Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 270801 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Kurabiye

• Звезда форума
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #2655 : 02 Травня 2019, 20:52:24 »
Долго читаю темы новости/выборы и очень хочется задать  мне вопрос  Kurabiye. Обычно никогда не вступаю в такие обсуждения. Но тут не выдержала.Вы так много всего знаете, такие активные на форуме. Почему вы тут так рьяно перешли на украинский язык.Много всего рассказываете, что и как и где и вообще.... А свой сайт на украинский не перевели?
дивне бажання перевести все на мою особистість ) не тільки у вас. Як кістка поперек горла
таке враження, що я кандидатом кудись видвинулася і маю сповідатися перед громадою

на форумі я з 11 року. Тисяча с гаком постів за 9 років - то велика така активність? ну, хай буде так
про мову я відповідала розлого у іншій темі. Є бажання, почитайте. Якщо коротко: то вдома у нас українська була завжди, на публіці та на роботі російська та англійська

Щодо мого сайту, то частина рецептів там є українською, руки не доходять писати його трьома мовами, все мрію знайти час, але навіть рецепти не встигаю виставляти, останній пляцок записала пару днів тому, а пекла на Новий рік. І мій сайт все-таки розрахований не тільки на українську аудиторію, а й на тих хто українську навіть не чув :)
Ще є питання в когось?

=Vika=

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #2656 : 02 Травня 2019, 21:01:37 »
Хорошая картинка)

ogle

• Гість
« Reply #2657 : 02 Травня 2019, 21:05:17 »
дивне бажання перевести все на мою особистість ) не тільки у вас. Як кістка поперек горла
таке враження, що я кандидатом кудись видвинулася і маю сповідатися перед громадою

на форумі я з 11 року. Тисяча с гаком постів за 9 років - то велика така активність? ну, хай буде так
про мову я відповідала розлого у іншій темі. Є бажання, почитайте. Якщо коротко: то вдома у нас українська була завжди, на публіці та на роботі російська та англійська

Щодо мого сайту, то частина рецептів там є українською, руки не доходять писати його трьома мовами, все мрію знайти час, але навіть рецепти не встигаю виставляти, останній пляцок записала пару днів тому, а пекла на Новий рік. І мій сайт все-таки розрахований не тільки на українську аудиторію, а й на тих хто українську навіть не чув :)
Ще є питання в когось?
якщо б у вас на авці була фотка, то ще б і по зовнішності би пройшлись  ;D

заздрять, мабуть  :D

ogle

• Гість
« Reply #2658 : 02 Травня 2019, 21:15:06 »
особливо не слідкую за темою останнім часом , але здалося мені , що вибори пройшли і ти ба  тролі зникли   :))  дивно дивно ,   з якою метою ото таке тут  діялось однієї людиною..... невже випадковість   ;D
"совпадение не думаю " )))

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2659 : 02 Травня 2019, 21:22:14 »
якщо б у вас на авці була фотка, то ще б і по зовнішності би пройшлись  ;D
ну це святе :)

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2660 : 02 Травня 2019, 21:29:42 »
Олигарх Игорь Коломойский заявил, что победа на выборах президента Украины Владимира Зеленского - "общая победа" его и министра внутренних дел Арсена Авакова.

https://news.liga.net/politics/news/kolomoyskiy-zelenskiy-nasha-obschaya-s-avakovym-pobeda

ogle

• Гість
« Reply #2661 : 02 Травня 2019, 21:38:01 »
ну це святе :)
декілька років тому, я була теж активна в політичних темах, це був період 13-14 років ..
що мені деякі користувачі  не писали.. навіть дійшло до того, що знайшли мого чоловіка в соц. мережах, і цитували тут на форумі якісь  його дописи, бо ,навіть, коментували  перепости    :)) при свій моєї повазі до місцевої спільноти ,  я не можу відповідати за нього  ;D  якщо є питання - все можна спитати у нього особисто на сторінці )))))...   а ще дуже активно робили висновки стосовно моїх суто професійної якостей  ???  :))

мене теж звинувачували , до речі пару місяців тому, в "активності"

я вже звикла  ;D ....

ПС а українська мова на деяких діє , неначе часник на вампіра  :D

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2662 : 02 Травня 2019, 21:40:41 »
Да никто не завидует. Не перегибайте. У вас времени нет собственный сайт в порядок привести. В одном рецепте сразу два языка. Зато что и как делать президенту, который ещё и не президент то в принципе - каждый день тут обсуждаете. Это ж  святое. ^-^
в мене щей кастрюлі не помиті, жах, а я тут президентів життю вчу
ага, ось така я :)

ogle

• Гість
« Reply #2663 : 02 Травня 2019, 21:41:27 »
Да никто не завидует. Не перегибайте. У вас времени нет собственный сайт в порядок привести. В одном рецепте сразу два языка. Зато что и как делать президенту, который ещё и не президент то в принципе - каждый день тут обсуждаете. Это ж  святое. ^-^
а у мене підлога не помита сьогодні  ;D 

тощо мені теж не можна на тему політики спілкуватись ?

ogle

• Гість
« Reply #2664 : 02 Травня 2019, 21:42:00 »
в мене щей кастрюлі не помиті, жах, а я тут президентів життю вчу
ага, ось така я :)
:beer:
одночасно  ;D

ogle

• Гість
« Reply #2665 : 02 Травня 2019, 21:43:41 »
Зрозуміло , треба в хаті чистенько прибрати, труси чисті  одягнути , в хобі порядок навести і тільки тоді приступати до політичних тем )))) 

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2666 : 02 Травня 2019, 21:47:38 »
:beer:
одночасно  ;D
:beer: де б я ще посміялася

Цитувати
В одном рецепте сразу два языка.
вибачте лекцію про ключові слова читати не буду, а по секрету скажу, що в мене є навіть спеціальні помилки, наприклад, шось там із баклажан ))
сподіваюся, що хоч рецепти сподобалися, а мова то таке у цьому випадку

Milanka11

• Звезда форума
« Reply #2667 : 02 Травня 2019, 22:38:53 »
Эта тема о политике. Вот и давайте о ней говорить, не переходя на личности- это низко и не порядочно. А время всех рассудит и все поставит на свои места  :daisy:

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2668 : 02 Травня 2019, 22:41:21 »
Это из серии - а в своем глазу и бревна не видно
а ви чекали німб у мене над головою побачити?
вибачаюся, що розчарувала

Lysichka

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • 0939775640
« Reply #2669 : 02 Травня 2019, 22:53:00 »
Долго читаю темы новости/выборы и очень хочется задать  мне вопрос  Kurabiye. Обычно никогда не вступаю в такие обсуждения. Но тут не выдержала.Вы так много всего знаете, такие активные на форуме. Почему вы тут так рьяно перешли на украинский язык.Много всего рассказываете, что и как и где и вообще.... А свой сайт на украинский не перевели? Это я про http://www.kurabiye.guru/ua/recipes/vypechka/29-solodka-vypichka . Там у вас только "шапка" на украинский переводится, а все остальное как - то .....Или это не важно?

спасибо за ссылочку. :) рецепты  :super: