Для 50,0 та drena. Хто я? Людина

. Ніякого відношення ні до ніжинського ні до чернігівського пологових будинків не мала й не маю. Навіть народжувала не в Чернігівській області

. Не маю наміру чи потреби нападати на медперсонал цих закладів чи, навпаки, захищати його. Але по роду діяльності я знаю людей та їх роботу (точніше, результати її). Переконана, що тут на форумі тяжко скласти об'єктивну думку про окремих лікарів та діяльність медзакладів - комусь конкретний лікар чи акушерка сподобалися як спеціалісти, а хтось виступає проти...Суб'єктивні думки окремих людей далеко не завжди співпадають з дійсністю. Згодна з тими, хто попереджує: домовленості з конкретним лікарем-гінекологом "наперед" не завжди спрацьовують. Тому домовлятися варто вже безпосередньо на місці- коли на роди поступите. Тоді буде толк. Надіюсь, ви не культивуєте думку, що "як не заплатимо, то ці ескулапи щось не так зроблять спеціально". Якщо маєте можливість - зберіть інформацію в медиків. Це буде точніше. 50,0, ви запитували також чи маю я відношення" до того, що захищаю". Ага. Маю. Бо захищаю здоровий глузд й тверезий зважений погляд на ситуації, людей та їх вчинки. Якщо мені не сподобалися вчинки конкретного спеціаліста стосовно мене, то це ще не означає, що то нікудишній спеціаліст, правда ж? Бажаю благополучних легких пологів.