Молодцы девочки которые читают. Я вот как то больше аудиосказки включаю в связи с тотальной нехваткой времени и почему то любимые колобок, репка и теремок, всегда их просит хотя по возрасту уже вроде бы другими должна интересоваться 
У нас в групі є магнітофон, роки 2,5 точно, так от - раніше і не слухали навіть

Я ж у малого питаю, чим займались в садочку, він би сказав, він таке полюбляє
Аж ось взяли в садок нову виховательку, вона на заміни ходить - мій малий каже: і на минулому тижні слухали казки-пісні, і позавчора

враховуючи те, що і казки, і пісні на диски позаписували особисто батьки, тобто все є, все лежить, але вихователі забували, напевно, користуватись

Дійшло до того, що вчора прийшла за сином - а він похнюпився, засмутився, ниє "Мама, навіщо прийшла так рано, я хочу казку слухати"

(а дітки якраз сідали в коло, слухати казочку збирались). І що ви думаєте - я пішла в магазин, повернулась хвилин через 15, поки вони казку слухали

Що не зробиш для щастя дитинки

І ще одне, дівчата - дякую вам, що, самі того не знаючи, "пристидили" мене - особливо Аня добрая кошка та Іра Антошина мама

Я в суботу, вперше за довгий час, дістала одну з бааагатьох малечиних книг, і почала йому читати

прочитали сторінок 30 вже - і перед денним-вечірнім сном на вихідних, і просто так, навіть тато наш читав малому

реально, за домашніми справами-мультиками-роботою часто забуваєш, що книги лежать і купуються не просто так, а з метою прочитання
поганенька з мене мама, починаю виправлятись