я вчора вже не мала сил, сьогодні напишу більш детальні враження про желатинову глазур.
Як Інна підказала

я взяла 5г желатину, залила 2 ст л кипяченої води, 250г цукру +4 ст л води і варила поки цукор не розтав. Лимон не давала, бо вичитала в інеті, що може не застигати як раптом забагато дати. Рецепт не дочитала і бахнула желатин прямо в гарячий цукор. Збивала довго, може 10 хв (по відео 4хв дівчина там каже). В результаті глазур вийшла дуже біленька і гарна. На мої 13 пасочок я мазюкала і посипала напевно хвилин 40-50 неспіша, після половини глазур почала густіти, я поставила її в мисочку з гарячою водою і мішала перед кожною помазкою. Мазала силіконовим пензликом, бо перші два макала шапочкою (теж в інеті побачила), але сильно тече, мені не сподобалось. Коли намазувала останню пасочку перша вже добре підсохла зверху. Повністю висохли приблизно за 3 години, глазур гладенька на дотик, дуже приємна на смак, з лимончиком буде ще смачніша. Посипки пристають добре, єдине що там де більше глазурі вона починає сповзати і посипки разом з нею, треба слідкувати і поправляти. Поки не підсохла це вдається на ура, глазур розпливається і нічого не помітно. Після засихання посипочки всі добре тримаються, не відвалюються, як з магазинною в мене було.
Так що рекомендую всім спробувати

Інуська дякую за підказочки про глазур і духовку, з вашою допомогою все вийшло чудово просто