Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости.  (Прочитано 4946771 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Маришка

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 095 944 23 83 :)
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #94230 : 23 Грудня 2021, 14:23:12 »
мені подобається це
"Розглядатиметься, зокрема, можливість пройти цю бюрократичну процедуру онлайн, якщо це буде дозволено з точки зору безпеки"
таке враження, що у воєнкомати ніхто не згалядав 100 років, яке онлайн? хто б побачив це позорище, що вони видають підліткам у 16 років - криво руками нарізані типа книжечки, приписне здається...
хто б побачив ці совкові ще анкети...   :wacko:
100% там компьютер не у каждого есть! Совок совком и с мужиками порядка навести не могут куда еще женщин им повесить!

Наталия2584

• Звезда форума
  • 093 8097 260
« Reply #94231 : 23 Грудня 2021, 14:47:18 »
какие розьяснения это типа у кого 3 и больше детей и есть медпротивопоказания к армии как у мужчин, а по профессиям все понятно! У меня в апреле плановая проверка Держпраци и уверена что будут проверять и это. Штрафы выписывать нужно будет, казну наполнять!

Ну почнемо з того, що список професій і посад містить тільки розмиті терміни, потрібні уточнення щодо професій в окремих категоріях підприємств.

Нататуля

• Звезда форума
« Reply #94232 : 23 Грудня 2021, 14:49:40 »
Роз'яснення будуть в кінці наступного тижня, + святкові вихідні, тобто раніше за 10 січня 2022 року роз'яснень від воєнкоматів не отримати. До того ж термінів постановки на облік жінок, які працюють немає, а розглядають можливість постановки на облік онлайн
Роз'яснення будуть вже сьогодні о 15.00 на сторінці фейсбук сухопутних військ України
« Останнє редагування: 23 Грудня 2021, 14:52:26 від Нататуля »

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #94233 : 23 Грудня 2021, 14:59:08 »
я отстала от новостей - у нас шо, мобилизация?
ні, просто на військовий облік. Щоб знати хто де і ким працює, де живе (і чим дихає ))

аа ну і штрафи зібрати ж треба

ну і в кого мамам 60+, ті мають пам'ятати, багато хто з них теж були військовозобов'язаними

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #94234 : 23 Грудня 2021, 15:04:13 »
ні, просто на військовий облік. Щоб знати хто де і ким працює, де живе (і чим дихає ))

аа ну і штрафи зібрати ж треба

ну і в кого мамам 60+, ті мають пам'ятати, багато хто з них теж були військовозобов'язаними
У нас же в институте на 1 курсе ещё была военная кафедра. И практику в больнице проходили. А со 2 курса, кажется, ее отменили. Так что, на то время, все, оканчивающие институт, были военнообязанными....

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #94235 : 23 Грудня 2021, 15:12:06 »
У нас же в институте на 1 курсе ещё была военная кафедра. И практику в больнице проходили. А со 2 курса, кажется, ее отменили. Так что, на то время, все, оканчивающие институт, были военнообязанными....
ну вчителі так, були військовозобов'язаними. А чого це зараз вчителів оминули? )) нє порядок
у нас вже відмінили зовсім, потім на 2гому курсіраптово у грудні згадали про оборону, викладач щось там пару лекцій прочитав і залік поставив усім групам "простотак" ))

Маришка

• Звезда форума
  • 095 944 23 83 :)
« Reply #94236 : 23 Грудня 2021, 15:22:00 »
ну у вас и мужики.. :-\
та да, как пришли повестки на работу для прохождения медкомиссии в военкомате, то тут такие истерики были, что типа не пойду и подписывать ничего не буду и тд.

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #94237 : 23 Грудня 2021, 15:28:25 »
Ну тогда школьными тетрадками. И если не у каждого есть измельчитель то существование ведра обоснованно (до покупки).

А за вывоз мусора так же платите или как вам удалось уйти от обязательной оплаты фиктивной услуги (в вашем случае) ?
Ні, плачу))) мені ж памперси, гігієнічні всякі шняги, косметику ( чогось з-під неї навіть на спалювання не беруть нічого)   та шкірки від бананів ( не можна в подрібнювач) ті ж кульки з-під риби  потрібно кудись вивозити  )))) я живу в чс , тому тут можна і не платити за вивіз, таке теж практикують((( 
а так раз на тиждень вивозять в певний день, коштує це десь 70 грн на місяць ..
в прошлом ogle)))

