Чернігівський форум про дітей

Голосування

Ваше отношение к родам вместе смужем

Автор Тема: Роды вместе с мужем. Ваше мнение?  (Прочитано 319588 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

lisa.alisa

• Местный житель
  • Стать: Жіноча
  • Все можно обьяснить, но не всем..!
Re: Роды вместе с мужем. Ваше мнение?
« Reply #2130 : 12 Грудня 2012, 16:38:58 »
Не согласна, я рожала сама и сказать, что я об этом одиночестве жалею, нельзя. Я сильная женщина и я сама справилась !!!
А здесь сила абсолютно не при чем!! Просто Вы не видите в своем муже того, человека, который может поддержать Вас в подобной ситуации ...Извините.

kseny GOLD

• Звезда форума
« Reply #2131 : 12 Грудня 2012, 17:15:16 »
А здесь сила абсолютно не при чем!! Просто Вы не видите в своем муже того, человека, который может поддержать Вас в подобной ситуации ...Извините.
Моего мужа не было в городе и в стране на тот момент когда я рожала, А сила здесь при том, что закрыть рот не ныть и реветь, а думать только о ребенке и слушать  мед. персонал. А на моего мужа можно положиться и 17 лет совместной жизни, это доказали и не раз.
О оплате и раздаче в личку

Valeria

• Звезда форума
  • 0638817889 Ніна
« Reply #2132 : 13 Грудня 2012, 13:01:47 »
Моего мужа не было в городе и в стране на тот момент когда я рожала, А сила здесь при том, что закрыть рот не ныть и реветь, а думать только о ребенке и слушать  мед. персонал. А на моего мужа можно положиться и 17 лет совместной жизни, это доказали и не раз.
в кожного свій больовий поріг і не завжди виходить закрити рот і не жалітися, я дуже добре знаю що таке біль, мені не раз в  житті приносили і фізичний і моральний біль, але всеодно народжувати краще з чоловіком, навіть нехай він сидить просто в куточку і нічим не допомагає, просто знання того що він поряд, що він разом з вами преживає момент народження вашої спільної дитини, а коли народжується вже маленьке чудото просто подивитися на реакцію чоловіка, в мого ніби крила виросли в нього на обличчі в одну мить стільки емоцій було,  такого вираження обличчя ніколи нівкого небачила до того моментуі це відчуття неможна нічим передати і цими емоціями потрібно ділитися з найближчою вам людиною

Aliexpress в ЛС

lisa.alisa

• Местный житель
  • Все можно обьяснить, но не всем..!
« Reply #2133 : 13 Грудня 2012, 15:19:33 »
в кожного свій больовий поріг і не завжди виходить закрити рот і не жалітися, я дуже добре знаю що таке біль, мені не раз в  житті приносили і фізичний і моральний біль, але всеодно народжувати краще з чоловіком, навіть нехай він сидить просто в куточку і нічим не допомагає, просто знання того що він поряд, що він разом з вами преживає момент народження вашої спільної дитини, а коли народжується вже маленьке чудото просто подивитися на реакцію чоловіка, в мого ніби крила виросли в нього на обличчі в одну мить стільки емоцій було,  такого вираження обличчя ніколи нівкого небачила до того моментуі це відчуття неможна нічим передати і цими емоціями потрібно ділитися з найближчою вам людиною
+100... я расплакалась.. :'(

$$Olenka$$

• Частый гость
  • **
« Reply #2134 : 13 Грудня 2012, 15:53:23 »
Я своих деток рожала с мужем и не разу об этом не пожалела. У мужа рожала сестра, её муж не хотел с ней рожать, но так получилось, что в самый последний момент оказался в родзале,  после родов он приехал к нам и  говорит спасибо что вы меня уговорили, такого чувства и радости не испытовал никогда. Мой совет рожайте с мужем.

ВаФиЛьКа

• Частый гость
  • **
  • 099-755-41-34
« Reply #2135 : 19 Грудня 2012, 16:28:01 »
+ 1000 я тоже  :'(

винни

• Новичок
  • *
  • Алена
« Reply #2136 : 21 Грудня 2012, 22:44:08 »
первого ребенка  рожала сама    - жесть , потому что чувствуешь себя одиноко- врачи редко подходят .....
второго с мужем -роды тоже нелегкие были -но намного легче  морально и если что, хоть врача есть кому позвать ..... - девочки себя жалейте , а не мужей!!!                    с мужем ЛЕГЧЕ

Valeria

• Звезда форума
  • 0638817889 Ніна
« Reply #2137 : 22 Грудня 2012, 21:36:28 »
+ 1000 я тоже  :'(
мені в той момент також хотілося і плакати і сміятися і все на світі  ::)

