Читаючи останні записи, я все більше пересвідчуюсь, що кожен по своєму сприймає "патріотизм". Все залежить від рівня культури і інтелекту. Хтось може цитувати форумчанок і виливати словесний бруд на владу, політиків, державу, "рукожопых врачей" і т.д.(доречі, ображатися на ваші, Фрукта, слова - нижче моєї гідності, тому я не буду коментувати ваші "цитати" і висловлювання), а хтось в цей самий час робить все для того,щоб не сподіватись,що в старості їх будуть утримувати краще, ніж в молодості. Хтось вважає, що рано проснутись і прийти на роботу - це вже досягнення. Є різні вчителі-лікарі, працівники інших галузей. Так от рівень їх освіченості, обізнаності і самовіддачі на роботі на сьогоднішній день відповідає рівню заробітної платні. Як працюють -так і заробляють. Відповідно така і пенсія. Якщо хтось зі мною не погоджується - почитайте свою посадову інструкцію, що ви маєте знати, вміти і робити реально, а не на папірці. Я впевнена, що реальна робота не відповідає належній.
Хочу всім побажати - читайте більше класиків, а не ленти в соцмережах, вкладайте більше в свою освіту, вміння і навики(а не у розваги-попойки) - і буде вам достаток, культурна і патріотична нація. Дякую, що дочитали до кінця.