Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 270806 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Kurabiye

• Звезда форума
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #2685 : 03 Травня 2019, 09:57:03 »
А у меня не открывается... И я хочу салат из мидий :D

и у меня  :(

спробуйте так http://kurabiye.guru/recipe/636-salat-s-marinovannymi-midiyami
або інший браузер. інколи бувають проблеми

ну і на всяк випадок
Маринованные мидии — 200г, Перепелиные яйца — 5 шт., Лук красный — 0,5 шт., Огурец — 1 шт., Редис — 5 шт., Салатный микс, Петрушка — зелень
Заправка
Оливковое масло 3 ст.л., Лимонный сок — 1 ст.л., Дижонская горчица — 1-2 ч.л., Соль, перец

Для салатной заправки смешиваем все ингредиенты, она должна получиться нежной на вкус, горчица лишь придаёт лёгкую остроту, но не забивает вкус.
Перепелиные яйца отвариваем, чистим и разрезаем вдоль пополам.
Огурец и редис нарезаем тонкими слайсами, красный лук — полукольцами.
На дно блюда выкладываем помытый и просушенный салатный микс.
Добавляем зелень петрушки, огурец и редис, перемешиваем.
Сверху выкладываем маринованные мидии и перепелиные яйца. Поливаем заправкой и подаём.

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • 06шесть408пять55пят
« Reply #2686 : 03 Травня 2019, 09:59:37 »
А как вам петиция на сайте Президента   ;D  сама не поверила,но она реальная,проверяла лично :ok:

№22/052278-еп
Заборонити телеканалам принижувати честь та гідність Президента шляхом показу його негативних сценічних образів, які він грав до того, як піти в політику.

Оскільки Президент повинен асоціюватися у зарубіжних партнерів і у населення країни з образом "професіонала" і з "патріотом своєї країни (Україна)" вимагаємо на законодавчому рівні:
- заборонити трансляцію в телеефірі виступів актора Зеленського В.О. в яких він показує негативні образи українців у вигляді неосвічених та жадібних політиків, лікарів, поліцейських і т.і.,
- заборонити трансляцію в телеефірі виступів Зеленського В.О. в ролі конферансьє або ведучим телепрограм чи актором фільмів
- АБО замальовувати актора Зеленського В.О. зеленими прямокутниками та змінювати його промову на "механічний" голос (АБО дублювати українською мовою) у разі порушення сценічного задуму при повному видаленні персонажу Зеленського В.О. з теле передачі або програми
Заборону поширити до кінця терміну перебування актора Зеленського В.О. на посаді Президента України.

Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

ogle

• Гість
« Reply #2687 : 03 Травня 2019, 10:03:44 »
Думала тут як зажди якусь крамольну тему обговорюють, а тут тортики   :)
;D
ну, це краще аніж те, що тут відбувалось місяць поспіль

ogle

• Гість
« Reply #2688 : 03 Травня 2019, 10:06:52 »
А как вам петиция на сайте Президента   ;D  сама не поверила,но она реальная,проверяла лично :ok:

№22/052278-еп
Заборонити телеканалам принижувати честь та гідність Президента шляхом показу його негативних сценічних образів, які він грав до того, як піти в політику.

Оскільки Президент повинен асоціюватися у зарубіжних партнерів і у населення країни з образом "професіонала" і з "патріотом своєї країни (Україна)" вимагаємо на законодавчому рівні:
- заборонити трансляцію в телеефірі виступів актора Зеленського В.О. в яких він показує негативні образи українців у вигляді неосвічених та жадібних політиків, лікарів, поліцейських і т.і.,
- заборонити трансляцію в телеефірі виступів Зеленського В.О. в ролі конферансьє або ведучим телепрограм чи актором фільмів
- АБО замальовувати актора Зеленського В.О. зеленими прямокутниками та змінювати його промову на "механічний" голос (АБО дублювати українською мовою) у разі порушення сценічного задуму при повному видаленні персонажу Зеленського В.О. з теле передачі або програми
Заборону поширити до кінця терміну перебування актора Зеленського В.О. на посаді Президента України.
ооооо у північного сусіда злямзили  ;D   але там перелік тих, кого не можна чіпати значно довший .. і вірян також , а саме ображати іх почуття  )))

сподіваюсь це навіть як законопроект не внесуть, бо це наступ на демократію  >:D

Annushka0110

• Звезда форума
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #2689 : 03 Травня 2019, 10:10:00 »
ооооо у північного сусіда злямзили  ;D   але там перелік тих, кого не можна чіпати значно довший .. і вірян також , а саме ображати іх почуття  )))

сподіваюсь це навіть як законопроект не внесуть, бо це наступ на демократію  >:D
Дурня якась)
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2690 : 03 Травня 2019, 10:18:25 »
Рецепты - супер!!! :daisy:
Вы - умничка, а я всё собираюсь то ли сайт, то ли ютуб-канал кулинарный сообразить, да всё руки не доходят  :-X  ::)
Дякую
я думала теж про ютьюб, але цим потрібно займатися постійно та регулярно, перетворюючи в заробіток. І сайтом теж треба займатися.  Для мене ж це хоббі, сайт я не монетизую, реклами там нема :) Це такий собі записник, і собі легше знайти потрібний рецепт, і подружкам не треба записувати, ну, і людям хай буде.

