Чернігівський форум про дітей

Голосування

нравится ли фильм?

да
 175 (74.2%)
нейтрально
 28 (11.9%)
нет
 8 (3.4%)
не смотрю
 25 (10.6%)

Всього голосів: 223

Автор Тема: "Величне століття. Роксолана" - как фильм?  (Прочитано 194857 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Audrey

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
Не знаю, голос нібито схожий, але сам акцент мені не сподобався, неправильно дещо вимовляє

LanaS

• Звезда форума
а мне вот интересно- это она сама (Гюрем) поет песню на украинском, либо это озвучка?
Сумніваюсь, щоб вона сама співала.
 А  там хто знає.

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
  • Все ВСЕГДА заканчивается хорошо!!! :)
Не знаю, голос нібито схожий, але сам акцент мені не сподобався, неправильно дещо вимовляє
ну так это не удивительно  :D

Об оплате и раздаче, пожалуйста, в личку.

АрІ-Я

• Звезда форума
Да, вроде, даже здесь в темке писали, что, подбирали актрису, которая сможет на укр. петь, т.е., сама поет.

ИНЗЕЛЬ

• Звезда форума
  • 06три-468-9восемь-5ноль Инна
Да, вроде, даже здесь в темке писали, что, подбирали актрису, которая сможет на укр. петь, т.е., сама поет.
Ну по истории она ж украинка, вот и должна петь по украински  :)

Дивна

• ★SuperStar★
  • (093)456 9443 viber, Оксана
Сумніваюсь, щоб вона сама співала.
 А  там хто знає.
по губам видно, что поет она слова песни, а вот озвучка - не знаю

Timoha

• Местный житель
  • Временами злая, временами добрая, но любимая
Девочки, вот сейчас еачала смотреть - так это первая серия первого сезона?
У меня есть Ангелочек и зовут его СЫНОЧЕК!!! У Сыночка есть охрана и зовут охрану МАМА!!!!

Sveta Trn

• Звезда форума
  • Моя семья-моё богатство )

да ;)

Olka

• Местный житель
Вот:
"Поки в Туреччині кипить робота над третім сезоном улюбленого серіалу "Величне століття. Роксолана", канал "1+1" вирішив нагадати глядачам, як починалася ця інтригуюча історія. У цю п'ятницю, 25 січня, о 17.15 в ефірі каналу "1+1" глядачі зможуть побачити 1 серію 1 сезону "Величне століття. Роксолана". А з наступного тижня - всі наступні серії. А також вже скоро глядачі зможуть побачити 3 сезон серіалу."

Olka

• Местный житель
Третій сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" обіцяє піднести глядачам приємні сюрпризи, а точніше нових цікавих персонажів. У 3 сезоні глядачі зможуть спостерігати за історією військового протистояння Сулеймана і європейських монархів. А поки чоловіки воюють, в палаці киплять неабиякі пристрасті.

Напружені відносини Хатідже з чоловіком приводять до дуже цікавих наслідків, як для Ібрагіма, так і для Нігяр-калфи ... Шехзаде зустрічає нову любов, а у Хюррем з'являється дуже небезпечна суперниця, і невідомо чи зможе досвідчена Хюррем в цей раз з нею впоратися? .. .

У 3 сезоні "Величне століття. Роксолана" з'являться нові герої, наприклад, пристрасно закоханий в Міхрімах Султан архітектор Синан і дружина Шехзаде - Рюмейса Султан. Доречі, чи є дружина Шехзаде і його нова любов - однією людиною, глядачі зможуть дізнатися тільки подивившись 3 сезон на каналі "1 +1".

korolua

• Местный житель
а мне вот интересно- это она сама (Гюрем) поет песню на украинском, либо это озвучка?
а я где-то читала, что это Мила Йовович поет :)

Audrey

• ★SuperStar★
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
Мене також зацікавило це питання, ось знайшла саму пісню, дуже гарна http://velikolepnyj-vek.com/65-pesnya-hurrem-sultanin-ninnisi-oy-u-gayu-pri-dunayu-iz-velikolepnogo-veka.html
А співає і справді Міла Йововіч

злобный тролль

• Звезда форума
интересно, а на самом деле у Ибрагима были внебрачные дети? кто там историю читал? :-\

Ібрагім-паша - дійсно історична особа; його дружина Хатідже, сестра Сулеймана, - теж реальна особа; у Ібрагіма й Хатідже було троє дітей. Нігяр - персонаж вимишлений. Але в історичних джерелах є згадка про ще одну жінку, яка мала звязок з Ібрагімом. Достовірність цього факту сумнівна. Хатідже за становищем в Порті була незрівнянно вищою за Паргали Ібрагіма. Сам їх шлюб з точки зору тодішніх поглядів був небажаним мезальянсом - "нерівня"... Але Ібрагім був дуже близьким до султана, який дуже любив свою сестру Хатідже, яка, в свою чергу, закохалася в Ібрагіма; крім того, Хатідже на той час вже була молодою вдовою. Коротше, султан не був проти :). Чи були в Ібрагіма діти від інших жінок - невідомо (історичних даних нема).

Rorikovna

• Постоялец
злобный тролль, спасибо за ёмкие ответы :-*
+1 Спасибо под аватар. :-*

злобный тролль

• Звезда форума
Дівчата, дякую за добрі слова! :)

Kupi.cn.ua