0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
Український шеф-кухар та кулінарний експерт Євген Клопотенко потрапив до рейтингу найвпливовіших людей у сфері гастрономії "50Next" від британської медіакомпанії William Reed Business Media
Смотрю,на выходных 8-9 гр,ночью 0. Адских холодПлохая примета прятать пуховик до мая))
я не то что спрятала, я ещё и простирала
Ну вот! А мы то думаем: откуда такие холода? А это Марина виновата! Погоду испортила...
Після 27 квітня буде відомо чи відмінять посилений карантин з 10 травняhttps://m.gorod.cn.ua/news_128039.html
А я все спрятала и одежду и обувь свою мужа и ребенка. Теперь мерзну в осеннем пальто и ботинках
Только читала, что мы на первом месте в Украине по количеству госпитализации... В лидерстве и по заболевших... Ну и по смертности...Зато Нежин выпустил начальную школу... В Одессе работают и сады, и школы...
- Через пасхальні та травневі свята за логікою карантин треба протримати до 10 травня. Тож я хочу почути думку чи слід його продовжувати після цієї дати, якщо він не діє. Адже в транспорті так чи інакше заходи не виконуються, в супермаркетах - також.