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #2691 : 03 Травня 2019, 10:21:30 »
Дякую за сайт, там такий салатик з мідіями ммммм...
Зовсім недавно в сусідній темі руколу обговорювали, так от я полюбляю до неї мідії мариновані і також роблю дещо схожий салат:
Рукола+мариновані мідії+свіжий огірок+помідор+зелень. Заправка сік лайму, сіль, оливкова олія. Теж дуже смачно, спробуйте!

ogle

• Гість
« Reply #2692 : 03 Травня 2019, 10:23:48 »
Так, Дівчата  :nono: чекаємо від вас ютьоб -канали ,  причому незабаром  :girlsmile: ...

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #2693 : 03 Травня 2019, 10:25:59 »
вы просто не в теме с чего все началось, вам показалось так, а на самом деле все совсем по-другому
Ага, закон про мову в темі новин обговорювали і пішло-поїхало.... ;D мене взагалі паски відправили пекти, щоб про голодомор не згадувала.
« Останнє редагування: 03 Травня 2019, 10:29:22 від Tanichka »

ogle

• Гість
« Reply #2694 : 03 Травня 2019, 10:28:13 »
Зовсім недавно в сусідній темі руколу обговорювали, так от я полюбляю до неї мідії мариновані і також роблю дещо схожий салат:
Рукола+мариновані мідії+свіжий огірок+помідор+зелень. Заправка сік лайму, сіль, оливкова олія. Теж дуже смачно, спробуйте!
:D
я теж руколу полюбляю ... якщо куплю сьогодні, то зроблю , дякую

у мене зараз в холодильнику лежить шпинат ... обожнюю його , хочу зелених млинців пожарити  :girlsmile: чоловік, його не ість ні в якому вигляді ,  буду його привчати до шпинату ... всередині сир та шинка ... а кольору будуть зеленого  :D

так що у нас будуть політичні млинці, ( ЗЕ-млинці ) сьогодні  ;D
« Останнє редагування: 03 Травня 2019, 10:30:51 від ogle »

Tanichka

• Звезда форума
« Reply #2695 : 03 Травня 2019, 10:33:55 »
:D
я теж руколу полюбляю ... якщо куплю сьогодні, то зроблю , дякую

у мене зараз в холодильнику лежить шпинат ... обожнюю його , хочу зелених млинців пожарити  :girlsmile: чоловік, його не ість ні в якому вигляді , а так  буду його привчати ... всередині сир та шинка ... а кольору будуть зеленого  :D
Колись у першому Майстер-шефі Оксана Марченко ділилася рецептом зелених млинців із шпинатом
https://youtu.be/fQtYwrZg7aY

=Vika=

• ★SuperStar★
« Reply #2696 : 03 Травня 2019, 10:35:39 »
в мене щей кастрюлі не помиті, жах, а я тут президентів життю вчу
ага, ось така я :)
вы что, никто не переходит на личности ;D

ogle

• Гість
« Reply #2697 : 03 Травня 2019, 10:38:13 »
Колись у першому Майстер-шефі Оксана Марченко ділилася рецептом зелених млинців із шпинатом
https://youtu.be/fQtYwrZg7aY
дякую гляну :-* , я думала просто в блендері його перебити, і як звичане тісто на млінці, тільки туди цю пасту , можливо,  крохмалю добавити , щоб точно не рвалися ... і мають бути гарного зеленого кольору

=Vika=

• ★SuperStar★
« Reply #2698 : 03 Травня 2019, 10:40:43 »
Никто и не говорил,что сайт плохой. Речь была о другом. Все время при Порошенко писали здесь на русском и почему-то не особо парились про государственный язык. А как только к власти пришел другой президент, который не нравится, то сразу все такие патриоты стали, на украинский перешли, друг перед другом тут соревнуются, кто лучше. Правильно на фб писали, что эти 23% такое ощущение, что сидят и только ждут, когда же новый президент оплошается. Чтобы потом было чем упрекнуть других.  А мне вообще по барабану, на каком языке говорит президент, хоть на китайском. Главное, чтобы он делал что то для страны . А про сайт я сказала только потому, что нельзя кого - то упрекать, если сам не идеален.
некоторым не все равно, тк президент - лицо страны. И хочется нормально выглядеть, а не как.....

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2699 : 03 Травня 2019, 10:43:06 »
дякую гляну :-* , я думала просто в блендері його перебити, і як звичане тісто на млінці, тільки туди цю пасту , можливо,  крохмалю добавити , щоб точно не рвалися ... і мають бути гарного зеленого кольору
крохмаль-борошно 1:2