Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..  (Прочитано 270800 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

parashutist

• ★SuperStar★
  • Стать: Чоловіча
  • 0938442684
Re: Выборы! Выборы! Кандидаты... и другое..
« Reply #2640 : 02 Травня 2019, 14:52:46 »
Деякі дописувачі мабуть і не повірять, що згідно з рейтингом Форбс ПП немає в списку мільярдерів починаючи з 2014 року.

Просрал всё на провальную предвыборную кампанию, неудачник долбаный :)

=Vika=

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #2641 : 02 Травня 2019, 14:53:31 »
Не ну встречаться с попами это зашквар конечно. Я бы на месте Зеленского что-то с этой долбаной религией сделал.
А по поводу мимики и всё такое. На Петю смотреть было в разы противнее, и блевотный рефлекс вообще был. Весь этот пафос, наигранность, жестикуляция руками, в частности вот этот "робокоп", что постоянно он его делал, кто его этому научил плять :) Нашел только такую картинку, лень дальше искать )
картинка ссылка
при чем тут мимика к   этике на встречах? вы считаете так позволительно сидеть?

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #2642 : 02 Травня 2019, 14:56:22 »
Значить погано приховує якщо всі знають, що його статки зросли в геометричній прогресії. Знають всі окрім Форбс.

Дак форбс наверное не учитывает те статки, которые на родичей записываются, прячуться каким либо образом итд :)

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #2643 : 02 Травня 2019, 14:59:39 »
керівник :) - у певній мірі
міжнародної :) - так
корпорації :) - ні, і якщо чесно не хотіла б, забагато клопоту та головної болі

Ну і буду вважати це за комплімент

Эмвей что-ли какой-нить? :) Там каждый керивнык и компания международная :)

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #2644 : 02 Травня 2019, 15:01:00 »
при чем тут мимика к   этике на встречах? вы считаете так позволительно сидеть?

Вполне да. Что в этой позе такого? Тем более перед кем? Перед каким-то  попом ?

Olya1985

• Звезда форума
  • 097-314-75-02
« Reply #2645 : 02 Травня 2019, 16:18:10 »
Вполне да. Что в этой позе такого? Тем более перед кем? Перед каким-то  попом ?
Все, что делает Зеленский или думает делать - это уже неправильно и неверно, даже если сидит. :wacko:
Не пытайтесь ничего доказать, это бесполезно ;D

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2646 : 02 Травня 2019, 16:20:06 »
А по поводу мимики и всё такое. На Петю смотреть было в разы противнее,
Ви десь помітили, щоб я порівнювала Зеленського та Порошенка? Може досить порівнювати? Все. Маємо президента, і з ним треба щось робити. Бо що там у голові, то ніхто не бачить, хоча б допоки мовчить.  А от як тільки відкриває рота, то відразу ж видно пана по халявам. Краще б мовчав і він, і жінка, її взагалі до журналістів не підпускати з півроку хоча б. І вчитися, вчитися, вчитися.

Эмвей что-ли какой-нить? :) Там каждый керивнык и компания международная :)
я виробник та експортер )) а емвей тощо - то імпорт

Olya1985

• Звезда форума
  • 097-314-75-02
« Reply #2647 : 02 Травня 2019, 16:22:47 »
Краще б мовчав і він, і жінка, її взагалі до журналістів не підпускати з півроку хоча б. І вчитися, вчитися, вчитися.
Если Президент, кто б он ни был, будет работать честно, справедливо и на благо народа, какая разница какая у него жена? ;)

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2648 : 02 Травня 2019, 16:25:40 »
Если Президент, кто б он ни был, будет работать честно, справедливо и на благо народа, какая разница какая у него жена? ;)
мені з нею не спати, то мені яка вона дружина - плювати, але вона на 5 років перша леді, той говорити має або розумні речі, або мовчати.

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2649 : 02 Травня 2019, 16:37:11 »
щоб більше не повертатися до теми перших леді, адже вони саме так називаються, навіть у нас, леді, а не перша колгоспниця-телятниця.
 Думаю, що всі чули байку, але нагадаю. Одразу після закінчення Другої світової війни з верхівкою радянської військової адміністрації трапилася одна скандальна публічна халепа.
Під час  дуже важливого прийому на "найвищому рівні" в британському представництві дружини радянських військових високопосадовців приперлися туди... в комбінаціях та пеньюарах. Їх шмаття було дуже вишуканим та шовковим, з мереживом та рюшечками - що, на жаль, ніяк не відміняло того факту, що це була спідня білизна.

