те що місця незвільняють ще квіточки, я якось ще коли вчилася з одногрупницями сіли на тролейбус, було далеко їхати і туди тільки тролейбуси їздили, так от ідемо ми спокійненько,залишається нам дві зупиночки аж тут набивається повний тролейбус люде,ну ми як культурні свтаємо щоб старші сіли, всерівно ж виходити скоро, а силіли ми намісцях де три сидіння і на тісидіння сідає дамочка по середині а насидіння по бокам кладе всої торби

, а люде то набилося так що ніде стати нормально, дівчат моїх придавили до стіни яка біля водія а я значить вішу на трубі-в прямому сенсі слова вішу, тому що впиралася однією ногою в землю так як другу небуло вже де поставити, так званий час пік, в одній руці тримаю пакет а на другі, на якій власне вішу-висить в мене сумочка середнього розміру, аж тутдамочка яка зайняла три сидіння починає вижжати на весьтролейбус: "Баришня ти своєю торбою зарез мені голову знесеш!!", повертаю я голову до неї, а від моєїсумки до її голови неменше ніж пів метра, про що я їй і повідомляю

, аж тут вона починає ще більше віжжати і їїнавіть піддакують дві бабулі які сидять недалеко, я спочатку мовчала, думаю побісяться дай заспокоять, таж не тут то було, вона ще щштурхати мене починає, ну тут я вже невитримала і кажу: "якщо вам шановна неподобається комфорт в якому ви їдете то виходьте і їздіть на таксі", частина люде почала сміятися, части на мене підтримала, що що за наглість сидить на трьох сидіннях да щей возмущається

а от пенсіонери як завжди:"що за виховання, де цю молодь вчать так розмовляти зі старшими!!" і тут почалися веселі дебати між проїжджими в тролейбусі і напевно добре що наша зупинка була і ми вийшли, а то б я мабуть сама її вивела і в таксі посалила