Наташа,можно не скромный вопрос?Почему раньше писала на украинском,теперь на русском?Не подумай что я придираюсь,просто давно заметила и стало любопытно 
+1)))) и мне на украинском нравится вас читать))))
Я только по работе на нем говорю, мне так проще даже,а в жизни рускоязычная, но когда красиво пишут или говорят, люблю послушать, почитать)))
+1))
Сама давно уже хочу перейти на украинский. Вы были для меня стимулом 
Справа в тому, що лише я писала на українській мові. Надіялась, що мене розуміють, але ніхто не відповідав, ніхто більше не писав українською, тому відчувала себе білою вороною

Чернігів, дійсно, російськомовне місто. Хоча правильніше сказати - суржикове. Адже чисту українську в Че так само важко зустріти, як і чисту російську.
Писати українською в Чернігові легше, ніж говорити.
Уже звикла зараз, але спочатку той, хто чув мою мову, думав, що я із Зх. України (хоча насправді на Зх.Укр. специфічний, як для нас акцент. А на Закарпатті мова взагалі для нас майже іноземна:багато слів незрозумілих для нас і швидкість мовлення тим більше)

Оскільки білою вороною ви, мамочки 2015, мене вважати не будете і цілком розумієте, то готова писати так, як люблю.( або вважатимете, але в позитивному контексті

). Можливо, дійсно буду для когось стимулом!
ПРИЄДНУЙТЕСЬ!