А кто-нибудь в курсе как будет происходить дистанционное обучение после каникул при постоянных отключениях электричества?
Может, обсуждался этот вопрос в школе у кого? У нас молчат.
як і до канікул.
Я вчитель, але не в школі. Зазвичай діти повідомляють класних керівників, що не можуть бути на парі, бо відключили світло, а вони вже пишуть в групу викладачів. Якщо є окрема група з предмету з викладачем, можуть одразу викладача попередити. Стараюсь не давати завдань з терміном здачі день в день. Завдання в гугл класс завантажую звечора і виставляю час публікації 8:00 наступного дня. Роблю запис онлайнів з усіх тем, потім прикріплюю в класі для тих, хто пропустив. А заодно для себе маю відео на випадок, якщо у мене не буде можливості провести онлайн, то прикріплю готове відео. Зараз, якщо відео у мене вже є заздалегідь, то теж звечора завантажую, але час публікації виставляю на 10 хвилин пізніше початку заняття, і пишу попередження дітям, якщо онлайн-урок не розпочався через тривогу або відключення у мене світла, то незабаром буде відео пояснення матеріалу. Якщо запланований онлайн зірвався, а заготовленого відео немає, то роблю його пізніше і викладаю.
Викручуємось як можем.
Своїй дитині деякі матеріали роздруковую, але прошу робити їх в останню чергу, щоб була робота на час відключення світла.