А щодо "Дит. планети", то я певно, перша, хто буде проти. В якому сенсі - ми були там раз, ще в 11 місяців. Іхали маршрутками, побули там лише 1 год. Дитині сподобалося - і кульки, і толокари, і великі машинки. І ми, батьки, не нарадувались, що можна до 1,5 року так веселитися безкоштовно. Але через 2 дні ми захворіли - більш всього якийсь вірус підцепили - ні кашлю, ні соплей, але темпа була 39. Викликали швидку, чергового лікаря, але всі їхні приписання і лікування не дали результату - 4 дні, а темпа не спадала, нових симптомів не зявлялося. Зверталися до приватного лікаря, результат з*явився, бо були назначені кардинально інші препарати назначені, ніж участковим. Результат - тиждень шалених нервів, здоровя втраченого....
Я не можу з впевністю сказати, що це через "Дит. планету", можливо ще маршрутки....
Там дійсно класно для кожного віку, але одне питання - ГІГІЄНА???
Як чистяться ті самі кульки, батути, іграшки - і чи чистяться взагалі?? Обробляється кожен шарик чи кожен см батута - а там же скільки людей проходить!
ТОму для мене це спірне питання - якби було висвітлено питання гігієни, то ще думати, а так - одного разу вистачило...
согласна от части с вами, как мама тоже переживаю часто по этому поводу! тем более сейчас куча неизведанных инфекций!
поэтому спрашивала у девушки, что там работает...по ее словам у них есть сан.день (вроде пн) когда все игрушки и игровые места обрабатываюются спец.средствами)
конечно один раз или 2 раза в неделю мало, но скажу я вам, к сожалению, не убережешь своего ребеночка от всех микробов и в маршрутке и даже на детской площадке , не говоря уже о таких местах как планета!
я смотрю чтоб ребенок ничего не облизывал и не брал в ротик...собственно как и везде на улице или в гостях.
там есть туалетные комнаты, где можно мыть руки периодически) или перед едой)
мое мнение, отличное место для семейного досуга)))))) ! единственный минус - дороговато...но что сейчас дешево?!