1. Обожаю сказки про адаптацию в социуме
. Особенно когда речь о мальчиках, в садике их воспитывают женщины, дома пять женщины мама и бабушки - вот и выростают маминкины сыночки, после социума, я не конкретно о вас, а в целом...
2. Я думал что лучше вообще не болеть.
3. Да вся Украина живет даже меньше чем на 3000 грн, у вас ещё нормальная ситуация. Какая лень, вы о чём? Лень это когда добровольно отдают своих детей на воспитание чужим теткам на весь день.
Офигеть! Я взагалі доволі нестримана людина... Спробую не образити: якого ж тоді біса ви ходили в школу навчатися до чужих "тьотьок" і "дядьок"? І перша вчителька у вас була "тьотка" - така ж чужа і злобна, як і вихователі! Травма дитинства? Пишучи на сайті, враховуйте, що вашу писанину (по іншому цю чепуху не назвеш) читають і вихователі, і вчителі. Майте хоч якусь совість!
Ви думаєте, вам дитина подякує, коли виросте, за відсутність спілкування з однолітками? Їй просто не буде що згадати.
Соціалізацією ніхто не прикривається, а ваші писання свідчать про відсутність такого процесу щодо вас. Дитсадки існують мало чи не з діда-прадіда, і нічого поганого в них не бачу. Можете бути проти того, щоб ваша дитина туди ходила, але свої епітети щодо працівників освіти залиште при собі.
Щодо виховання хлопчиків: на те й потрібен тато, щоб розбавити жіночий колектив. Мого сина няньчити допомагають усі (бабусі, тітки та хрещена), батько його бачить лише після роботи (не більше 4 годин у день), не зважаючи на це, він - уже маленький справжній мужчина:любить машини, гратися з інструментами, обожнює м'яч. І це в неповні 2 роки! Так що спробуйте купити синові машинку, а не ляльку, можливо, тоді не доведеться боятися п'ятьох жінок удома. Крім того, ви ж хочете залишити дитну вдома з мамою, а не віддати в дитячий садок - що від цього поміняється в житті вашої дитини? Її перестануть виховувати жінки? Ви самі собі суперечите.