Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости. Архив до 01.06.2015  (Прочитано 1363849 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

фрукта

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #5010 : 22 Березня 2014, 00:50:06 »
вроде в 09-10 гг.. пытались раскрутить какую-то исключительно укр. соц. сеть... не помню название... и что с ней случилось? где тот сайт сейчас? ???
как сидел народ в контакте, фейсбуке, одноклассниках, так и продолжает сидеть... ну, еще инстаграм появился))

Это был Коннект)) Его переименовали сначала, а потом сделали сайтом знакомств))
Я не понимаю зачем изобретать велосипед, укр.сеть есть на мета.юа, да только толку от нее, если все сидят на ФБ, ВК и ОК. Пройдет две недели, все туда и вернутся) Еще есть твитер и инстаграм, их вряд ли кто переплюнет с укр.версией))
« Останнє редагування: 22 Березня 2014, 00:51:43 від фрукта »

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #5011 : 22 Березня 2014, 00:57:18 »
Их тупо оставили один на один  :( и еще хотят от их подвигов

Ань, ты че, они еще и виноваты в том что сдаются России. Включи плюсы послушай что говорит новое правительство военным по скайпу :negative: Уроды!!!

Tanuska

• Звезда форума
« Reply #5012 : 22 Березня 2014, 01:36:51 »
Девочки что нас ждет дальше ??? Мне страшно как то..... Зарплаты уже перестали давать, цены растут...... как жить дальше ??? У меня паника : как оплачивать за квартиру  ??? Ничто не радует и я  постоянно  :'( :'( :'( Поговаривают, что уже и пенсии не будут выплачивать и зарплаты....... я все понимаю ( 2 - 3 месяца как то продержимся ), а дальше как быть ??? Комунальные подорожают, высмотрели по телику, что свет должны поднять до 1,28 кВт........ мне страшно....... Очень. А как вы боретесь с такого рода депрессией или это только у меня так ???
Но пока бюджетникам выплачивают, мама получила аванс даже раньше, свекры пенсию получали детские тоже в этом месяце пришли без опозданий, а вот муж в частной структуре так до сих пор аванс не получил уже на неделю задержали.

фрукта

• ★SuperStar★
« Reply #5013 : 22 Березня 2014, 02:35:25 »
Цитувати
Для того щоб запобігти проливання крові,з тієї чи іншої сторони о 21:30 СЕРЕДНІЙ ДЕСАНТНИЙ КОРАБЕЛЬ ,,КІРОВОГРАД" СКЛАВ СТРІЛКОВУ ЗБРОЮ,ЗАВТРА СКЛАДАЄМО АРТИЛЕРІЮ...

Ми не будемо проливати кров наших побратимів,через те що отримали наказ використовувати зброю по берегу...!!!

Так,ЩО НАРОДЕ УКРАЇНИ, ПРОБАЧТЕ НАМ ЗА ЦЕ,АЛЕ ЦЕ БУВ НЕ ТІЛЬКИ НАШ ВИБІР,А ВИБІР НАШОГО ПАРЛЕМЕНТУ, ЯКИЙ ВІДСИДЖУЄТЬСЯ В ШКІРЯНИХ КРІСЛАХ....

ОСЬ ТАКА СИТУАЦІЯ НА ДАНИЙ МОМЕНТ В СЕЛ.НОВООЗЕРНЕ(ЄВПАТОРІЯ)

ПРОБАЧТЕ...
СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Ст.РТЛГ матрос Тулба А.І

Еще тут http://belbek62.com.ua/novosti/srochno-nuzhna-vasha-pomoshch.html
и здесь http://belbek62.com.ua/novosti/kak-eto-proiskhodit.html

Сколько они должны просить спасти им жизни? :walldash: Просто власть сказочных долб***ов, только по студиям ходить да рассказывать как они собираются нас спасать (от кого и как интересно только) и с коррупцией бороться.
И если та власть слила беркут, потому что уходить не хотела, то здесь вообще не ясен приступ шизофрении.....................
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=520475308072914&id=100003313481489

