Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 5064312 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Kateryna

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #97170 : 17 Квітня 2022, 20:39:07 »
Значит?
 В Мариуполь тоже русские привозили гуманитарку и помогали - это не значит, что они имеют проукраинскую позицию

:super:
Вайбер 0937717795 Катя

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #97171 : 17 Квітня 2022, 20:40:24 »

По поводу 'не мали права тікати, бо робота в них така'.. Атрошенко сам говорил, что надо было в первые дни сориентироваться быстро и утвердить дополнительные оплаты таким службам, но этого не сделали. И получается, что люди без возможности добраться на работу, должны были под обстрелами и без возможности спрятаться в случае тревоги выполнять свою работу, без уверенности вообще в чём-то.

тому я і написала, що питання не стільки до людей, скільки до влади як центральної так і мясцевої, а то у нас список жінок склали, на тому і все, а що кому і як робити на випадок війни ніхто не знає, ніхто нікого не вчив не казав бо і сам не знав. це все прорахунки влади.
але з іншого боку просто уявляю як військові не прийшли б у частину бо не змогли кудись дістатися це я про поліцію та днс

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #97172 : 17 Квітня 2022, 21:07:28 »
Зашла на свою голову   :wacko:
Ну а що? Весело . Як у старі добрі часи - гиркаються собі потихеньку всі :ok:

ПРО ОПЛАТЫ И РАЗДАЧИ В ЛИЧКУ!

oxi

• Звезда форума
  • Мегацентр, Рокосс
    • Лучший оргЛучший орг
« Reply #97173 : 17 Квітня 2022, 22:25:35 »
Я так понимаю что из тех что уехали за границу в основном довольны условиями и пока ехать домой не планируют, а в основном сейчас возвращаются много тех,  кто по Украине разьехался. По крайней мере из тех моих знакомых что за границей ещё не вернулся никто и пока не собирается.  Мне только одно жаль в том что я осталась, что малая не учится, и когда учиться будет не известно, школу нашу бомбили и она пострадала, очень бы хотелось чтобы быстрее наладили учебу очную в уцелевших школах
« Останнє редагування: 17 Квітня 2022, 22:31:29 від oxi »
Бак.закваски http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=13302.0
 рюкзаки,дорожные,др сумки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=14596.0
 Дет.обувь http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=15121.0
 курточкипальто http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=25119

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #97174 : 17 Квітня 2022, 22:33:25 »
Я так понимаю что из тех что уехали за границу в основном довольны условиями и пока ехать домой не планируют, а в основном сейчас возвращаются много тех,  кто по Украине разьехался. По крайней мере из тех моих знакомых что за границей ещё не вернулся никто и пока не собирается.
По всякому.
Есть у меня знакомая, которая с дочкой завтра собралась возвращаться домой из Германии. Они с мужем хотят снова быть вместе. На расстоянии - тяжело.
Остальные надеются до конца учебного года детей, хотя бы, побыть там.
Выплаты тут только на три месяца рассчитаны. Или устраивайся на работу - или возвращайся домой.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #97175 : 17 Квітня 2022, 22:38:20 »
є які нормально влаштувалися, роботи вже знайшли,
є як в шоці від цін та європейської бюрократії ))
є які, вже повертаються, бо дорого, проблеми з житлом ...
все як тут

rudik77

• Звезда форума
« Reply #97176 : 17 Квітня 2022, 23:23:07 »
Я одна з тих, хто виїхав і все добре тут. Мене все влаштовує. Я тікала з дитиною  від артобстрілів і літаків. Тут цього не має. І це головне.  Є гарні умови, дах над головою, харчування. Але це не дім. І яблуні тут не так цвітуть, і повітря не так пахне. Але я дуже хочу, щоб Україна так жила: все чисто, акуратно. Чистесенький, комфортний транспорт, привітні люди, працюючі на 100% закони, гарна медицина....можна багато ще перераховувати. Але дім є дім  І як би не обставини, що не залежать від мене зараз  та заклики знайомих з ТРО та ВСУ, що ще рано повертатись, що ще може бути не кінець, я б була вже давно дома.
Убедительная просьба об оплате и раздаче сообщать в личку.

