Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости. Архив до 01.06.2015  (Прочитано 1388634 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

drena

• ★SuperStar★
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #15810 : 14 Вересня 2014, 12:14:31 »
а еще интересно, соседняя страна тоже начнет давать сепаратистам вооружение, заводить свою регулярную армию, ставить во главе Каталонии сотрудников своих спецслужб?

злобный тролль

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
« Reply #15811 : 14 Вересня 2014, 12:33:37 »
Дякую за добрі слова!  :)   Хай живими повернуться всі  хлопці! https://www.facebook.com/UNIAN.net/photos/a.362897783771953.81094.112821225446278/745744718820589/?type=1
« Останнє редагування: 14 Вересня 2014, 12:45:15 від злобный тролль »

ЇжА-чоК :)

• ★SuperStar★
« Reply #15812 : 14 Вересня 2014, 14:16:55 »
злобный тролль, и я вас читала и плакала :'(
так хочется чтоб побыстрее все это закончилось, чтоб все ребята вернулись домой живыми и здоровыми... 
Самый красивый наряд для девушки - это счастье. Носите его не снимая.

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #15813 : 14 Вересня 2014, 14:31:20 »
ОМG! Викладаючи чужі тексти про проблеми інших країн (це я до того, що ми про них взагалі нічого не знаємо, правду кажучи), все-таки варто поцікавитися історією питання. Це щодо Каталонії. А) Почитати історію - часова тривалість конфлікту, його витоки. Б) уточнити наявність чи відсутність "третіх зацікавлених" в розпалюванні конфлікту країн. В) Методи боротьби, які використовуються на теперішній час. Г) Пріоритети - життєві - населення Іспанії в цілому й Каталонії зокрема.
Коротко: конфлікт тривалий, витоки дуууже глибокі, "третім" країнам по великому рахунку не потрібна розорена країна Сервантеса, а потрібен повноцінний, вибачте, член їх співтовариства, який хоч сильним не є , але й не гадить по-тихому, методи - сугубо конституційні - діячів типу "Моторола" енд компані на арену не випускають, прапорів Іспанії не зривають і не топчуть, замість них прапорів чужих країн не вішають,  "Інша країно, прийди!" не волають, в армії іспанській каталонців вистачає, під іспанські ж -таки БТРи, які їдуть за пляшкою молодого іспанського -ж таки вина в найближчий генделик, ніхто з каталонців не кидається - ні з дітьми, ні без оних, пріоритети (останній пункт) - нормальне європейського рівня життя  - з туристами, отим-таки вином з їхніх же виноградників, нормальні стосунки з країнами-сусідами ну й "Кармен-сюїта" зверху. То скажіть, заради восьминога (пам'ятаєте старий дитячий фільм : "Але, это Саламандра?" - звідти фраза) - яке АТО іспанського "розливу", який каталонський "гіркін"?.. Хто хоче докладніше вникнути в проблему - в неті все є. А, ще можна одним махом просвітитися з приводу проблем Країни Басків (теж трохи проблемненький шмат Іспанії) або дізнатися як Бельгія франко-фламандський конфлікт вирішує - Фландрія там, Валлонія... Як жіночі імена назви звучать. Розумному - досить.
« Останнє редагування: 14 Вересня 2014, 16:51:05 від злобный тролль »

Юлла

• Звезда форума
« Reply #15814 : 14 Вересня 2014, 15:05:31 »
ОМG! Викладаючи чужі тексти про проблеми інших країн (це я до того, що ми про них взагалі нічого не знаємо, правду кажучи), все-таки варто поцікавитися історією питання. Це щодо Каталонії. А) Почитати історію - часова тривалість конфлікту, його витоки. Б) уточнити наявність чи відсутність "третіх зацікавлених" в розпалюванні конфлікту країн. В) Методи боротьби, які використовуються на теперішній час. Г) Пріоритети - життєві - населення Іспанії в цілому й Каталонії зокрема.
Коротко: конфлікт тривалий, витоки дуууже глибокі, "третім" країнам по великому рахунку не потрібна розорена країна Сервантеса, а потрібен повноцінний, вибачте, член їх співтовариства, який хоч сильним не є , але й не гадить по-тихому, методи - сугубо конституційні - діячів типу "Моторола" енд компані на арену не випускають, прапорів Іспанії не зривають і не топчуть, замість них прапорів чужих країн не вішають,  "Інша країно, прийди!" не волають, в армії іспанській каталонців вистачає, під іспанські ж -таки БТРи, які їдуть за пляшкою молодого іспанського -ж таки вина в найближчий генделик, ніхто з каталонців не кидається - ні з дітьми, ні без оних, пріоритети (останній пункт - нормальне європейського рівня життя  - з туристами, отим-таки вином з їхніх же виноградників, нормальні стосунки з країнами-сусідами ну й "Кармен-сюїта" зверху. То скажіть, заради восьминога (пам'ятаєте старий дитячий фільм : "Але, это Саламандра?" - звідти фраза) - яке АТО іспанського "розливу", який каталонський "гіркін"?.. Хто хоче докладніше вникнути в проблему - в неті все є. А, ще можна одним махом просвітитися з приводу проблем Країни Басків (теж трохи проблемненький шмат Іспанії) або дізнатися як Бельгія франко-фламандський конфлікт вирішує - Фландрія там, Валлонія... Як жіночі імена назви звучать. Розумному - досить.
то чому ж ми дожились до того, що українці ЦЕ все роблять? І не треба мені зараз казати про одну сторону медалі - непратріотичних людей сходу! може, все ж таки, є і інша сторона медалі? може ми самі, країна вцілому, винна в тому, що відбувається? А не лише путін та росія?

