Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 4941454 раз)

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.

Dgessica

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #94710 : 14 Січня 2022, 09:26:37 »
Ну можно дома давать сладкий.
Детей нельзя полностью лишать сладкого, так как глюкоза дает развитие для мозга, а дети растут.
Но не вижу проблемы в несладком чае 1 раз в день.

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #94711 : 14 Січня 2022, 09:30:05 »
Чай без сахара нормально пьет? Моя говорит, что большинство детей относит его назад! Или со своим сахаром приходят. А если теперь ещё и без соли все делать будут, то вообще гадость будет!
Моя пьє .. солодке пиття - це жєсть .. така кількість зараз дітей з ожирінням  :o

В минулому році треба було на консультацію до ендокрінолога .. і мені пощастило потрапити в день видання рецептів на інсулін.. чи хз що то було .. купа людей не по запису, без черги ..просиділа 2 години.. 100 разів пошкодувала, що не в приватну клініку пішла..  я в шоці була .. вік тих людей .. ладно в мене бабуся після 80 мала такі проблеми, там величезна кількість молодих людей .. і всі з надлишковою вагою ..
 Який солодкий чай дітям  :-\ як таке взагалі можна лобіювати .. не розумію .. це нездорово з усіх точок зору
в прошлом ogle)))

Jana

• Звезда форума
« Reply #94712 : 14 Січня 2022, 09:38:25 »
Глюкоза для мозга поступает прекрасно и без чистого сахара. Люди веками тот сахар не ели.
А чай без сахар бе, это все привычка) если постоянно пьешь чай без сахара, то им и не захочется портить чай)

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #94713 : 14 Січня 2022, 09:46:41 »
В Україні в ніч із 13 на 14 січня хакери здійснили глобальну атаку на сайти держструктур.
Не працюють такі сайти: МЗС, ДСНС, Міносвіти, Мінспорту, Міненерго, Мінагрополітики, Мінветеранів, Кабміну, Мінізахисту довкілля, Державна казначейська служба та портал «Дія»
https://www.facebook.com/417399485098933/posts/1900388470133353/
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

rudik77

• Звезда форума
« Reply #94714 : 14 Січня 2022, 10:12:17 »
В Україні в ніч із 13 на 14 січня хакери здійснили глобальну атаку на сайти держструктур.
Не працюють такі сайти: МЗС, ДСНС, Міносвіти, Мінспорту, Міненерго, Мінагрополітики, Мінветеранів, Кабміну, Мінізахисту довкілля, Державна казначейська служба та портал «Дія»

Блин, а я тот реестр сегодня с самого утра мучаю, на Основу сетую.... >:D
Убедительная просьба об оплате и раздаче сообщать в личку.

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #94715 : 14 Січня 2022, 10:12:51 »
Моя пьє .. солодке пиття - це жєсть .. така кількість зараз дітей з ожирінням  :o

В минулому році треба було на консультацію до ендокрінолога .. і мені пощастило потрапити в день видання рецептів на інсулін.. чи хз що то було .. купа людей не по запису, без черги ..просиділа 2 години.. 100 разів пошкодувала, що не в приватну клініку пішла..  я в шоці була .. вік тих людей .. ладно в мене бабуся після 80 мала такі проблеми, там величезна кількість молодих людей .. і всі з надлишковою вагою ..
 Який солодкий чай дітям  :-\ як таке взагалі можна лобіювати .. не розумію .. це нездорово з усіх точок зору
Для ожирения и лишнего веса ведь не только сладкий чай нужен. А ещё и малоподвижный образ жизни!
А, вообще, сам Комаровский когда-то говорил, что детям глюкозы надо в несколько раз больше, чем взрослым, потому что они больше двигаются и растут. При нормальном, подвижном, активном образе жизни - конечно сахар нужен. А при постоянном сидении в гаджетах - да, он не полезен.
И, все равно, на мой взгляд, убирать сахар нужно или постепенно или давать выбор. Нельзя резко сразу все убрать: соль, сахар, масло, молоко....
Там у Рейко были фотки вчерашнего меню из 3 школ города. Вроде бы, меню одинаковое: картошка пюре, рыбная котлетка и салат из свеклы с сыром. НО и выглядели все три меню по разному! И, попробовав на вкус, они тоже были разными....

rudik77

• Звезда форума
« Reply #94716 : 14 Січня 2022, 10:30:10 »
Ну можно дома давать сладкий.
Детей нельзя полностью лишать сладкого, так как глюкоза дает развитие для мозга, а дети растут.
Но не вижу проблемы в несладком чае 1 раз в день.

Я не о том. Сладкий чай как и всякие нынешние производственные сладости - это гадость редкая. Поддерживаю. Но можно было поэтапно и постепенно переходить. Меньше было бы заметно. Мы дома убирали всякие вредные продукты из серии майонез, сосиски, колбасы, и пр.ГЭ поэтапно. Заменяли, готовили сами. Сейчас малой приходит со школы и эту неделю на вопрос"что давали" говорит "ФУУУ". Только вчера была привычная картошка и котлета.

