Педліцей займався через класрум. Добре, коли один предмет, один вчитель. А якщо всі вчителі і всі предмети в одному класі
Коли в школі була економіка, я з 11 класами працювала за технологією змішаного навчання через класрум. Було зручно. А ось тепер з педліцею дитина показала, як вони всі предмети через класрум опрацьовують, то там нічого знайти не можна. Наші сайти + електронні щоденники, однозначно, краще. Або ж на кожен предмет окремо має бути гугл-клас.
Щодо онлайн-уроків: деякі вчителі у Чернігові їх проводили. Але кажу ще раз, у мене один раз аж два! учні у зумі були на уроці. Якщо їх зроблят обов'язковими (не був - прогул), то це спростить роботу, навіть. А то робилося все двічи: для тих, хто на онлайн зайшов, і для тих, хто не зайшов інструкцію до уроку з відео.
У малої вчителька англійської пробувала зум. Але далі двох спроб справи не пішли. Моя мала якраз в налаштування і пробах участь брала. Чому не стали далі користуватися, не знаю, може інші діти/батьки не схотіли

Вчитель весь час у вайбері на зв'язку була, відповідала малій швидко, тому долею Зума я не цікавилася.
Сайт, зроблений для ДН, мені не сподобався. 5 класів на паралелі, декілька вчителів і уроки 3-4 рази на тиждень - не зручно шукати потрібний урок. У нас вчителі, у яких уроки щодня, давали там на сайті посилання на свій ресурс. Деякі предмети десь з другого місяця прям на основному сайті модернізувалися - поділили по букві класу або вчителю.
Наш програміст в коледжі зробив краще (і за 1 день, а не 2 тижні), проте з часом видно, що теж не ідеально. Але як зручніше видно користувачам вже в процесі роботи.
Але то все незручності, до яких можна пристосуватися. Якщо матеріал підбирався нормально, то не має значення в який спосіб його давали дітям.
А ось електронного щоденника дуже не вистачало.
Не розумію, чому вчителі не хотіли його заповнювати. Як на мене, простіше внести оцінки до щоденника, ніж відповідати на численні питання на пошті та вайбері "а яка у мене оцінка?"