Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Как вы относитесь к рождению второго ребенка?  (Прочитано 103161 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Marin4ik

• Частый гость
  • **
  • Стать: Жіноча
  • 093-764-88-72 Марина
Я вот сначала наотрез отказывалась рожать второго ребенка, а сейчас поменяла свое мнение,хочу еще и мальчика, но лет так через .... :)Когда доця чуток подростет, нянькой будет ;D

Меланжик

• Звезда форума
  • Аліна
У мене сину 5 р, другу дитину хочемо-та теоретично, а чи вона буде не впевненна- житло основна причина(будуємось).А просто народити, а потім голову ломати як вирішити проблеми- то дурість. Розраховуємо тільки на себе, допомоги не буде ніякої, а дитину треба ростити в любові і достатку( не буде достатку- і любов дасть тріщину).Покищо мене влаштовує все як є, а там побачим.Можливо молодші мене не зрозуміють, та я намагаюсь тверезо оцінювати ситуацію.Мені 30- до 35 може і буде 2-га дитинка. O:-)
Щоб побачити веселку, треба пережити дощ.

Роблю солодкі букети!

RedHead

• ★SuperStar★
  • жить - хорошо!!!!! а хорошо жить - ещё лучше))
У мене сину 5 р, другу дитину хочемо-та теоретично, а чи вона буде не впевненна- житло основна причина(будуємось).А просто народити, а потім голову ломати як вирішити проблеми- то дурість. Розраховуємо тільки на себе, допомоги не буде ніякої, а дитину треба ростити в любові і достатку( не буде достатку- і любов дасть тріщину).Покищо мене влаштовує все як є, а там побачим.Можливо молодші мене не зрозуміють, та я намагаюсь тверезо оцінювати ситуацію.Мені 30- до 35 може і буде 2-га дитинка. O:-)

я, конечно, младше, но не намного))) на 2 года и всё равно не понимаю.  ;)  мы тоже строемся, есть один малыш, в том что будут ещё-не сомневаюсь! По себе сужу- в семье, где я выросла, было 3е детей, мы жили простенько, небогато. Все учились в институтах своими силами, к родительским деньгам не прибегали, свадьбы за свой счёт организовывали и ничё, не убогие выросли и любовь трещин не дала! Главное-это как воспитать нормального человека при любых ситуациях  :) 

Меланжик

• Звезда форума
  • Аліна
всі ми намагаємось гідно виховати з своїх діток, та я рівняю по собі.В мене в дитинстві було все, чого я не можу сказати про свого сина.Він не голодний, в нього прекрасний одяг, іграшки які тільки забажає(в рамках розумного звісно),відпочинок, розваги та коли дитина маленька це одне.Мій мене вже не раз питав чому у нас не такий будинок як у його подруги з садочка, чи не така дитяча кімната як у друга, я пояснюю що на таку мама з папою ще не заробили, а самій так соромно перед власною дитиною...Другу дитину ми б і виростили і одягли б не гірше першої, та поки не буде житла..... ні і ще раз ні( ми військові в минулому, поміняли 8 квартир, ця тема для мене дуже серйозна і розовими очками тут давно не пахне)

Роблю солодкі букети!

RedHead

• ★SuperStar★
( ми військові в минулому, поміняли 8 квартир, ця тема для мене дуже серйозна і розовими очками тут давно не пахне)

ну если всё настолько серьёзно, тогда я вас понимаю))  ;)
я имела ввиду тех, кто имеет своё неплохое жильё, просто хочет большего))

Меланжик

• Звезда форума
  • Аліна
тож так, хто хоче все більшого-то як в народі кажуть" з жиру бісяться" :D, чому б не народити

Роблю солодкі букети!

RedHead

• ★SuperStar★
тож так, хто хоче все більшого-то як в народі кажуть" з жиру бісяться" :D, чому б не народити

та нема того жиру)))  ;D  к примеру, живём в 4х комнатной в центре города (это отца моего квартира), строемся (частный дом, 2 этажа) и дача есть в пригороде (полгектара), а ЖИРА НЕТ!!  ;)  ВСЁ своими силами и стараниями  8)  заработали-всё на стройку, муж мотается-одни кости остались и глазища огромные, штаны аж спадают.  Тяжело самим всего добиваться, но можно  ;)  так и деток своих учить будем!
« Останнє редагування: 01 Вересня 2012, 16:43:06 від Tusya »

Меланжик

• Звезда форума
  • Аліна
та стабільність ж є, я б на вашому місті вже нарождувала, ну тільки щоб дитина старша була б 4-5 років ;D
а де будуєтесь? може сусідами будем ?

Роблю солодкі букети!

RedHead

• ★SuperStar★
та стабільність ж є, я б на вашому місті вже нарождувала, ну тільки щоб дитина старша була б 4-5 років ;D
а де будуєтесь? може сусідами будем ?

ну так так и хотим))) 
строемся на сторой подусовке  :)  а вы где?

Меланжик

• Звезда форума
  • Аліна
не далеко від вас, Старий Білоус ( теж все зароблене в стройку йде, от побудуємось- зразу в дикрет, як здоров'я буде :))

Роблю солодкі букети!

RedHead

• ★SuperStar★
не далеко від вас, Старий Білоус ( теж все зароблене в стройку йде, от побудуємось- зразу в дикрет, як здоров'я буде :))

будет обязательно - елси этого сильно хотеть!  ;)   :super:

Меланжик

• Звезда форума
  • Аліна
сподіваюсь, життя- така штука непередбачуванна( ну наприклад не заплановану вагітність я переривати не зможу :), чомусь, що не плануй то виходить навиворіт, та я вже звикла до таких викрутасів 8)

Роблю солодкі букети!

RedHead

• ★SuperStar★
сподіваюсь, життя- така штука непередбачуванна( ну наприклад не заплановану вагітність я переривати не зможу :), чомусь, що не плануй то виходить навиворіт, та я вже звикла до таких викрутасів 8)

ага, значит, в тайне всё равно допускаете такую вероятность?  ;)   
  я б тоже не смогла прервать  :-X

Меланжик

• Звезда форума
  • Аліна
всяке ж буває ;D

Роблю солодкі букети!

Ginger

• ★SuperStar★
  • Не можешь изменить ситуацию,измени отношение к ней
    • Лучший оргЛучший орг
Бывает,бывает.Я тоже не планировала второго ре рожать не в своей квартире(еще тогда) и с разницей в год и 10 месяц,еще и только вышла на работу,точнее вышла когда старшей было 11 мес,но когда узнала-что беременна второй раз,то и мысли другой не возникало-только рожать. :)

Kupi.cn.ua