Моя кума учитель в школе, и тоже не хочет сидеть в кафе и расслабляться, из-за того, что кругом ученики и родители учеников. Как-то даже прошёл слух , что её видели пьяную в кафе, и всё такое. Смешно, честное слово, она даже по сравнению со мной, человек малопьющий. Её задело за живое.
Напевне, вона занадто близько до серця сприймає такі речі, я про таке навіть і не думаю. Я вважаю, що моє особисте життя не має залежати від думки учнів та їх батьків.
А це вже від вихованості дітей та їх батьків залежить - деяким аби тільки потеревенити

До речі, я раз трошки осоромилась - я сама дууже мало випиваю, і рідко. а тут після роботи чоловік сидів з малим, і попросив мене сходити за пивом та чіпсами для нього, якраз мав бути футбол ввечері

я все купила, стою на касі - а тут мої учні, в магазин також після уроків зайшли

Так посміхались хитрюще

Я думала, завтра підуть плітки різні і розмови, і готувала "промову" для заспокоєння цих пліток - але, як не дивно, не було навіть натяку, жодного! Пройшло вже більше року з того моменту, жоден з хлопців навіть не згадав про цей випадок

А до этого она на работу в чем ходила? Я тоже преподаватель и платье для работы соответсвующее стилю покупаю максимум за 200. Так что потратила столько, сколько могла себе позволить, и "дресс-ультиматум" тут не причем.
дресс-код не униформа. Раньше и джинсы у нас не приветствовались, сейчас классические многие носят
Я згодна, можна купити 2 блузочки, 1 брюки і сукню, і комбінувати - це для тих, хто про СП нічого не знає
Нам і в светрах ходити можна, і в гольфах, навіть з малюнками, узорами - головне, щоб не було занадто глибокого декольте, щоб "пупок" не виглядав, і сукні-спідниці адекватної довжини.
Я останнім часом "відриваюсь" поза школою, в коротких сукнях ходжу, в джинсах часто, і мені все одно, хто мене побічить