в уклоні при оформленні визову треба не поспішати натискати "замовити" чи як воно там називається, там є функція визову на певний час
тепер про те, як працюють уклон, болт і т.д. - водії поставили собі додаток і можуть таксувати, бачать вас в переліку людей, які замовили таксі (додаток в цей час "шукає" для вас водія), всі вільні водії не хочуть рано вранці їхати до вас на інший кінець міста... і при наявності вільних водіїв ви залишаєтесь ні з чим, тобто начебто і машин повно і в той же час ніхто не зобов'язаний...
це те, з чим я зіткнулась до війни
потім я дізналась, що принаймі в уклоні є можливість підвищити ціну, тобто водій не знаходиться, ви там відмічаєте, що згодні поїхати не за 50 грн, а за 100 грн, шанси знайти водія збільшуються
до речі замовлення на певний час означає, що додаток розмістить ваше оголошення про пошук водія за 30 хв. до вказаного часу, тобто це так само не гарантує, що водій буде...
я би радила або знайти сусіда, який погодиться підвезти вас за гроші "на бензин", або як домовитесь, або викликати таксі більш "стаціонарне" , ось бачила з номером 5333 у дворі (не реклама), щось таке
розумію, що не оптимістично, але як є...