« Останнє редагування: 22 Березня 2014, 02:41:56 від фрукта »

Natka Desna

• Звезда форума
  • 0633941267
« Reply #5014 : 22 Березня 2014, 08:40:54 »
http://www.avaaz.org/ru/petition/FIFA_Isklyuchenie_Rosii_iz_FIFA_i_lisheniya_mesta_na_Chempionate_Mira_po_Futbolu/?cwiHahb

FIFA: Исключение Росии из FIFA и лишения места на Чемпионате Мира по Футболу
Агрессор не может выступать на Чемпионате Мира в Бразилии !!

Ассоль

• Гість
« Reply #5015 : 22 Березня 2014, 08:45:45 »
О, нормальная новость. Хоть в чем-то их ущемили.

mariyam

• Звезда форума
  • тел. 0930172707
« Reply #5016 : 22 Березня 2014, 08:51:58 »
сейчас Пу. попросит вернуть все медали с олимпиады в ответ :D
Тратить время и эмоции на неадекватного человека имеет смысл только в том случае, если ты врач, а он — пациент, который тебе платит.

Ассоль

• Гість
« Reply #5017 : 22 Березня 2014, 08:55:44 »
ага, счас. Это не Россия дала медали, а просто там проводилась олимпиада. они на этом деньги заработали

Йожык

• ★SuperStar★
  • Добродушная пиранья)
« Reply #5018 : 22 Березня 2014, 09:28:29 »
я панику не развожу, но зарплату мужу не дали, сказали пока что не будет зарплаты..... а я безработная ..... вот и страшно как то. И вам бы было страшно.... Пока запасы есть - продержимся, а потом что ??? Девочки не судите строго, но и вы бы волновались, если бы и ваши мужья зарплаты не получили.... Я пока спокойна, а дальше что ???? Что думаете что так все просто и всем все платить будут....... Я больше чем уверена, что НЕТ !!! И  это не паника, а реалии наших дней.
Не плачьте,человек такое существо,что ко всЕму Приспособится,если приспичит)
Я уже вчера прикидывала,кем могу работать в скрутные времена)
Нашкребла кучу вариантов)

LanaS

• Звезда форума
« Reply #5019 : 22 Березня 2014, 09:36:40 »
Скрябін заявив, що не шкодує про від'єднання Криму.

"Моя позиція така: ті люди настільки хотіли, що я навіть підозрювати не міг, що вони хочуть аж так. То я б волів жити з ними через паркан, в такому нейтралітеті, ніж в одній країні з ненавистю. Тому що то вже така відкрита ненависть була", - сказав Кузьма.
http://tabloid.pravda.com.ua/focus/532c4ff0e40e1/

Ванилька

• ★SuperStar★
  • :)))
« Reply #5020 : 22 Березня 2014, 09:39:35 »
Скрябін заявив, що не шкодує про від'єднання Криму.
"Моя позиція така: ті люди настільки хотіли, що я навіть підозрювати не міг, що вони хочуть аж так. То я б волів жити з ними через паркан, в такому нейтралітеті, ніж в одній країні з ненавистю. Тому що то вже така відкрита ненависть була", - сказав Кузьма.

Согласна с Кузьмой на все сто.

LanaS

• Звезда форума
« Reply #5021 : 22 Березня 2014, 10:30:50 »
Міліція Чернігівщини закликає земляків до пильності

У зв’язку зі складною суспільно-політичною ситуацією в Україні, обумовленою загальновідомими подіями останнього часу, міліція Чернігівщини звертається до громадян із закликом до особливої пильності та обережності.

Просимо вас звертати увагу на підозрілих людей та безхазяйні предмети (пакунки, коробки, валізи, сумки тощо).