Aliexpress в ЛС

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #2138 : 22 Грудня 2012, 22:02:01 »
Вважаю, що є речі, які для чоловіка мають бути табу. Навіть якщо чоловік - лікар,  - нічого йому робити біля дружини-родильниці. Яка допомога в родах від чоловіка вам потрібна? - боляче, страшно? Ви ж знали, що пологи - це не дискотека. Хочете контролювати дії медиків - беріть маму (свекруху, сестру, подругу-медика) - але обов'язково жінку, й до того ж таку, яка сама народжувала. Тоді буде толк. Вона і спинку помасажує, й підтримає. А чоловікові бачити "як воно вилазить" і що передує цьому процесу - не варто. Дуже сильною жінкою себе не вважаю, але на родах чоловік би тільки заважав. Знаю, про що пишу. А от коли дитятко поклали мамі на животик - от тут й час для зустрічі з татком...Я так думаю.

RedHead

• ★SuperStar★
  • жить - хорошо!!!!! а хорошо жить - ещё лучше))
« Reply #2139 : 22 Грудня 2012, 22:07:21 »
Вважаю, що є речі, які для чоловіка мають бути табу. Навіть якщо чоловік - лікар,  - нічого йому робити біля дружини-родильниці. Яка допомога в родах від чоловіка вам потрібна? - боляче, страшно? Ви ж знали, що пологи - це не дискотека. Хочете контролювати дії медиків - беріть маму (свекруху, сестру, подругу-медика) - але обов'язково жінку, й до того ж таку, яка сама народжувала. Тоді буде толк. Вона і спинку помасажує, й підтримає. А чоловікові бачити "як воно вилазить" і що передує цьому процесу - не варто. Дуже сильною жінкою себе не вважаю, але на родах чоловік би тільки заважав. Знаю, про що пишу. А от коли дитятко поклали мамі на животик - от тут й час для зустрічі з татком...Я так думаю.

по-моему папы и не смотрят большинство "як воно вилазить", а вот кто лучше спинку помассажирует-муж или мама в полуобморочном состоянии от волнения за свою доцю-это ещё вопрос!  ;)  Да и для отношений рождение дитя и присутствием обоих партнёров на родах-вещь интимная и священная даже по-моему ;)  моё мение-только с мужем и точка!  8)

alin_ka

• Звезда форума
« Reply #2140 : 22 Грудня 2012, 22:08:13 »
чоловік не бачить "як воно вилазить", і що ж таке відразливе передує процесу пологів :-\ Що слабка чоловіча психіка не в змозі витримати? Мені мій чоловік на пологах допомагав. Якщо ваш не був присутній, звідки така впевненість, що він заважав би?
Якщо б моя мама була присутня при пологах, думаю 90% її сивого волосся було б на моїй совісті. Подруги-медика не маю ??? сестри також...

ape

• Звезда форума
« Reply #2141 : 22 Грудня 2012, 22:23:02 »

Это вы так о своем ребенке? ???

Windson

• Звезда форума
« Reply #2142 : 22 Грудня 2012, 22:29:56 »
Вважаю, що є речі, які для чоловіка мають бути табу. Навіть якщо чоловік - лікар,  - нічого йому робити біля дружини-родильниці. ...Я так думаю.
Архаизм какой-то, прямо домострой

Гномик

• Звезда форума
« Reply #2143 : 22 Грудня 2012, 23:36:25 »
Вот читаю ваши комментарии и не понимаю о чем именно вы ведете речь????
Я уже в этой темке писала но напишу еще раз
А я на родах вспоминала свою свекровь всеми возможными словами.А когда родила ещи и говорила  ну зачем ему было все видеть,такаго бы насмотрелся..А я ей - нового ничего,чего он там не видел???Зато увидел как дети рождаются и как это тяжело и очень больно,больше бы помогал и понимал....Дополню для понятности,моя свекровь отговорила мужа мол не мужское это дело,мы сами рожали и ничего.
  як воно вилазить"    это ребенок не вилазить,а народжуеться.
Ничего стидного в том что с вами происходит перед самим появлением ребенка (і що передує цьому процесу) я не вижу,простите но что естественно то не может быть безобразным,мы все люди и есть некоторые потребности,от которых никуда не денешся.
Зато у мужчин появляеться больше понимания к женщине,за то как тяжело достаются дети и больше ласки и любви.

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #2144 : 23 Грудня 2012, 00:49:35 »
Ого як люди активізувалися!  В процесі пологів є певні відразливі моменти (перераховувати не буду). Хто з вас бачив 2-ий період пологів? Дитя таки вилазить, - хто б що не казав. В попередньому повідомленні я вжила цей вираз з сатиричним підтекстом. А взагалі - хай кожен народжує з ким забажає; і хай ті, хто прийшов підтримати родильницю, працюють з медиками однією командою - на благо жінки та дитинки.

Kupi.cn.ua