Для ожирения и лишнего веса ведь не только сладкий чай нужен. А ещё и малоподвижный образ жизни!
А, вообще, сам Комаровский когда-то говорил, что детям глюкозы надо в несколько раз больше, чем взрослым, потому что они больше двигаются и растут. При нормальном, подвижном, активном образе жизни - конечно сахар нужен. А при постоянном сидении в гаджетах - да, он не полезен.
И, все равно, на мой взгляд, убирать сахар нужно или постепенно или давать выбор. Нельзя резко сразу все убрать: соль, сахар, масло, молоко....
Там у Рейко были фотки вчерашнего меню из 3 школ города. Вроде бы, меню одинаковое: картошка пюре, рыбная котлетка и салат из свеклы с сыром. НО и выглядели все три меню по разному! И, попробовав на вкус, они тоже были разными....
Для ожирения и лишнего веса ведь не только сладкий чай нужен. А ещё и малоподвижный образ жизни!
А, вообще, сам Комаровский когда-то говорил, что детям глюкозы надо в несколько раз больше, чем взрослым, потому что они больше двигаются и растут. При нормальном, подвижном, активном образе жизни - конечно сахар нужен. А при постоянном сидении в гаджетах - да, он не полезен.
И, все равно, на мой взгляд, убирать сахар нужно или постепенно или давать выбор. Нельзя резко сразу все убрать: соль, сахар, масло, молоко....
Там у Рейко были фотки вчерашнего меню из 3 школ города. Вроде бы, меню одинаковое: картошка пюре, рыбная котлетка и салат из свеклы с сыром. НО и выглядели все три меню по разному! И, попробовав на вкус, они тоже были разными....
Жанн, так, малорухаються теж .. але надлишкова вага зявляжться коли споживаєш більше, ніж витрачаєш .. і як наслідок 25% дітей в Україні мають надлишкову вагу .. це кожна четверта дитина (!) .. це привіт СД 2-го типу через пару років
Зараз , недарма, з усіх прасок йдуть заклики відмовитись від шкідливих калорій в тому, що пьєте .. це багато калорій, які і їжею не вважають..
дітям цукор не рекомендують давати до 2-х років.. а в питві - ніколи .. щоб не формувати цю дурну звичку, від якої потім і дорослі потерпають..
А взагалі, для кого проблема, пити несолодкий чай - давайте стікери з собою.. в чому проблема … прям вселенського маштаба проблему роздули… але для тих, хто не пьє цукор має бути вибір, не говорячі про пропаганду відказу від цукрів
Той нектар, що давали раніше в школах .. ще я в свій час пити не могла, там смертельна доза цукру .. і якось відокремити його - не можна ))) як і моя мала його ніколи не пила, бо він несмачний .. )))))) тепер моя дитина нарешті має змогу в школі пити чай)))
Я такої змоги не мала