Ця кімната - єдина, яку я залишаю йому відкритою, коли зранку він на весь день залишається в квартирі фактично сам. Не вистарчає мені серця залишити його саменького в темному коридорі... Місце під столиком загороджувала, але ця худібка має кілька місць, де "безобразія творить" - і під ліжком, і в коридорі. Під столом - то найулюбленіша точка((((. Мочиться виключно в лоток (стоїть в коридорі). А от "по-великому"... Вже кілька тижнів ні разу не наклав в лоток. Може лоток поміняти? - він уже давній, дно "до чистого" не відмивається - там наліт твердий. Я кожен раз як міняю камінчики, то мию лоток водою зі щіточкою. А мордою в "оте" кіт не раз був караний. Толку - ніякого. Може він взагалі подумав, що "ходити по-великому" - то гріх неймовірний, й тепер ховається в такі моменти?!
Лимонное масло. Только не корки цитрусовых, не цитрусовые, а лимонное масло. В аптеке продается, маленький пузырек месяц назад вроде 16 грн. был, если не подорожал. Будет выветриваться, подмажте еще, чтоб место забыл и тяга прошла туда хезать. И так хотя бы где-то с месяц, пока на горшок не пойдет, ну а там сами уже будете видеть, может и через неделю место то забудет. Правда может найти и другой угол, так тоже и там мазать, пока не поймет, что только в горшке нет это едкого запаха лимона, и только там его ждут