Каждый выживает как умеет и на что хватает совести. И догадываясь, как крутятся на наши налоги в вверхах тут уж нечего друг друга грызть и винить своих знакомых, что ты со своей зарплаты их содержишь...глупо это как то..
угу, ну так давайте всі красти, дурити, хитрувати, бо атрощенко оно скільки мільйонів вкрав, а мені що не можна мішок піску нагребти чи плитки пару штук додому взяти. А якщо про баригу порошенка згадати, то мені взагалі можна пів міста додому перевезти.
або у нас має початися тотальне несприйняття крадіжок у будь якому вигляді (від неправової пільги/субсидії до відкатів з великого крадівництва), або порядку в країні не буде.
Не можна жити з логікою Держава мене так обкрадає, що дай і я її хоч на 5 грн надурю. Бо поки є можливість вкрасти 5 грн, будемо красти 5 грн, а як тільки з'виться можливість вкрати 5 млн, то вкрадемо 10. а шо такое? всі крадуть, а я що лох?
ну і якщо населення перестане красти, то перестане і толерувати крадіжки наших верхів, бо таке враження, що то просто жаба душить, що краду не я. Хоч і кажуть, що риба гниє з голови, але ж, я підозрюю, всі знають, що насправді вона гниє з пуза.