Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Середня школа №1  (Прочитано 280288 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Audrey

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
Re: Середня школа №1
« Reply #1530 : 16 Березня 2015, 14:00:50 »
Біля кабінету директора висить наказ щодо прийому до школи, щодо проведення співбесідвступних.
Там написано, не пізніше 14 квітня будуть списки, і протягом 5ти днів з цієї дати будуть учні прийматись до школи
Зазвичай якраз в середині квітня вивішують список, на початку місяця ніколи його не бачила :-\ Він буде вивішений там же, біля кабінету директора

Elektracat

• Звезда форума
« Reply #1531 : 16 Березня 2015, 14:03:38 »
А как бы узнать, что он уже появился, чтоб каждый день туда не бегать? ::)

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #1532 : 16 Березня 2015, 14:06:12 »
12 числа Пасха,тому 13го буде вихідний. Якраз 14 квітня і вивісити списочки повинні ;)
Хоча я впевнена, що тут ви про це прочитаєте одразу ж, як списки з'являться, максимум в той самий день

olushta

• Звезда форума
« Reply #1533 : 16 Березня 2015, 14:35:23 »
Біля кабінету директора висить наказ щодо прийому до школи, щодо проведення співбесідвступних.
Там написано, не пізніше 14 квітня будуть списки, і протягом 5ти днів з цієї дати будуть учні прийматись до школи
Зазвичай якраз в середині квітня вивішують список, на початку місяця ніколи його не бачила :-\ Він буде вивішений там же, біля кабінету директора
спасибо, Аня, а то я думаю что ж такое всем говорили 2го, а мне сказали 14го. Наверное думаю плохо мы отвечали на собеседовании.

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #1534 : 16 Березня 2015, 14:53:14 »
спасибо, Аня, а то я думаю что ж такое всем говорили 2го, а мне сказали 14го. Наверное думаю плохо мы отвечали на собеседовании.
   :D :D :D

Voloshka

• Звезда форума
« Reply #1535 : 16 Березня 2015, 15:00:47 »
В прошлом году озвучили 11,04,14

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #1536 : 16 Березня 2015, 15:01:57 »
Повинні вивісити в понеділок-вівторок, тому що потім ви маєте 5 днів, щоб подати документи. Немає сенсу в п'ятницю вивішувати списки ;)

Voloshka

• Звезда форума
« Reply #1537 : 16 Березня 2015, 15:12:19 »
Ань, спасибо. Может тебе и кажуться глупыми и смешными наши вопросы и переживания, но такие уж мы мамочки.Без информации напридумываем кучу всего. Ты в этой школе работаешь и тебе проще касаемо информации.

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #1538 : 16 Березня 2015, 15:16:49 »
Ань, спасибо. Может тебе и кажуться глупыми и смешными наши вопросы и переживания, но такие уж мы мамочки.Без информации напридумываем кучу всего. Ты в этой школе работаешь и тебе проще касаемо информации.
Я знаю не набагато більше за вас, у мене на роботі не завжди вистачає часу ходити, питати, дізнаватись всі подробиці  ::) Що знаю - я вам пишу завжди, питайте, якщо потрібно.
Я така сама мама, хвилююсь і переживаю за синочка - у нас цього року співбесіда до школи, екзамени в школі мистецтв вступні, все разом  :walldash: Головне - свої хвилювання якомога менше показувати дитині. Ми з нервами справимось якось, а от малеча повинна думати про ігри-друзів, а не про те,чи вступимо ми до школи ::) Це моя думка

Nona

• Местный житель
  • Всё будет ХОРОШО!!! 67-4009049, 93-8632437
« Reply #1539 : 16 Березня 2015, 15:30:24 »
Повинні вивісити в понеділок-вівторок, тому що потім ви маєте 5 днів, щоб подати документи. Немає сенсу в п'ятницю вивішувати списки ;)
Аня, а подскажите, плз, какие это документы  ::)

У меня вечером и по выходным нет инета !!!

olushta

• Звезда форума
« Reply #1540 : 16 Березня 2015, 15:31:37 »
Подскажите еще, пожалуйста, механизм действий, хотя бы по прошлому году. К примеру 14го вывесят списки,с 15го уже нужно идти писать заявление и подавать документы? Какие документы? Мне просто нужно дать полные указания мужу, отложить документы, , тк у меня как раз пдр на эти дни и буду занята другим  ;) составляю ему по тихоньку план действий в разных ситуациях, а тут еще и школа, осилит ли?  :D

Audrey

• ★SuperStar★
« Reply #1541 : 16 Березня 2015, 15:39:26 »
Аня, а подскажите, плз, какие это документы  ::)
заява точно, і медична довідка - але яка саме, не підкажу, не звернула увагу на точне формулювання :-\ можете зателефонувати до школи, в приймальню директора, вам так краще пояснять.
Подскажите еще, пожалуйста, механизм действий, хотя бы по прошлому году. К примеру 14го вывесят списки,с 15го уже нужно идти писать заявление и подавать документы? Какие документы? Мне просто нужно дать полные указания мужу, отложить документы, , тк у меня как раз пдр на эти дни и буду занята другим  ;) составляю ему по тихоньку план действий в разных ситуациях, а тут еще и школа, осилит ли?  :D
Минулого року вивісили в понеділок, і також вивісили об'яву з точним переліком того, що потрібно робити батькам учнів. прийом документів був з середи по п'ятницю - не з вівторка,так як список мали побачити всі батьки майбутніх першокласників, за день ви всі просто можете не встигнути зрозуміти-дізнатись-побачити, вступили ви, чи ні  :D
Зразок заяви, здається, також був вивішений в той же день - якщо ні, ви зможете її написати в кабінеті директора, не хвилюйтесь. ВСІ дітки,які пройшли співбесіду вдало і були в списку майбутніх першачків, вступлять до школи, ваше місце ніхто не забере  ;)

olushta

• Звезда форума
« Reply #1542 : 16 Березня 2015, 15:49:22 »
Правильно, все будь что будет, уже вряд ли что изменю, отмечу папе в календаре14е число и пусть решает проблемы по мере их поступления.  :D Спасибо, Аня.

Nona

• Местный житель
  • Всё будет ХОРОШО!!! 67-4009049, 93-8632437
« Reply #1543 : 17 Березня 2015, 10:28:33 »
Спасибо, Аня, большое  :-*

У меня вечером и по выходным нет инета !!!

Svetlanka100

• Местный житель
« Reply #1544 : 17 Березня 2015, 19:01:59 »
Девочки, а на тестировании ваши детки по-украински отвечали на вопросы?

Kupi.cn.ua