Вы часом не путаете пакет что, продается на кассе, с маечками? Как вы в свои торбочки насыпаете грязные товар (овощи, картоха, например, если надо), вонючий и жирныйтовар (рыба, мясо), сыпучий товар. И сколько торбочек нужно с собой првиезти, если приезжаешь в супемаркет телегой еды затарится, и только фруктов видов 5-7 берешь?
ніт )))
в мене біля 10-ти мабуть
мясо рибу в пакети, я ще не доросла до того дзена, щоб з лотками ходить, але у своє виправдення скажу, що все крім пакетів з-під селєдки - мию ,сушу і відвожу на переробку.. ті 2 пакетика з сельодки на місяць , їде на звалище ... ну, так ..
якщо ви відмовитесь від пакетиків хоча б на овочі з фруктами- це вже

і за рік це ваша особиста гора сміття на звалищі стане на порядок меншою
Это что, в квартире нужно несколько мусорный ведер держать?
Ну если бы в частном доме жил то может быт, а так нет уже извините 
мені одного достатньо ... з переїздом в будинок - єдине, що стала збирати неліквідні пластики, старе взуття, одежу і тюдю на спалювання... але живучі в Че, взагалі не бачу проблем, по тім відстаням можна , маючі машину ., то хоч раз в неділю їздити на Бєлова - відвозити на сортувальну станцію пакетик .. це не як мені - подорож в 40 км в одну сторону

по міському трафіку і пробкам навіть у вихідний.. хош-нехош треба мати 3 баки по 70 л , на вулиці .. і цього мало для поїздки раз на місяць