Никто и не говорил,что сайт плохой. Речь была о другом. Все время при Порошенко писали здесь на русском и почему-то не особо парились про государственный язык. А как только к власти пришел другой президент, который не нравится, то сразу все такие патриоты стали, на украинский перешли, друг перед другом тут соревнуются, кто лучше. Правильно на фб писали, что эти 23% такое ощущение, что сидят и только ждут, когда же новый президент оплошается. Чтобы потом было чем упрекнуть других. А мне вообще по барабану, на каком языке говорит президент, хоть на китайском. Главное, чтобы он делал что то для страны . А про сайт я сказала только потому, что нельзя кого - то упрекать, если сам не идеален.
повірте Зеленський тут зовсім не до чого ... мова на форумі і політичний кандидат на попередніх виборах - це різні речі, які зовсім не перетинаються ...
чого вам так багатьом українська мова муляє ... і до чого тут патріотизм до мови, що патріот , який знає англійську має на англісько -мовному форумі спілкуватись укрїнською, бо він патріот... .... писати почали , бо спочатку , ось такі як ви , дорікають, мовляв які ж ви патріоти, що не спілкуєтесь українською, а дехто і взагалі сумніви мав, що можемо ... ось і довели, сподіваюсь, що можемо, і непогано
почали писати українською де- не- де .. знову не так ... вже і Зеленького приплели, і чого випендрюютесь , пишіть російською, і вже навіть, знають, на якій мові я думаю (до речі , особливо я, не думаю на мові , я "думаю" чимось подібним до образів , і так роблять більшість людей, якщо хтось думає на мові, то це прикро, бо це примітивно , значить думки занадто прості, або процесор у людини працює заповільно... бо якщо навіть те, що прийшло на думку за частинки секунду інтерпретувати словами, то це може зайняти і декілька хвилин, значить "думалось" не словами, а чимось іншим , якщо часу це зайняло в мільйон разів менше ) ...
але , насправді, не може не подобатись негативна реакція на українську мову тут в побуті ))))
це файно

в житті, я спілкуюсь на мові співрозмовника , на форумі останнім часом намагаюсь теж ... але ось прийшла думка, після вчорашнього дня, про доцільність , повної відмови )))) а то в сусідній темі, так людей покоробило ... це радує

.... хайп справжній вийшов ... як писали тут вже, пукани рвуться
ПС десь років п'ять тому, тут на форумі, одна користувачка написала, що вона пости українською пропускає зовсім і не читає, бо вони дуже погано "читаются" .... і її багато хто підтримав ..бачу вже читають )))) як мінімум , це є добре