А я вже чекаю на опалення. Мені багато не треба, але хоч якийсь мінімальний затишок щоб був.
Електрообігрівач намагаюсь не використовувати ( декілька разів лише ), бо країні важко і я це розумію. АЛЕ ( як любить Жанна виділяти великими літерами

) у квартирі зазвичай 11-13 градусів. Робити щось по дому - ок, але сидіти і працювати за ноутом - руки мерзнуть. Роздягтись для того, щоб прийняти душ - це треба себе підготовити спочатку, розігріти ))) Ну справді дуже холодно, бо перший поверх, кутове розміщення, а ще ж північна сторона, у вікно сонце не потрапляє. Я на вулиці зігріваюсь краще, ніж вдома. На вулиці взагалі мені тепло. Тож мені хоч трішечки тепла дали, щоб хоч 15-17 градусів було. Все, більше і не треба поки що. Було б ідеально. На постійній основі окрім холодильнку працює ще морозильна камера. Прасування, прання, прибирання також намагаюсь залишати на "нічний час". Але якщо тепло не дадуть ще деякий час, то сил вже таку температуру терпіти не буде, буде постійно і обігрівач вмикатися. А що робити? Я так почитала по форумах, то в мене чи не найнижа. Ніхто не відписує ніде, що в нього також 11. В усіх хоча б 14-15 є, а у більшості 15-17, у декого навіть 23 без опалення.