Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 270805 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Gulchitay

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #2670 : 02 Травня 2019, 23:33:45 »
мда, аргументы, видимо, закончились... 
позорище просто, а все ж так или иначе друг-друга знаем, на раздачах пересекаемся...

Kurabiye, не было бы худа без добра, пошла изучать ваш сайт    ;)

ogle

• Гість
« Reply #2671 : 02 Травня 2019, 23:40:44 »
Я вже теж , Оксано,  подивилася сайт  :girlsmile:  дізналася, ваше ім'я, а то було якось незручно питати   ::)  соромно якось, що стільки років на форумі і не знаю  ::)

і теж хочу подякувати  :super:  додала його в закладинки ... а ще зрозуміла, що  мені не можна в тему політики , у мене не тільки підлога брудна :D а ще,  єдиний смаколик , шо я готувала за останні 3 місяці це були глазуровані млинці  ;D стидоба  :D  піду вибирати рецепт  :D головне чоловіку не показувати сайт   ;D а то зсадить з шиї від заздрощів
« Останнє редагування: 02 Травня 2019, 23:53:33 від ogle »

Майя2014

• Звезда форума
« Reply #2672 : 03 Травня 2019, 01:02:36 »
Дякую за сайт, там такий салатик з мідіями ммммм...

Власа

• Звезда форума
  • Viber 093 336 563 четыре
« Reply #2673 : 03 Травня 2019, 06:27:30 »
Да никто не завидует. Не перегибайте. У вас времени нет собственный сайт в порядок привести. В одном рецепте сразу два языка. Зато что и как делать президенту, который ещё и не президент то в принципе - каждый день тут обсуждаете. Это ж  святое. ^-^
Да хороший же сайт. А Зеленскому действительно учиться надо многому, ну не политик он.
Про оплату пишіть в ОСОБИСТІ будь ласка ) Дякую

Ера

• Звезда форума
« Reply #2674 : 03 Травня 2019, 08:32:39 »
спасибо за ссылочку. :) рецепты  :super:

А у меня не открывается... И я хочу салат из мидий :D
Мир не меняется, меняемся мы...

Annushka0110

• Звезда форума
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #2675 : 03 Травня 2019, 08:42:35 »
А у меня не открывается... И я хочу салат из мидий :D
и у меня  :(
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

ogle

• Гість
« Reply #2676 : 03 Травня 2019, 08:53:14 »
В мене все гаразд, відкривається  :)

Svetlja4ok

• Постоялец
  • Светлана 093.639-12-27
« Reply #2677 : 03 Травня 2019, 08:56:22 »
....
сподіваюся, що хоч рецепти сподобалися, а мова то таке у цьому випадку
Рецепты - супер!!! :daisy:
Вы - умничка, а я всё собираюсь то ли сайт, то ли ютуб-канал кулинарный сообразить, да всё руки не доходят  :-X  ::)

Нататуля

• Звезда форума
« Reply #2678 : 03 Травня 2019, 09:01:39 »
Kurabiye,открыла утром ваш сайт...а там тортики...ммммм... вы сделали мое утро! спасибо  :daisy:

ogle

• Гість
« Reply #2679 : 03 Травня 2019, 09:14:32 »
Никто и не говорил,что сайт плохой. Речь была о другом. Все время при Порошенко писали здесь на русском и почему-то не особо парились про государственный язык. А как только к власти пришел другой президент, который не нравится, то сразу все такие патриоты стали, на украинский перешли, друг перед другом тут соревнуются, кто лучше. Правильно на фб писали, что эти 23% такое ощущение, что сидят и только ждут, когда же новый президент оплошается. Чтобы потом было чем упрекнуть других.  А мне вообще по барабану, на каком языке говорит президент, хоть на китайском. Главное, чтобы он делал что то для страны . А про сайт я сказала только потому, что нельзя кого - то упрекать, если сам не идеален.
повірте Зеленський тут зовсім не до чого ... мова на форумі  і політичний кандидат на попередніх виборах - це  різні речі, які зовсім не перетинаються ...

чого вам так багатьом українська мова муляє ... і до чого тут патріотизм до мови, що патріот , який знає англійську має на англісько -мовному форумі спілкуватись укрїнською, бо він патріот... .... писати почали , бо спочатку , ось такі як ви , дорікають, мовляв які ж ви патріоти, що не спілкуєтесь українською, а дехто і взагалі сумніви мав, що можемо ...  ось і довели, сподіваюсь, що можемо, і непогано

почали писати українською де- не- де .. знову не так ... вже і Зеленького приплели, і чого випендрюютесь , пишіть російською, і вже навіть, знають, на якій мові я думаю (до речі , особливо я,  не думаю на мові  , я "думаю" чимось подібним до  образів , і так роблять більшість людей, якщо хтось думає на мові, то це прикро, бо це примітивно , значить думки занадто прості, або процесор у людини працює заповільно... бо якщо навіть  те, що прийшло на думку за частинки секунду інтерпретувати словами, то це може зайняти і декілька хвилин, значить "думалось" не словами, а чимось іншим , якщо часу це зайняло в мільйон разів менше   ) ...

