Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вопрос-ответ  (Прочитано 347921 раз)

1 Користувач і 1 Гість дивляться цю тему.

OlenkaV

• Местный житель
  • Стать: Жіноча
  • Дополнительный заработок в инете! НЕ КОСМЕТИКА!
Re: Вопрос-ответ
« Reply #4260 : 28 Жовтня 2022, 22:29:34 »
А кто-нибудь в курсе как будет происходить дистанционное обучение после каникул при постоянных отключениях электричества?  :o Может, обсуждался этот вопрос в школе у кого? У нас молчат.
Life is short, the world is beautiful, and it is important to see as much as possible.

Онлайн понедельник-пятница с 18:00 до 02:00; суббота/воскресенье-выходные. Мой email lllsp555@gmail.com.

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #4261 : 29 Жовтня 2022, 00:00:38 »
А кто-нибудь в курсе как будет происходить дистанционное обучение после каникул при постоянных отключениях электричества?  :o Может, обсуждался этот вопрос в школе у кого? У нас молчат.
як і до канікул.
Я вчитель, але не в школі. Зазвичай діти повідомляють класних керівників, що не можуть бути на парі, бо відключили світло, а вони вже пишуть в групу викладачів. Якщо є окрема група з предмету з викладачем, можуть одразу викладача попередити. Стараюсь не давати завдань з терміном здачі день в день. Завдання в гугл класс завантажую звечора і виставляю час публікації 8:00 наступного дня. Роблю запис онлайнів з усіх тем, потім прикріплюю в класі для тих, хто пропустив. А заодно для себе маю відео на випадок, якщо у мене не буде можливості провести онлайн, то прикріплю готове відео. Зараз, якщо відео у мене вже є заздалегідь, то теж звечора завантажую, але час публікації виставляю на 10 хвилин пізніше початку заняття, і пишу попередження дітям, якщо онлайн-урок не розпочався через тривогу або відключення у мене світла, то незабаром буде відео пояснення матеріалу. Якщо запланований онлайн зірвався, а заготовленого відео немає, то роблю його пізніше і викладаю.
Викручуємось як можем.
Своїй дитині деякі матеріали роздруковую, але прошу робити їх в останню чергу, щоб була робота на час відключення світла.

OlenkaV

• Местный житель
  • Дополнительный заработок в инете! НЕ КОСМЕТИКА!
« Reply #4262 : 29 Жовтня 2022, 00:07:19 »
як і до канікул.
Я вчитель, але не в школі. Зазвичай діти повідомляють класних керівників, що не можуть бути на парі, бо відключили світло, а вони вже пишуть в групу викладачів. Якщо є окрема група з предмету з викладачем, можуть одразу викладача попередити. Стараюсь не давати завдань з терміном здачі день в день. Завдання в гугл класс завантажую звечора і виставляю час публікації 8:00 наступного дня. Роблю запис онлайнів з усіх тем, потім прикріплюю в класі для тих, хто пропустив. А заодно для себе маю відео на випадок, якщо у мене не буде можливості провести онлайн, то прикріплю готове відео. Зараз, якщо відео у мене вже є заздалегідь, то теж звечора завантажую, але час публікації виставляю на 10 хвилин пізніше початку заняття, і пишу попередження дітям, якщо онлайн-урок не розпочався через тривогу або відключення у мене світла, то незабаром буде відео пояснення матеріалу. Якщо запланований онлайн зірвався, а заготовленого відео немає, то роблю його пізніше і викладаю.
Викручуємось як можем.
Своїй дитині деякі матеріали роздруковую, але прошу робити їх в останню чергу, щоб була робота на час відключення світла.

Вы умничка! Вот бы все так делали... Просто у нас отключают минимум на 6 и больше часов, и все время в разное время, а последние дни с самого утра, так и задумалась как оно будет с понедельника  :-\
Life is short, the world is beautiful, and it is important to see as much as possible.

Онлайн понедельник-пятница с 18:00 до 02:00; суббота/воскресенье-выходные. Мой email lllsp555@gmail.com.

