МАМЫ!!!!! Никогда их не слушайте! Они всегда смотрят с высоты своей колокольни и своего совдеповского воспитания! В выборе мужа - не слушайте никого, только себя!
Я теж колись була категорична стосовно думок мами. Мій невдалий шлюб-моє неправильне (чи правильне - маю чудових дітлахів) рішення. Іноді в озмовах з рідними звучало-а ми ж тебе попереджали... Мабуть треба пройти через те, що нам написано десь кимось. "Все, что не убивает, делает нас сильнее". Та зараз не про це. Я сама - мама. Намагаюся радити своїм дітям, виходячи з власного досвіду, однозночно намагаюся спрямовувати на краще. Здається, що з боку видніше. Тому зараз вже менше категоричності до порад мами.
І ще одне. Колись мама мені розповіла, що коли вона була малою і не слухала свою маму(мою бабусю), її прохання і поради, то її мама казала, що бажає своїй доні мати своїх дітей, тоді все відразу стане зрозумілим. Так само і моя мама мені казала. Тоді, в дитинстві я не розуміла повноти цього висловлювання. Усвідомлення прийшло після народження доньки.