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #15815 : 14 Вересня 2014, 15:07:24 »
вчерашняя встреча танкистов http://newvv.net/crime/events/233659.html
Вайбер 0937717795 Катя

Катеринушка

• ★SuperStar★
« Reply #15816 : 14 Вересня 2014, 15:08:11 »
то чому ж ми дожились до того, що українці ЦЕ все роблять? І не треба мені зараз казати про одну сторону медалі - непратріотичних людей сходу! може, все ж таки, є і інша сторона медалі? може ми самі, країна вцілому, винна в тому, що відбувається? А не лише путін та росія?
А кто в вашем понятии "країна"?  :-\

Юлла

• Звезда форума
« Reply #15817 : 14 Вересня 2014, 15:11:01 »
А кто в вашем понятии "країна"?  :-\
Население страны

Shulo

• Звезда форума
  • 0977367два66
« Reply #15818 : 14 Вересня 2014, 15:20:38 »
вчерашняя встреча танкистов http://newvv.net/crime/events/233659.html
Снова пересмотрела фото и в очередной раз наревелась.Пацаны молодые,пройдя через этот кошмар войны и от увиденного постарели на несколько десятков лет.И как жаль тех,кто так и не дождался своих близких. Человеческие жизни ни во что не ставят и  абсурдность происходящего в нашей стране поражает.Очень грустно. :'(

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #15819 : 14 Вересня 2014, 15:44:05 »
Одна нога ампутована, за іншу борються лікарі: 33річний Віктор Кузюра з Чернігівщини підірвався на міні і зазнав важких поранень під Щастям Луганської області.
У воїна двоє дітей: син 1,5 роки та 6-річна донька. Зараз Віктора лікують у Київському госпіталі.

http://svoboda.fm/crime/events/233658.html
Вайбер 0937717795 Катя

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #15820 : 14 Вересня 2014, 15:46:58 »

Люди, які творять те, що ви виділили жирним шрифтом, українцями не є (навіть якщо в паспортах їх батьків була зазначена саме ця національність). Топтати прапор України? - увольте, батенька... Захоплювати будівлі органів держ. влади? - в той час там не стріляли, не бомбили, пенсії платили (не супер - але не гірше, ніж всюди по Україні) - тим більше "увольте...". Дивитися як війна руйнує Слов'янськ -й закликати її в Горлівку (і таки докликатися!)?? Так, влада дуууже далека від бажаної. "С правительством говорить - гравицаппа нужна. Оно у нас на другой планете живет" (думаю, знаєте звідки фраза  :))).  І дії її не витримують критики.  Ви це хотіли почути (прочитати)? Але оскільки я не маю гравіцапи ("я же девАчка"), то в мою "девичью" голову не вкладається - як можна було мешканцям Донбасу дати так себе використати - всі мешканці України приблизно в однакових економічних умовах (крім великих заможніших міст), але повною мірою  "спрацювало" - на Донбасі. Всі винні щось Донбасу? Ні. Мешканців Донбасу ніхто не ображав. Жили, працювали. Люди як люди. Стосовно "мовного закону КК", то російською там говорили задооовго до прийняття (недавно зовсім...) цього документа; і після "відміни" говорять. В мовному відношенні нічого не змінилося. А в усіх решта відношеннях - кабздець. Населення ж решти країни мешканцям Донбасу нічого не було винне. І не є. Чернігівцям чи закарпатцям, чи кіровоградцям Донбас щось винний? Ні. Шкода донбаських людей, дуже шкода. Все.
« Останнє редагування: 14 Вересня 2014, 16:24:25 від злобный тролль »

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #15821 : 14 Вересня 2014, 15:57:35 »
что-то вас понесло :super:
лень писать самой, но приятно читать Человека думающего :beer:
Вайбер 0937717795 Катя

Irisha creative)))

• ★SuperStar★
  • Viber 0635077938
« Reply #15822 : 14 Вересня 2014, 16:01:38 »
Злобный тролль, пора книжки писать :super: :super: :super: вы так красиво пишите! О встрече солдат прочитала вас, вроде на месте побывала. Меня эмоции и за кампом зашкаливали, представляю что там было :'(
На форум захожу редко. Пишите в вайбер или звоните.

vita_sen

• Звезда форума
  • Виктория, (095) 5622281, инфу по СП - в личку!
« Reply #15823 : 14 Вересня 2014, 16:01:54 »
что-то вас понесло :super:
лень писать самой, но приятно читать Человека думающего :beer:
Злобным троллем зачитываюсь в последние дни. Вот умеете - пронять до глубины души, вызвать слёзы и бурю эмоций. Приятно. Спасибо!

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #15824 : 14 Вересня 2014, 16:17:34 »
Дякую (розкланююся на всі боки - як попугай Кеша з мультика  ;) ) за добрі слова. Я 5-днів-на-тиждень-працююча-мама-домоприбиральниця-кухарка -доглядальниця -  куди мені книжки писати?! А от "а поговорить..." - оце так, це я люблю  ::).

Тут от знайшла "в тему" діалог Олексія Заводюка (людина реальна, він в мене на ФБ на "підписках") з бойовиком з лнр. Но, гадство, там багато слів 18+. Забаните мене, шановний модераторе, як викладу, так?... - це я так жалібно запитую.
« Останнє редагування: 14 Вересня 2014, 19:37:25 від злобный тролль »