Танюшина мама

• Звезда форума
  • Лена — Мегацентр
« Reply #94238 : 23 Грудня 2021, 16:01:21 »
Ні, плачу))) мені ж памперси, гігієнічні всякі шняги, косметику ( чогось з-під неї навіть на спалювання не беруть нічого)   та шкірки від бананів ( не можна в подрібнювач) ті ж кульки з-під риби  потрібно кудись вивозити  )))) я живу в чс , тому тут можна і не платити за вивіз, таке теж практикують((( 
а так раз на тиждень вивозять в певний день, коштує це десь 70 грн на місяць ..
в Чернигове лет пять назад в суд обязал пенсионера оплатить огромный долг за вывоз мусора. Пенсионер жил в чс и абсолютно весь мусор уничтожал самостоятельно - закапывал в огороде для удобрения, сдавал то что принимали на переработку, что-то сжигал. Но атп не могло принять этот факт - недозаработок и он же угроза для дальнейшего дохода атп (по его примеру многие бы стали отказываться оплачивать обязательную фиксированную услугу атп) и использовал суд в свою пользу. Статья была на ресурсе городснюа.
Разные остатки из СП https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=155063.0

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #94239 : 23 Грудня 2021, 16:07:28 »
Оля, поздоровляю з переїздом до власного будинку  :yahooo:
І як воно, у приватному секторі порівняно з квартирою?

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #94240 : 23 Грудня 2021, 16:08:19 »
ну вчителі так, були військовозобов'язаними. А чого це зараз вчителів оминули? )) нє порядок
у нас вже відмінили зовсім, потім на 2гому курсіраптово у грудні згадали про оборону, викладач щось там пару лекцій прочитав і залік поставив усім групам "простотак" ))
та наче не оминули....
і математику бачила, і фізику, і хімію, і навіть ось таке ( цитата)

професіонали в галузі художньої творчості, професіонали в галузі музики, мистецтвознавці (музикознавство), організатори у сфері культури та мистецтва, інші фахівці у сфері культури та мистецтва, працівники з надання послуг у сфері мистецтва

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #94241 : 23 Грудня 2021, 16:37:27 »
в Чернигове лет пять назад в суд обязал пенсионера оплатить огромный долг за вывоз мусора. Пенсионер жил в чс и абсолютно весь мусор уничтожал самостоятельно - закапывал в огороде для удобрения, сдавал то что принимали на переработку, что-то сжигал. Но атп не могло принять этот факт - недозаработок и он же угроза для дальнейшего дохода атп (по его примеру многие бы стали отказываться оплачивать обязательную фиксированную услугу атп) и использовал суд в свою пользу. Статья была на ресурсе городснюа.
У нас трошки друга схема …
Вивозять сміття тільки те, що стоїть в спец баках … щоб взяти цей бак, ти маєш заключити договір … баки пластикові ( нам новий,  наприклад,  дали, хз чи дають комусь бу) гарні, з лейбою крмунальної служби .. вони є різного обєму, мій самий маленький .. раз в тиждень, ти його викочуєш і залишаєш біля подвіря.. сміття забирають тільки з цих баків… але часто якись свині, ще приставляють до твого баку якісь пакети, буває такого зверху нагородять .. і добре, якщо собаки не роздеруть поки та машина не забере … бувало раз чи два, що йшла і збирала купу чужого сміттЯ , що собаки порозтягували … майже кожного разу до мого баку «підселяється» пакет .. він невеличкий .. але сам факт.. тішу себе думкою, що може то бабуля яка одинока )))) а там може хто і платоспроможний))) 
Тож можна не платити… тттт що поки вивозять все , що стоїть без баків, чи біля них .. але коли перестануть, то це жопа .. що мені , наприклад, побити з тим «підкидишем» якого не заберуть в якісь момент ..
другий момент, що я не маю змоги одразу забрать той бак .. то перехожі, особливо влітку накидають туди , вже в порожній - і бутилок, і обгорток .. ми біля зупинки.. хоч всі і знають, що то не мусорки .. і є в самій зупинці урна .. ніт, треба людям накидать … хоча з іншого боку - добре, що не під ноги ..,  :)
в прошлом ogle)))

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #94242 : 23 Грудня 2021, 16:45:23 »
Оля, поздоровляю з переїздом до власного будинку  :yahooo:
І як воно, у приватному секторі порівняно з квартирою?
Дякую  :girlsmile:
Мені подобається)))) хоча раніше гадала, що я на 100% крартирний житель :D
в прошлом ogle)))

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #94243 : 23 Грудня 2021, 16:49:55 »
Вільніше себе почуваєш і двір є тільки твій  :super:

Круче всех

• Звезда форума
« Reply #94244 : 23 Грудня 2021, 16:58:35 »
Вільніше себе почуваєш і двір є тільки твій  :super:
:D несумно майже весь рік   є якась робота)))) ну, крім такої погоди як зараз ..

З мінусів / ото такі дєдушки, що палять сміття  :cray2:   Нам тут з одним таким економним  «пощастило» .. ще кажуть миші бувають, але ттттт поки не знаю, що це таке  ^-^
в прошлом ogle)))

Kupi.cn.ua