось хворів? Симптомів наче не було, але вже є заложений ніс, першіння у горлі, чхання при більш низькій температурі. В когось таке було?
Теж щойно перехворіла. Прокинулася минулої середи, трохи горло набрякле, але уваги не звернула, пропрацювала за розкладом (я на дистанційці), ввечері просто чогось вирішила температуру поміряти - 37,6, на другий і третій день тепмература так само підіймалася, на ніч фервекс пила, вдень без ліків, просто теплі напої, а в суботу вже себе здововою відчула, пішла дитину з тренування зустріти, батькам корм для кішки відвезла. Як надвечір додому повернулася, так "батарейка й сіла", температура вже 38, ніс закладений, кашель, причому одразу сильний, приступами, голова болить - ще 4 дні в ліжку, температуру збивала, дуже погано себе почувала, взагалі нічого робити не могла. Доречі, в якійсь момент помітила, що не відчуваю запахів. Взагалі. Здається в неділю, чи ще в суботу ввечері, пішла прання ставити і розумію, що ніс дихає, а запахів немає. А ось перші дні не можу згадати про запахи. Зараз вже наче нормально, трохи кашель ще залишився.

tanyaG

• Постоялец
« Reply #6520 : 04 Листопада 2023, 21:03:22 »
Підкажіть ,будь ласка, де у нас сервісний центр з обслуговування газових котлів Італтерм? Може тут є власники такого котла і зможете подивитися номер телефону на гарантійному талоні?

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6521 : 05 Листопада 2023, 17:48:16 »
Теж щойно перехворіла. Прокинулася минулої середи, трохи горло набрякле, але уваги не звернула, пропрацювала за розкладом (я на дистанційці), ввечері просто чогось вирішила температуру поміряти - 37,6, на другий і третій день тепмература так само підіймалася, на ніч фервекс пила, вдень без ліків, просто теплі напої, а в суботу вже себе здововою відчула, пішла дитину з тренування зустріти, батькам корм для кішки відвезла. Як надвечір додому повернулася, так "батарейка й сіла", температура вже 38, ніс закладений, кашель, причому одразу сильний, приступами, голова болить - ще 4 дні в ліжку, температуру збивала, дуже погано себе почувала, взагалі нічого робити не могла. Доречі, в якійсь момент помітила, що не відчуваю запахів. Взагалі. Здається в неділю, чи ще в суботу ввечері, пішла прання ставити і розумію, що ніс дихає, а запахів немає. А ось перші дні не можу згадати про запахи. Зараз вже наче нормально, трохи кашель ще залишився.
Щось усі по-різному хворіють.
У мене запахи без змін, на ковід не думаю. Коли хворіла на ковід, значно тяжче було. Тоді по стіночці ходили, слабкість дика була. Але ось зараз температура впала, і я почала відчувати головокружіння. От приблизно таке, яке було, коли ковідом хворіла. При чому коли лежу, воно сильніше). Ну хоч не палить вже, маю намір завтра у робоче русло становитися, але не можу сказати, що оговталась, сил мало.

Smorodina

• Местный житель
« Reply #6522 : 06 Листопада 2023, 08:56:20 »
робила в серпні цього року в клініці Шевчина. Все пройшло чудово, результатом дуже задоволена  :girlsmile:
Дякую. А скільки був реабілітаційний період саме у вас?

Svitlanas

• Звезда форума
  • Ноль6три5семь0781семь
« Reply #6523 : 06 Листопада 2023, 09:29:21 »
Підкажіть будь ласка, як зараз записатися до педіатра? medcard щось показує, немає вільних місць.

♥ღ.Женечка.ღ♥

• Звезда форума
  • ツ 0689017978 ツ
« Reply #6524 : 06 Листопада 2023, 09:41:39 »
Підкажіть будь ласка, як зараз записатися до педіатра? medcard щось показує, немає вільних місць.
гаряча лінія для запису 0675005700

Kupi.cn.ua