ніт )))
в мене біля 10-ти мабуть
А вы их все время с собой в карманах носите, или планируете поход в супермаркет за неделю?

Я например могу спонтанно решить, проезжая мимо, что надо каких-то продуктов купить, и набрать пол телеги. Я не хочу планировать походы за едой

мясо рибу в пакети, я ще не доросла до того дзена, щоб з лотками ходить, але у своє виправдення скажу, що все крім пакетів з-під селєдки - мию ,сушу і відвожу на переробку.. ті 2 пакетика з сельодки на місяць , їде на звалище ... ну, так ..
якщо ви відмовитесь від пакетиків хоча б на овочі з фруктами- це вже
і за рік це ваша особиста гора сміття на звалищі стане на порядок меншою
Не станет, пакетики в моем мусоре это пыль, по сравнению с количествоми pet тары из под пиваса преимущественно
мені одного достатньо ... з переїздом в будинок - єдине, що стала збирати неліквідні пластики, старе взуття, одежу і тюдю на спалювання... але живучі в Че, взагалі не бачу проблем, по тім відстаням можна , маючі машину ., то хоч раз в неділю їздити на Бєлова - відвозити на сортувальну станцію пакетик .. це не як мені - подорож в 40 км в одну сторону
по міському трафіку і пробкам навіть у вихідний.. хош-нехош треба мати 3 баки по 70 л , на вулиці .. і цього мало для поїздки раз на місяць
Не совсем понял суть, я говорил о том, что что бы сортировать мусор, каждый вид нужно складыать в отдельное ведро, и держать 5 мусорный вёдер на кухне квартиры не вариант, даже если кухня 20 квадратов или кухня студия