Ира второй раз читаю про 2 учеников... Думаю, здесь вопросы к классному руководителю, дисциплине.
У дочери, 2 класс, в зуме уроки. На заключительном учитель объявила: сама в шоке, но наш класс показал явку 100% . У нас каждый урок была полная посещаемость.Кстати, ее наградили почесной грамотой МО за обучение на карантине, как я поняла.
У сына уроки с переклички начинались. 2-3 не было. Остальные-как ш̠т̠ы̠к̠. У̠ н̠е̠г̠о̠ у̠р̠о̠к̠и̠ в̠ г̠у̠г̠л̠ к̠л̠а̠с̠с̠р̠у̠м̠. У̠ к̠а̠ж̠д̠о̠г̠о̠ у̠ч̠и̠т̠е̠л̠я̠ п̠а̠р̠о̠л̠ь̠, в̠в̠е̠л̠и̠ п̠е̠р̠е̠д̠ у̠р̠о̠к̠о̠м̠, н̠е̠ п̠о̠н̠и̠м̠а̠ю̠ з̠а̠ч̠е̠м̠ н̠а̠ к̠а̠ж̠д̠ы̠й̠ п̠р̠е̠д̠м̠е̠т̠ г̠у̠г̠л̠ к̠л̠а̠с̠с̠р̠у̠м̠
те, що я бачила у гугл класі - купа перемішаних завдань. Треба було знайти конкретне завдання, 15 хвилин листали. Там можна впорядкувати, і у твоїх дітей був адмін (здається мені), людина, яка наводила красу. Але коли всі вчителі хаотично накидали, це жах. Щодо явки: так, для дітей це було не обов'язково. Ми не могли вимагати обов'язково. Деякі були всі два місяці без інтернету, в селах. Їм завдання передавали, вони фотографували зошити, батьки, по можливості, надсилали розв'язки. Таких було не мало. ДО, дійсно, не доступна була у нормальному розумінні через відсутність нету.