Я так почитала по форумах, то в мене чи не найнижа. Ніхто не відписує ніде, що в нього також 11. В усіх хоча б 14-15 є, а у більшості 15-17, у декого навіть 23 без опалення.
у нас теж 1 поверх, квартира всередині будинку, але сонце теж не потрапляє майже. Колись 13-15 було цілу зиму з опаленням. З часом все, що можна, позапінювали, вікна поміняли, батареї. Підлогу повністю лиш в одній кімнаті торік переробили. Я звикла тепло вдягненою дома ходити, у нас більше 20 не буває. Ніколи взимку дома з коротким рукавом та на босу ногу не ходжу. Зараз у мене термометр 16 показує в кімнаті, в іншій тепліше, на кухні холодніше. Але у нас сирості особливо немає. Лише на кухні проблема, там десь шов міжпанельний порушений, то кут один часто мокрий і холодний, і вікно там найпершим міняли, років 20 тому, бо взагалі жах був, поставили неякісне.
Будинок начебто підключили до опалення. Вже третій день повітря спускають, а результату немає, неплі лише труби в під'їзді, по квартирах майже у всіх холодні стояки