Мене "Планета" не стільки кількістю народу насторожує, скільки гігієною
Хтось писав, що проводиться ця процедура по понеділках. Мені страшно уявити, що після такооої кількості дітлахів щодня, гігієнічні міри приймаються лише РАЗ на тиждень!!
Я не кажу, що власні дитячі іграшки мию щодня. Але цими іграшками грається одна дитина, моя. А в "Планеті" - всі іграшки для всіх... Працівники навряд чи скажуть, як насправді відбувається очищення іграшок....
Просто важко уявити, що кожен мячик із сухого басейну хтось обробляє...А цей м*ячик скільки бачить рук (і не тільки) протягом одного тільки свого робочого дня....
Для мене це все одно що сходити до стоматолога чи майстра манікюру, а всі інструменти оброблять лише раз в тиждень...
Ну вы же не на мусорную свалку ребёнка ведете, чтоб так переживать о гигиене). Приходят такие же детки, как и ваш малыш. Прямо-таки антисанитария

А в садике как, не такие же условиях как в Планете? - игрушки общие, закрытое помещение. Ещё и тарелки/ложки не свои
Аналогия с мастером маникюра и стоматологом не совсем удачная, там возможен контакт с кровью. А то, что ребёнок потрогает игрушку, которая моется раз в неделю, - даже полезно :-). Иммунитет человека очень совершенный механизм, и чем больше он будет сталкиваться с подобными 'немытыми игрушками' - тем сильнее. Вы же сами Комаровского приводили в пример, - чаще болеют именно детки с благополучных семей - сытые, чистые, " комнатные" :-). (Не мои слова, Комаровского).
А вот насчёт простуд, согласна, из-за этого сейчас не ходим в Планету.