але , насправді, не може не подобатись негативна реакція на українську мову тут в побуті ))))
це файно  ;)    в житті, я спілкуюсь на мові співрозмовника ,  на форумі останнім часом намагаюсь теж ... але ось прийшла думка, після вчорашнього дня, про доцільність , повної відмови  ))))   а то в сусідній темі, так людей покоробило ... це радує  ;D.... хайп справжній вийшов ... як писали тут вже, пукани рвуться  :super:

ПС десь років п'ять тому, тут на форумі, одна користувачка написала, що вона пости українською пропускає зовсім і не читає, бо вони дуже погано "читаются"  .... і її багато хто підтримав ..бачу вже читають )))) як мінімум ,  це є добре ;D

« Останнє редагування: 03 Травня 2019, 09:25:59 від ogle »

Funtic

• Звезда форума
« Reply #2680 : 03 Травня 2019, 09:18:34 »
Думала тут як зажди якусь крамольну тему обговорюють, а тут тортики   :)

Annushka0110

• Звезда форума
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #2681 : 03 Травня 2019, 09:25:16 »
А мені дуже подобаеться, коли пишуть, розмовляють, співають українською, дуже люблю читати книжки на українській. Хоча сама я і не готова ще перейти на спілкування мовою, через звичку та обмежений запас слів. Дається в знаки російськомовна родина та навчання. Але якщо навкруги буде більше людей, які спілкуються на рідній мові, то цей процесс пройде значно швидше і не тільки в мене.
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #2682 : 03 Травня 2019, 09:27:54 »
Никто и не говорил,что сайт плохой. Речь была о другом. Все время при Порошенко писали здесь на русском и почему-то не особо парились про государственный язык. А как только к власти пришел другой президент, который не нравится, то сразу все такие патриоты стали, на украинский перешли, друг перед другом тут соревнуются, кто лучше. Правильно на фб писали, что эти 23% такое ощущение, что сидят и только ждут, когда же новый президент оплошается. Чтобы потом было чем упрекнуть других.  А мне вообще по барабану, на каком языке говорит президент, хоть на китайском. Главное, чтобы он делал что то для страны . А про сайт я сказала только потому, что нельзя кого - то упрекать, если сам не идеален.
вы просто не в теме с чего все началось, вам показалось так, а на самом деле все совсем по-другому

а по поводу Зеленского давно уже 100 раз сказали - мы все будем очень рады, если у него что-то получится, если он как минимум не растеряет то, что есть - тоже будет молодец, а искать у него оплошности нет смысла - они прут из него, и учиться - не стыдно, взялся за новое дело - нужно учиться

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #2683 : 03 Травня 2019, 09:35:07 »
Ви дійсно вірите, що "короля онлайн-рітейлу" зможе посунути "шоколадний король"? Смішно  :))
Я очень рада,что и вы это понимаете :D но многие реально верят
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2684 : 03 Травня 2019, 09:50:25 »
Никто и не говорил,что сайт плохой. Речь была о другом. Все время при Порошенко писали здесь на русском и почему-то не особо парились про государственный язык. А как только к власти пришел другой президент, который не нравится, то сразу все такие патриоты стали, на украинский перешли
от якраз перехід на українську мову ніяк не пов'язаний з президентами, ні Порошенко, ні Зеленським, бо закони все-таки приймає Верховна Рада. І перехід в темі про Новини почався у дівчат саме через суперечки щодо цього закону.
Про себе я вже казала, у нас вдома українською говорили завжди, ще з СРСР. Проте так сталося, що у публічній сферу у Чернігові здебільшого російська мова, на роботі в мене була російська, тепер англійська, тому в мене такий розподіл й стався. Тепер вирішила залучити форум до сімейного кола :)
І де я писала що я ідеальна? Та в мене стільки недоліків, що не вистачить пальців на руках і ногах, щоб їх порахувати.
Щодо сайту, він зроблений в першу чергу на російськомовну аудиторію, і як не дивно, про російськомовних українців я думала в останню чергу :) вони б і українською зрозуміли. У мене багато підписників навіть не росіян, а серез кавказьких та середньоазійських країн, а вони знають лише російську, та й ту не завжди добре. Тому мова тут не про ідеали  чи мою українськість.