Оля, а що таке виготовлює ваш чоловік на сніданок?
А я не можу зранку їсти ситно і багато, та й діти також.
Люблять омлет ,але то скоріше скрамбл судячи з книги Євгена
Ну і каші різні завжди їдять.
А в школі теж їдять. Ще булки різні купують.

да, нічого складного
Сьогодні судячі з того, які тарілки вони мені залишили - він проспав))) тому були вареники з мясом)))
Завжди є в морозилці на такий випадок, раніше частіше були домашні, зараз мале у мене спить мало, то частіше або під заказ купляю, або у магазині аля гальки ))
А так може робить тости з соленою рибою, сиром, і авокадо ( вони ппц ситні) , плюс яйця пашот .. сир як для суші ( не філадельфія))) , він недорогий і склад гарний тіпа такого
https://shop.metro.ua/ua/krem-syr-mlekovita-dlia-sushi-1kh/321910p/Рибу я купляю в групах у вайбері ( думаю теж у вас є) гарні шматки лосося , великі жирні )))) не хвости .. по 250-300 грн за кг якщо брати пакетами , там десь 2-3 кг в ньому .. нам вистачає надовго, солю по 1кг сама .. це так пишу намвсе ціни, щоб не сказали, шо ппц всьому , їмо дорого ..
Можуть бути круасани з твердим сиром, по сезону, овощі, зелень, туди мяса чи знову риби .. омлет, чи яйця пашот, чи просто варені яйця .. круасани купляє пусті з вечора в сільпо .. зранку складає в них начиння))
Каша овсяна він собі на воді варить, малій на молоці, з медом, горіхами, сухофруктами .. ягодами ..
Гранола .. добавляє туди ще всяке , але мала їх не дуже любить .. їй краще овсяна каша ..
Є в морозилці сирники ( я заморожую сирі) він встає ставить в духовку морожені , поки збирається десь за 25 хв достає їх готові , їдять зі сметаною, бананом , може ще якісь фрукти є ..
По обєму їжі - багато, ))) я буває як наїмся з ними, то до 12-ї навіть і не згадую про їжу)))
Коли просипає - їдять вареники .. як сьогодні))) але це рідко буває