Чернігівський форум про дітей

Голосування

нравится ли фильм?

да
 175 (74.2%)
нейтрально
 28 (11.9%)
нет
 8 (3.4%)
не смотрю
 25 (10.6%)

Всього голосів: 223

Автор Тема: "Величне століття. Роксолана" - как фильм?  (Прочитано 194879 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ассоль

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • 073 47 24 8 24 Viber
дуже цікава інформація є на цьому сайті:http://vk.com/topic-40744881_27552995

Большое спасибо за ссылку! Прочитала, очень приятно, что столько мифов, очерняющих нашу землячку, развеяли!
Об оплате в личку, на форуме редко

злобный тролль

• Звезда форума
Трохи не по темі, але може комусь цікаво буде. Користувач "Людмила", на сторінці якої я знайшла статтю про Роксолану-Маргариту (писала вище) наводить у своєму блозі багато цікавих фактів про Туреччину - давню й сучасну; дійсно цікаво! Навіть кулінарні рецепти турецькі є. ^-^.Може хтось зацікавиться:http://www.stoykabara.samobrankamadeinturkey.com/soderjaniye/

kiv_lav

• Частый гость
  • **
 то дуже цікава інформація є на цьому сайті:http://vk.com/topic-40744881_27552995
[/quote]
спасибо за ссылочку, информация действительно интересная :super:

LanaS

• Звезда форума
Трохи не по темі, але може комусь цікаво буде. Користувач "Людмила", на сторінці якої я знайшла статтю про Роксолану-Маргариту (писала вище) наводить у своєму блозі багато цікавих фактів про Туреччину - давню й сучасну; дійсно цікаво! Навіть кулінарні рецепти турецькі є. ^-^.Може хтось зацікавиться:http://www.stoykabara.samobrankamadeinturkey.com/soderjaniye/

Проглянула інформацію наведену в блозі і від себе хочу додати. Вже не про фільм, а про країну. :)

Туреччина дуже цікава своїми людьми, побутом, промислами. Коли ми відпочивали в Аланії, то багато було цікавого, але найбільше кидалося в очі те, що практично усі люди пристойно розмовляють російською та англійською мовами. Напевно, без цього неможливо розвивати туристичний бізнес. Також вразило те, що на багатьох будинках розвішані державні прапори та прапори із портретом першого президента Туреччини Мустафи Ататюрка. Тобто держава і люди розвиваються, але і зберігають національну ідентичність. Молодці.
 :ok:Також запамяталось, що у 2008 році ціни на квартири у нових будинках були значно менші, ніж в Чернігові.

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
  • Все ВСЕГДА заканчивается хорошо!!! :)
Проглянула інформацію наведену в блозі і від себе хочу додати. Вже не про фільм, а про країну. :)

Туреччина дуже цікава своїми людьми, побутом, промислами. Коли ми відпочивали в Аланії, то багато було цікавого, але найбільше кидалося в очі те, що практично усі люди пристойно розмовляють російською та англійською мовами. Напевно, без цього неможливо розвивати туристичний бізнес.
але не пишуть , а на російській і не читають  :D
хоча не вважаю що це великий мінус  :)

Об оплате и раздаче, пожалуйста, в личку.

ksushechka

• Звезда форума
  • тел.0506927662 Оксана
я  может не в тему, но нас скоро ждет на телеэкранах еще один турецкий сериал)

f.r.i.e.n.d.s

• Звезда форума
я  может не в тему, но нас скоро ждет на телеэкранах еще один турецкий сериал)
и какой же?  O:-)

Юлька холодок

• Постоялец
Кто знает когда новые серии будут показывать?А не повтор старых :walldash:

Дивна

• ★SuperStar★
  • (093)456 9443 viber, Оксана
в мае  ;)

Liliya

• Звезда форума
  • 093 03834 нуль один (вайбер)
наверное надо в енете порыться и посмотреть продолжение, сотрудница говорила что где то  видела  :-\
до мая долго ждать :(

АрІ-Я

• Звезда форума
в мае  ;)
Ну, правильно: людям грядки садить, а они  :walldash:  :D

АрІ-Я

• Звезда форума
наверное надо в енете порыться и посмотреть продолжение, сотрудница говорила что где то  видела  :-\
до мая долго ждать :(
Я вот здесь пробовала смотреть http://videozal.net/413-velikolepnyy-vekmuhtesem-yuzyil2011.html - скучно без озвучки 1+1

злобный тролль

• Звезда форума
Малкочоглу Балі бей. Реальна історична особа. Не знаю, яким він був насправді, але якщо таким як актор, що його грає, то до такого в полон би потрапити  ::)...хоч віртуальненько ^-^...Так-от, походив з клану (роду) Малкоч. Всі чоловіки цього клану з дитинства були воїнами. Був практично ровесником Сулеймана - народився 1495. Один з найвідоміших воєначальників Порти. Причому дуже удачливий воєначальник: був дуже відважним, особисто брав участь в багатьох боях (бився як солдат) - і не загинув. Був одним з тих, чиїми стараннями османи отримали контроль над Угорщиною (довго та війна тяглася, але турки перемогли начисто...); захопивши на чолі армії Белград (і винищивши його захисників :'() став там намісником Сулеймана. Головна площа Будапешта носила ім'я Балі бея аж доки турки не втратили ці території (це сталося набагато пізніше). Коротше, навоювався та ще й зумів зробити кар'єру при дворі султана Сулеймана - отримав посаду охоронця покоїв (це була найдовіреніша гвардія султана - саме вони його сонного охороняли...); був , виражаючись по-сучасному, губернатором або намісником кількох територій; а тоді став візиром й членом Дивану (Кабміну  :D їхнього). В деяких джерелах повідомляється, що дружиною його була Хума, донька султана Баязида 2-го (того самого, що був дідом султана Сулеймана й, відповідно, батьком Сулейманового  таточка Селіма 1-го Явуза). Та не може бути, щоб Балі бей з султанською тітонькою :o гніздечко вив! Такий симпомпончик, вай-вай-вай ;D! А якщо серйозно, то малоймовірно, щоб це було правдою - стосовно різниці у віці, то вона невідома (теоретично султан Баязид 2-ий же міг розмножуватися до старості, враховуючи наявність юних наложниць...), а от суспільне становище було різне.

Audrey

• ★SuperStar★
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
Я знайшла дещо, нібито реальний балі-бей  :negative:

Liliya

• Звезда форума
  • 093 03834 нуль один (вайбер)
Я вот здесь пробовала смотреть http://videozal.net/413-velikolepnyy-vekmuhtesem-yuzyil2011.html - скучно без озвучки 1+1
спасибо  :-*

Kupi.cn.ua