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #94717 : 14 Січня 2022, 10:31:49 »
Для ожирения и лишнего веса ведь не только сладкий чай нужен. А ещё и малоподвижный образ жизни!
А, вообще, сам Комаровский когда-то говорил, что детям глюкозы надо в несколько раз больше, чем взрослым, потому что они больше двигаются и растут. При нормальном, подвижном, активном образе жизни - конечно сахар нужен. А при постоянном сидении в гаджетах - да, он не полезен.
И, все равно, на мой взгляд, убирать сахар нужно или постепенно или давать выбор. Нельзя резко сразу все убрать: соль, сахар, масло, молоко....
Там у Рейко были фотки вчерашнего меню из 3 школ города. Вроде бы, меню одинаковое: картошка пюре, рыбная котлетка и салат из свеклы с сыром. НО и выглядели все три меню по разному! И, попробовав на вкус, они тоже были разными....
Жанн, так, малорухаються теж .. але надлишкова вага зявляжться коли споживаєш більше, ніж витрачаєш .. і як наслідок  25% дітей в Україні мають надлишкову вагу ..  це кожна четверта дитина (!) ..  це привіт СД 2-го типу через пару років

Зараз , недарма, з усіх прасок йдуть заклики відмовитись від шкідливих калорій в тому, що пьєте .. це багато калорій, які і їжею не вважають..
  дітям цукор не рекомендують давати до 2-х років.. а в питві - ніколи .. щоб не формувати цю дурну звичку, від якої потім і дорослі потерпають..   

А взагалі, для кого проблема,  пити несолодкий чай - давайте стікери з собою.. в чому проблема …  прям вселенського маштаба проблему роздули… але для тих, хто не пьє цукор має бути вибір, не говорячі про пропаганду відказу від цукрів

Той нектар, що давали раніше в школах .. ще я в свій час пити не могла, там смертельна доза цукру .. і якось відокремити його - не можна )))  як і моя мала його ніколи не пила, бо він несмачний .. )))))) тепер моя дитина нарешті має змогу в школі пити чай)))
Я такої змоги не мала
в прошлом ogle)))

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #94718 : 14 Січня 2022, 10:33:14 »

та ладно. В дитинстві по 4 ложки цукру на чашку клала, а межу у 50 кг подолала лиш на період вагітності. Зараз, якщо кладу лимон,  то і цукор обов"язково, як без лимону, то цукор можна не класти або 1-1,5 ложки. Мала без цукру не п"є, ну і не 4 ложки, як я в дитинстві, а лише 2 на чашку 300 чи 350 мл.

Власа

• Звезда форума
  • Viber 093 336 563 четыре
« Reply #94719 : 14 Січня 2022, 10:43:02 »
У меня с Дии паспорта исчезли  ???
Про оплату пишіть в ОСОБИСТІ будь ласка ) Дякую

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #94720 : 14 Січня 2022, 10:47:05 »
та ладно. В дитинстві по 4 ложки цукру на чашку клала, а межу у 50 кг подолала лиш на період вагітності. Зараз, якщо кладу лимон,  то і цукор обов"язково, як без лимону, то цукор можна не класти або 1-1,5 ложки. Мала без цукру не п"є, ну і не 4 ложки, як я в дитинстві, а лише 2 на чашку 300 чи 350 мл.
Ти ж розумієш, що не всім так повезло, а лише незначному відсотку людей

Якби я таке вживала, то я б важила 100+ давно б була на інсуліні  … і моя мала в двері б не влізла .. і таких як ми в рази більше ніж таких як ви .. ми - маємо  середньостатистичний обмін речовин  ;D

Кожна четверта дитина, що має надлишкову вагу - це тому приклад ..

Пс с дитинства не вживаю солодкі напої .. вони мені на смак не подобались)))) якби вживала, то була б ппц гладкою дитиною , бо все життя пью 5 чашок чаю в середньому)))
в прошлом ogle)))

Майя2014

• Звезда форума
« Reply #94721 : 14 Січня 2022, 10:54:50 »
Наши детки сейчас столько конфен и прочего г..на едят, что чай можно и без сахара попить. Дома мы без сахара пьем и так то с печеньем то с конфеткой.

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #94722 : 14 Січня 2022, 11:15:03 »
1. А кто гадость детям покупает? Сами и покупаем
2. Чистый сахар явно будет полезнее, чем непонятная конфетка или печенье. ТАк что лучше чай с сахаром, чем с конфеткой или печеньем

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #94723 : 14 Січня 2022, 11:25:58 »
Наши детки сейчас столько конфен и прочего г..на едят, что чай можно и без сахара попить. Дома мы без сахара пьем и так то с печеньем то с конфеткой.
Это и моя беда,что уже давно чай без сахара пью,но со сладостями.лучше уж наоборот,просто сладкий чай,его много не выпьешь)
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

rudik77

• Звезда форума
« Reply #94724 : 14 Січня 2022, 11:27:08 »
Під час хакерської атаки на урядові сайти України витоку персональних даних не було, – СБУ (ВІДЕО)

https://uatv.ua/uk/pid-chas-hakerskoyi-ataky-na-uryadovi-sajty-ukrayiny-vytoku-personalnyh-danyh-ne-bulo-sbu/

Kupi.cn.ua