Кажуть, що саме після цього міжнародного інциденту в Москві видали такий собі негласний указ, що дружини генералів обов'язково мають мати, щонайменше, середню освіту. А краще вищу.

Сподіваюся, що мені не почнуть тут розповідати, що нова перша леді в сорочці на бал не з'явиться, бо вона молода, сучасна та модна, і бальну сукню від комбінаціївідрізняє. зрозуміло що ні.
Але якщо вони не будуть вчитися, то їх чекає "своя умовна спідня білизна".

До речі у Марини Порошенко була своя комбінація свого часу ) не зовсім була халепа, але було
« Останнє редагування: 02 Травня 2019, 18:31:52 від Kurabiye »

Kurabiye

• Звезда форума

Kurabiye

• Звезда форума
« Reply #2651 : 02 Травня 2019, 17:05:05 »
Все, что делает Зеленский или думает делать - это уже неправильно и неверно, даже если сидит. :wacko:
Не пытайтесь ничего доказать, это бесполезно ;D
ну чому ж
не знаю сам чи хтось йому підказав, але його відповідь мені сподобалася
Цитувати
"Довго думав стосовно "много общего" між Україною та Росією. Реальність така, що сьогодні, після анексії Криму та агресії на Донбасі, з "общего" у нас залишилося тільки одне – це державний кордон. І контроль за кожним міліметром з українського боку Росія повинна повернути. Тільки тоді ми зможемо продовжити пошуки "общего"
і якщо він продовжить правильну зовнішню політику :) (як на мене), то я йому пробачу через 5 років навіть невдачі в економіці, високу ціну на газ та низькі зарплати.  ;D

Annushka0110

• Звезда форума
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #2652 : 02 Травня 2019, 18:25:30 »
керівник :) - у певній мірі
міжнародної :) - так
корпорації :) - ні, і якщо чесно не хотіла б, забагато клопоту та головної болі

Ну і буду вважати це за комплімент
Доречі, Президент запрошує всіх підприємців на зустріч
"За мого президентства стосунки з підприємцями будуть прозорими. Більше жодних кулуарних переговорів, нічних візитів до АП і прихованих від суспільства домовленостей.

Тому офіційно запрошую представників великого, малого та середнього бізнесу на зустрічі – вже найближчими днями. Розставимо всі крапки над «і».

Пора всем работать на страну по прозрачным правилам.
Зробимо це разом!"
https://www.facebook.com/zelenskiy95/posts/2239174666332897
а також він зустрівся з лідерами мусульманських громад.
https://www.rbc.ua/rus/news/zelenskiy-vstretilsya-musulmanskimi-religioznymi-1556808291.html

URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48

Aurika

• Звезда форума
  • т.063-14-14-160
« Reply #2653 : 02 Травня 2019, 18:38:24 »
З тих 72%,що голосували за Зе,помилилися усі 72%: і ті,що сподівалися на зниження тарифів, і ті,що мріяли про припинення війни, і ті,що розраховували на арешт ПП, і ті,що хотіли знищення корупції. І навіть ті, що голосували, аби приколотися. Приколу не буде. Буде щоденний сором.

Работать от рассвета до заката нам предлагает некое Зеленое существо, которое уходит от налогов, работает по "серому", показывает убытки во всех своих предприятиях! Это жесть. Зеля - начни с себя, начни работать по белому. И покажи декларацию за 18 год! Для начала!
Меня забыть? Это ж какую форму склероза надо иметь???

СГУЩЁНКА http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=66015.0

Annushka0110

• Звезда форума
  • 063539812восемь только ВАЙБЕР
« Reply #2654 : 02 Травня 2019, 18:43:53 »
З тих 72%,що голосували за Зе,помилилися усі 72%: і ті,що сподівалися на зниження тарифів, і ті,що мріяли про припинення війни, і ті,що розраховували на арешт ПП, і ті,що хотіли знищення корупції. І навіть ті, що голосували, аби приколотися. Приколу не буде. Буде щоденний сором.

Работать от рассвета до заката нам предлагает некое Зеленое существо, которое уходит от налогов, работает по "серому", показывает убытки во всех своих предприятиях! Это жесть. Зеля - начни с себя, начни работать по белому. И покажи декларацию за 18 год! Для начала!
Ну здесь он вряд ли прочитает ваш посыл. Можете разместить его на официальной странице его команды.
А насчет помилилися... вы забыли, что президент сейчас Порошенко? Или вы вангуете?
URL=http://i-fotki.info/26/30063f22222b681039c3312ad0624bd7589b22384066182.jpg.html][/URL
Браггард зима размер 48