Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 392839 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Anit

• ★SuperStar★
Re: Вопрос-ответ
« Reply #6465 : 04 Листопада 2023, 19:04:06 »
Дівчатка, що то за вірус такий? Вчора піднялась температура до 38, але ввечері була 37,3, перед сном 37,1. Вранці 36,7. Думала вилікувалась, аж ні, знову вдень 38, а зараз 38,6. П'ю чай з калиною, лимоном, обліпиховий, моркву з перцем, мед, смородиновий морс. Зараз ібупрофен 2 шт.прийняла, бо око ліве двоїть, не витримую. Дивно, що вчора температура спала сама, без ліків, а сьогодні ще гірше. Ледь зігрілася, при такій температурі дуже змерзла чомусь. Хтось хворів? Симптомів наче не було, але вже є заложений ніс, першіння у горлі, чхання при більш низькій температурі. В когось таке було?
Теж щойно перехворіла. Прокинулася минулої середи, трохи горло набрякле, але уваги не звернула, пропрацювала за розкладом (я на дистанційці), ввечері просто чогось вирішила температуру поміряти - 37,6, на другий і третій день тепмература так само підіймалася, на ніч фервекс пила, вдень без ліків, просто теплі напої, а в суботу вже себе здововою відчула, пішла дитину з тренування зустріти, батькам корм для кішки відвезла. Як надвечір додому повернулася, так "батарейка й сіла", температура вже 38, ніс закладений, кашель, причому одразу сильний, приступами, голова болить - ще 4 дні в ліжку, температуру збивала, дуже погано себе почувала, взагалі нічого робити не могла. Доречі, в якійсь момент помітила, що не відчуваю запахів. Взагалі. Здається в неділю, чи ще в суботу ввечері, пішла прання ставити і розумію, що ніс дихає, а запахів немає. А ось перші дні не можу згадати про запахи. Зараз вже наче нормально, трохи кашель ще залишився.

tanyaG

• Постоялец
  • Стать: Жіноча
« Reply #6466 : 04 Листопада 2023, 21:03:22 »
Підкажіть ,будь ласка, де у нас сервісний центр з обслуговування газових котлів Італтерм? Може тут є власники такого котла і зможете подивитися номер телефону на гарантійному талоні?

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #6467 : 05 Листопада 2023, 17:48:16 »
Теж щойно перехворіла. Прокинулася минулої середи, трохи горло набрякле, але уваги не звернула, пропрацювала за розкладом (я на дистанційці), ввечері просто чогось вирішила температуру поміряти - 37,6, на другий і третій день тепмература так само підіймалася, на ніч фервекс пила, вдень без ліків, просто теплі напої, а в суботу вже себе здововою відчула, пішла дитину з тренування зустріти, батькам корм для кішки відвезла. Як надвечір додому повернулася, так "батарейка й сіла", температура вже 38, ніс закладений, кашель, причому одразу сильний, приступами, голова болить - ще 4 дні в ліжку, температуру збивала, дуже погано себе почувала, взагалі нічого робити не могла. Доречі, в якійсь момент помітила, що не відчуваю запахів. Взагалі. Здається в неділю, чи ще в суботу ввечері, пішла прання ставити і розумію, що ніс дихає, а запахів немає. А ось перші дні не можу згадати про запахи. Зараз вже наче нормально, трохи кашель ще залишився.
Щось усі по-різному хворіють.
У мене запахи без змін, на ковід не думаю. Коли хворіла на ковід, значно тяжче було. Тоді по стіночці ходили, слабкість дика була. Але ось зараз температура впала, і я почала відчувати головокружіння. От приблизно таке, яке було, коли ковідом хворіла. При чому коли лежу, воно сильніше). Ну хоч не палить вже, маю намір завтра у робоче русло становитися, але не можу сказати, що оговталась, сил мало.

Smorodina

• Местный житель
« Reply #6468 : 06 Листопада 2023, 08:56:20 »
робила в серпні цього року в клініці Шевчина. Все пройшло чудово, результатом дуже задоволена  :girlsmile:
Дякую. А скільки був реабілітаційний період саме у вас?

Svitlanas

• Звезда форума
  • Ноль6три5семь0781семь
« Reply #6469 : 06 Листопада 2023, 09:29:21 »
Підкажіть будь ласка, як зараз записатися до педіатра? medcard щось показує, немає вільних місць.

♥ღ.Женечка.ღ♥

• Звезда форума
  • ツ 0689017978 ツ
« Reply #6470 : 06 Листопада 2023, 09:41:39 »
Підкажіть будь ласка, як зараз записатися до педіатра? medcard щось показує, немає вільних місць.
гаряча лінія для запису 0675005700

шелена

• Местный житель
  • об оплате и раздаче в личку
« Reply #6471 : 06 Листопада 2023, 10:59:31 »
Або самостійно на Хелс 24

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #6472 : 06 Листопада 2023, 11:48:27 »
https://h24.ua/
Медкарт вже не актуальна

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #6473 : 06 Листопада 2023, 12:13:38 »
Дякую. А скільки був реабілітаційний період саме у вас?
все залежить від вибору методу лазерної корекції, його обирає лікар і це залежить від товщини рогівки ока)
сама операція тривала хвилин 5, було не боляче, скоріше неприємно і страшно. В перший день був сильний дискомфорт в очах, так ніби в око щось потрапило, і на наступний день ще був дискомфорт, а далі все було нормально. Перший час очі швидко втомлювалися. Це напевне і все з неприємних відчуттів  :-\ Мені давали краплі, іх потрібно було капати місяць, не можна було терти очі, користуватися косметикою та займатися спортом певний час. І ще потрібно одягати на вулицю окуляри від сонця.
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #6474 : 06 Листопада 2023, 15:27:35 »
підкажіть, будь ласка, чи десь можна заточити манікюрні ножиці? бажано в центрі ::)
Вайбер 0937717795 Катя

Belinda

• Звезда форума
« Reply #6475 : 06 Листопада 2023, 16:12:03 »
підкажіть, будь ласка, чи десь можна заточити манікюрні ножиці? бажано в центрі ::)
Я заточувала в домі побуту ,начебто 3 поверх .

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #6476 : 06 Листопада 2023, 16:43:26 »
Підкажіть, будь ласка, як надійно викликати таксі о 5:30 ранку? Краще з вечора через якусь службу? (яку саме?) або ранком болт чи уклон через додаток?

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #6477 : 06 Листопада 2023, 17:11:34 »
чи може о 5:30 вже громадській транспорт є? Мені з масанів до Макдональнса треба

Tamara

• Звезда форума
« Reply #6478 : 06 Листопада 2023, 17:48:33 »
Скорее всего только такси
Судя по информации на сайтах, первый 11 идет в 6.45, а 20, 29 маршрутки начинают работу в 6.00

Но такси, конечно, будет дорогим.

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #6479 : 06 Листопада 2023, 18:19:43 »
Но такси, конечно, будет дорогим.
спізнення буде коштувати набагато дорожче, тому потрібне таксі, яке точно зможу викликати в цей час.
Я сьогодні додаток Болт відкривала о 5:15, писало, що час очікування машини 5 хвилин. Але чи можна вірити?
Може в цих мобільних додатках десь присутня функція виклику таксі на певний час?