Розумію, що суперечка ні до чого не призведе - кожен залишиться при своїй думці. Оцінила коректність.
На Майдані ніхто не топтав прапорів України, не вивішував прапорців сепаратистських "держав" чи прапора іншої держави як символу державної влади. Я не ідеалізую Майдан. Але там сепаратистів не було. Залишки мешканців Майдану, які досиділися до літа й потрапили "під виселення" мали дуже мало спільного зі справжніми майданівцями, яких було немало. І да - як на мене, Майдан був вторинним. Не з нього все почалося.
В ролі довготерплячої "жены алкоголика" (цитую

) роками перебувала вся Україна - не мені вам нагадувати, скільки років донецькі були при владі по всіх усюдах й усій вертикалі. Правили як хотіли. То хто терпів?
Стосовно того, хто веде війну на Донбасі з боку днр-лнр - тут , якщо я правильно зрозуміла, розходжень нема. Воюють всі. От тільки воюючих місцевих називаємо по-різному. Хай.
Стосовно позиції Руслани - я досить уважно перечитала її сторінку в ФБ й іншу інфу з нету. Ніде не побачила, щоб Руслана рекламувала власне "прозріння". Навпаки, вона не ведеться на спроби "розговорити" її на цю тему й розмістила пост, де лає (пардон) журналістку, яка виклала в ефір інфу, яка для того не призначалася, що - на думку Руслани - спотворило трактування її точки зору. Ніде більше Руслана не описує своїх прозрінь й нової точки зору. Напевно, лишилася стара)))
https://www.facebook.com/ruslana.lyzhychko.5?ref=ts&fref=ts (за 6 вересня той пост)
Моя точка зору: хай меле що хоче (або що їй кажуть молоти) - аби сепари хлопців звільняли. Кожна врятована душа дорожча!
Про вибори. Поживемо - побачимо. Крапка.