Капуста

• Звезда форума
« Reply #97177 : 18 Квітня 2022, 00:10:53 »
Когда муж сестры в первый день пошёл на войну в тро, я была в числе тех, кто просил этого не делать. Теперь она вдова, а племяшка без отца. Он погиб как герой, так сказал командир, но от этого не легче.
Завдяки ЗСУ та добровольцям, місто Чернігів поки що не спіткала участь Маріуполя, Бучі чи Ірпіня. Якби у місто увійшли ці дєрєвєнскіє ванькі та буряти - були б пограбовані усі дома, згвалтовані жінкі і діти, застрелені в потилицю тисячі чоловіків... нажаль багато наших хлопців загинуло.

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #97178 : 18 Квітня 2022, 11:02:01 »

Мне только одно жаль в том что я осталась, что малая не учится, и когда учиться будет не известно, школу нашу бомбили и она пострадала, очень бы хотелось чтобы быстрее наладили учебу очную в уцелевших школах
Я зараз не уявляю як відпустити дитину до школи  :-[ Війна ще не закінчилася і ймовірність авіаударів та ракетних обстрілів нікуди нажаль не ділася.
Наша школа наче вціліла, навчаємось дистанційно зараз. Назвати це повноцінним навчанням нажаль не можна, але вже як є.
Як на мене, то краще б дітей залишили на другий рік, тому що знань особливих від такого навчання не буде та і багатьом зараз не до нього  :'(
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.

мама доченьки

• Гість
« Reply #97179 : 18 Квітня 2022, 12:56:36 »
Наша школа наче вціліла, навчаємось дистанційно зараз. Назвати це повноцінним навчанням нажаль не можна, але вже як є.
Як на мене, то краще б дітей залишили на другий рік, тому що знань особливих від такого навчання не буде та і багатьом зараз не до нього  :'(
Наша вчителька(15школа) писала, що наступний рік почнуть з повторення цьогорічного матеріалу. Так що не хвилюйтесь  за це. Дай Бог найшвидшої нам перемоги та, щоб всі дітки повернулися за парти.

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #97180 : 18 Квітня 2022, 15:11:50 »
Наша вчителька(15школа) писала, що наступний рік почнуть з повторення цьогорічного матеріалу. Так що не хвилюйтесь  за це. Дай Бог найшвидшої нам перемоги та, щоб всі дітки повернулися за парти.
Хотілося б наступний навчальний 2022-2023 рік, а не наступний 2023, будемо сподіватися на краще. Як каже Чаус віримо в Бога і ЗСУ.

alenka_2186

• Звезда форума
  • 099 72 25 111
« Reply #97181 : 18 Квітня 2022, 19:10:27 »
У Чернігові скасували плату за послуги водопостачання, вивозу сміття та квартплати за 2 місяці
https://suspilne.media/230048-u-cernigovi-skasuvali-platu-za-poslugi-vodopostacanna-vivozu-smitta-ta-kvartplati-za-2-misaci/

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #97182 : 18 Квітня 2022, 20:17:21 »
От якраз би за вивезення сміття можна було платити, служба добре спрацювала навіть в гарячі дні.

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #97183 : 18 Квітня 2022, 21:12:20 »
От якраз би за вивезення сміття можна було платити, служба добре спрацювала навіть в гарячі дні.
Згодна, я навіть вже за березень заплатила

Elen@Chernigov

• Местный житель
  • Лена 093-579-03-6девять
« Reply #97184 : 18 Квітня 2022, 22:17:34 »
Ось і я думаю, за мусор треба платити.
Водоканал постійного займався ремонтними роботами, двірники прибирали територію.
Я розумію, що не у всіх є гроші...АЛЕ саме ці люди , ці служби працювали в дуже небезпечних умовах.