0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Це так треба, сподіваюся свої емоції з такими смайлами ви тільки на нас тут виливаєте
хорошо)))) убедила))))
Ничего, просветился Несколько страниц назад можно рецепты салатиков найти, если что
Опять зашел: у меня " Не кричать на детей.......))Видимо у меня стоит защита от подобных ультиматомов
вам, наверное, вредно такое смотреть)))вообще интересно посмотреть и почитать сколько людей хотят ликвидировать путина и возникает вопрос: ну и?
такс, выборы прошли, возврата нет, идите своей дорогой, это детский форум, получайте деньги за посты на других площадках.
Олигарх Игорь Коломойский заявил, что победа на выборах президента Украины Владимира Зеленского - "общая победа" его и министра внутренних дел Арсена Авакова. https://news.liga.net/politics/news/kolomoyskiy-zelenskiy-nasha-obschaya-s-avakovym-pobeda
Якщо ви натякаєте на те, що я спілкуюся тільки в цій темі, то я не живу вже сім років в Чернігові, тому інші теми мені ні до чого Тут мене тільки новини і політика зацікавили Чи теж не можна?
немного не тот форум выбрали) и да, прям зарегистрировались перед выборами.
А как вам петиция на сайте Президента сама не поверила,но она реальная,проверяла лично №22/052278-епЗаборонити телеканалам принижувати честь та гідність Президента шляхом показу його негативних сценічних образів, які він грав до того, як піти в політику.Оскільки Президент повинен асоціюватися у зарубіжних партнерів і у населення країни з образом "професіонала" і з "патріотом своєї країни (Україна)" вимагаємо на законодавчому рівні:- заборонити трансляцію в телеефірі виступів актора Зеленського В.О. в яких він показує негативні образи українців у вигляді неосвічених та жадібних політиків, лікарів, поліцейських і т.і.,- заборонити трансляцію в телеефірі виступів Зеленського В.О. в ролі конферансьє або ведучим телепрограм чи актором фільмів- АБО замальовувати актора Зеленського В.О. зеленими прямокутниками та змінювати його промову на "механічний" голос (АБО дублювати українською мовою) у разі порушення сценічного задуму при повному видаленні персонажу Зеленського В.О. з теле передачі або програмиЗаборону поширити до кінця терміну перебування актора Зеленського В.О. на посаді Президента України.
ну, треба додати йому плюсик великий в карму - він ніколи на ображає .. і щось не пам'ятаю, щоб він колись переходив на особисте ... у людини є культура спілкування , навіть ,якщо не розділяєш з ним погляди , але можна дискутувати і навіть буде цікаво ... йому притаманна певна різкість суджень ... але, думаю, що всі вже звикли до цього ...це можна ігнорувати, на крайній випадок ...
и троллинг его любимое дело, но троллит только уязвимых)