Про все підозріле обов’язково слід повідомляти працівників правоохоронних органів. Ні в якому разі не чіпайте такі предмети, не намагайтеся їх відкрити або оглянути. Це мають робити тільки професіонали з вибухотехнічної служби.

Ніколи не приймайте від незнайомців пакети, сумки, не залишайте свій багаж без нагляду. В разі виявлення предметів, які викликають у вас підозру, в салоні громадського транспорту — опитайте інших пасажирів, які знаходяться поряд. Якщо власник не знайдеться, терміново повідомте про знахідку водія.

LanaS

• Звезда форума
« Reply #5022 : 22 Березня 2014, 10:34:34 »
Морський тральщик "Черкаси" після спроби вирватися з озера Донузлав зайняв оборону й залишається вірний присязі разом з десантним кораблем Костянтин Ольшанський.

Про це "Українській правді" розповів командир корабля "Черкаси" Юрій Федаш.

Він зазначив, що о 9 ранку п’ятниці минув строк ультиматуму, поставленого російськими військовими.

Кораблі "Костянтин Ольшанський", "Кіровоград", "Чернігів" пішли до причальної стінки за наказом командира бригади. "Черкаси" відмовилися виконувати такий наказ.

Після цього, командування МВС відсторонило командира бригади, і кораблі тимчасово зупинилися, а "Костянтин Ольшанський", відійшов від причалу й став на якір.

"Однак через три години, морський тральщик "Чернігів" все-таки пішов до причалу, щоб здати корабель. За ним пішов середньо-десантний корабель "Кіровоград". Вони не побачили підтримки країни, держави", - розповів він.

"Після цього ми, морський тральщик "Черкаси" під пісні "Врагу не сдается наш гордый варяг" пішов на вихід з озера Донузлав і спробував відтягти один корабель, щоб звільнити собі вихід", - розповів Федаш.

"Оскільки не вистачило потужності, почали рватися кінці, але десь протягом години ми відтягували корабель. Ми попросили допомоги в морського тральщика "Чернігів", щоб можна було відтягнути вдвох, на що ми одержали відмову", - розповів капітан тральщика "Черкаси".

За його словами, через це "операція не увінчалася успіхом".

"За цей час вертольоти підлітали, снайпери були навколо. Обстановка нарощувалася щохвилини, ми не звертали на це увагу, нас це не пугало", - додав він.

"Після того, як більше не було можливості щось робити, корабель залишив кінці, щоб не сісти на мілину. Після цього ми пішли займати оборону, став на якір і тримає кругову оборону з великим десантним кораблем Костянтин Ольшанський", - розповів Федаш.

Він також розповів, що вранці у п'ятницю написали рапорт на звільнення й зійшли з корабля 2 офіцера, один мічман і 9 людей особового складу.

Залишився корабель з екіпажем не в повному складі, але ми продовжуємо тримати оборону. "Здаватися не збираємося. Кожний член екіпажа сказав, що не хоче в такій ганьбі, як здача, брати участь", - зазначив він.

Відповідаючи на запитання, чи підняли ті кораблі, які підійшли до причалу, російські прапори, Федаш відповів, що " можливо, що в них є домовленість підняти триколор у суботу".

maridam

• ★SuperStar★
  • поменьше ворчите, побольше мурчите!!
« Reply #5023 : 22 Березня 2014, 10:55:25 »
вот я считаю героями тех военных моряков , которые добровольно здают оружие и пишут раппорты. Кто дает приказы...на каком основании они должны слушаться этих неадекватов, а дома семьи  :'( и с кем воевать??? с собственными родственниками, которые выполняют приказы своего реального правительства???

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #5024 : 22 Березня 2014, 12:15:09 »
Ань, ты че, они еще и виноваты в том что сдаются России. Включи плюсы послушай что говорит новое правительство военным по скайпу :negative: Уроды!!!
Не смотрю ТВ, кроме вранья ничего не показывают
Осуждать не имею морального права, тем более что не они предали, а их