А де відрами викидають їжу, приготовану по його меню?
В школьной столовой выкидывают.
Нам классная говорила в первом классе, что б утром не кормили, а то дети утром плохо кушают.
Теперь просит ложить обязательно бутерброд. Сняла видео, как несут полные тарелки на мойку. Это завтраки.
На продленке дочь говорит вкуснее кормят
ви впевнені, що то страви з його меню? бо з те, що викладали в свій час тут не має нічого спільного з його меню .. впевнена на 100%, що в Че так точно ніхто не готує за його збірниками
https://cultfood.info/storage/settings/January2020/Ew3bRqYGbGBEWBvcGTYW.pdf ось порівняйте ... таке не їсть ваша дитина?
я вже писала, ще раз повторю ... в старій школі доньки, ще 3-4 роки назад модернізували столову .. і як пілотний проект перейшли на страви по цьому збірнику .. я весь цей час чула, від дитина як там смачно ... і що якісь страви я готую несмачно

борщ вона мій не їсть до сих пір, все мріє про той, що був за його рецептом.. теж писала, що страви з додавання буряка стали для неї найулюбленіші, до сих пір буряк не вибуває у нас вдома .. менша теж його дуже любить, я теж заново його для себе відкрила, хоч чоловік і у рота не бере
нам давали цей збірник, меню завжди на 2 тижні вперед, я сама з цього збірника багато чого готувало - це дуже смачно.. в тій школі після цієї реформи харчувалось 70% дітей в класі .. а коли пішли в 1-й клас, то від сили 40% змогли вживату тут їжу...
в на початку був вибір страв, те, про що він розповідає ,але відмовились скоріш всього з-за великого навантаження .. це взагалі було

не було й мови про відра в помиї
зараз ми навчаємось в іншій школі, де теж столова модернізована , але те, що там бадяжать (не готують, важко це взагалі назвати їжею) і дітей вчиться там в рази менше ніж в першій і столова нова . .але гівно, що до реформи, що після ... там на клас в столову ходить 5 дітей ...
немає він відношення до того , що готують вашій дитині .. ніякого