Anit

• ★SuperStar★
« Reply #4263 : 29 Жовтня 2022, 00:27:40 »

Вы умничка! Вот бы все так делали... Просто у нас отключают минимум на 6 и больше часов, и все время в разное время, а последние дни с самого утра, так и задумалась как оно будет с понедельника  :-\
подружка у школі працює, їх ще з початку вересня просили зберігати запис конференцій для дітей, які одночасно і за кордоном навчаються.
У мене це власна ініціатива, причому "вопреки", бо керівництво не дозволило працювати через зум, в якому є функція запису одразу, а тільки через гугл міт. Там такої функції безкоштовно зараз немає, то доводиться ще відеоредактор підключати одночасно з конференцією, а потім чекати конвертації відео. Трохи муторно, але вже не раз рятувало. І в плані підготовки до заняття - до онлайну готуватися швидше, ніж видумувати, як то все доступно і компактно пояснити в текстовому форматі + презентації. Просто дати дітям на самостійне опрацювання номер параграфа і завдань у нас не допускається.

Светуленька

• Звезда форума
  • 063-сто83-ноль-911, Вайбер
« Reply #4264 : 29 Жовтня 2022, 11:50:34 »
Дівчата, не пишіть райони, де світла немає з вказівкою з....по....
Хто зна, як може використати цю інформацію ворог.

https://www.youtube.com/watch?v=4mBaif_ioEw
це відео облетіло всіх, чоловік вже тиждень не може купити для роботи світлодіоди :-[
Мои СП:
ТРИКОТАЖ*Турция
МОДНЫЙ ОСТРОВ*женская одежда*всё в наличии

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4265 : 29 Жовтня 2022, 14:42:07 »
Де зараз можна купи світловидбиваючі браслети,брелоки?
Спробуйте запитати тут: https://www.facebook.com/photo/?fbid=2506096923017370&set=pob.100008512595532

Dgessica

• ★SuperStar★
« Reply #4266 : 29 Жовтня 2022, 14:47:43 »
це відео облетіло всіх, чоловік вже тиждень не може купити для роботи світлодіоди :-[
А здавалось би - дитяча забавка. Хлопці через одного таке в дитинстві робили.

У нас тепло дали, УРА! Тепер спека, нарешті 16-17 градусів  :super:

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #4267 : 29 Жовтня 2022, 17:48:24 »
А я вот что вспомнила! И не могу найти инфы. Мы сегодня время переводим? Или нет?  ???

Katrin

• Звезда форума
« Reply #4268 : 29 Жовтня 2022, 17:51:28 »
А я вот что вспомнила! И не могу найти инфы. Мы сегодня время переводим? Или нет?  ???
Да. В 4 утра. На час назад

Еленкина

• Местный житель
  • 067 879 95 56
« Reply #4269 : 29 Жовтня 2022, 18:40:58 »
Підкажіть будь-ласка ціну на мішок цукру на ріпкинській?
Сьогодні було 1475 гривень.

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #4270 : 29 Жовтня 2022, 19:14:53 »
Да. В 4 утра. На час назад
Спасибо! А я уже обрадовалась, что, может, отменили эти переходы..... Теперь ещё раньше вечером темнеть будет!  :walldash:

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #4271 : 30 Жовтня 2022, 08:30:48 »
Підкажіть, де є працюючі магазини Трико? Окрім біля 5*Союза, Туриста, Гонча..
реміснича 31

Мама Кошки

• Звезда форума
« Reply #4272 : 30 Жовтня 2022, 08:47:10 »
Підкажіть, де є працюючі магазини Трико? Окрім біля 5*Союза, Туриста, Гонча..
Возле музыкальной школы, училища, на перекрестке
Сосницкое белье СП в Вайбере
0993877270

Натали 89

• Местный житель
« Reply #4273 : 30 Жовтня 2022, 09:13:11 »
Підкажіть де сьогодні можно зробити фото на документи?

Рысёнок

• Звезда форума
« Reply #4274 : 30 Жовтня 2022, 09:23:39 »
Це і є біля 5*Союза, дякую
Біля танку,на кругу.
І отам недалеко від Туриста ( в сторону тех.університету)

ПРО ОПЛАТЫ И РАЗДАЧИ В ЛИЧКУ!